|
| Autor |
Správa |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1121 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 19:54 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
pocuj ty mas so svojim nickom viac spolocne ako hocikto iny an tomto fore ... taky magor ktori vypali "kacirom dom" si cestu k viere najde, prenho to nieje viera, ale prostriedok .. a myslim ze taketo prostriedky ten clovek nevyhladaval ked bol mlady a nevedel o svete a zivote nic ...
.. tak to by si svoje eventualne deti mal drzat co najdalej od tenu, lebo na nete je este iac zlych veci, a hadam nechces aby nastrasili ucitelku plynovou pistolou, alebo prepichli spoluziaka stetcom alebo hocico ine .. nenchaj sa vysmiat a nezakladaj zbytocne temy ! ... |
ale tu nevravime o inych, sak nevravim ze by som chcel aby ju prepichli apod...a nevravim teraz o dusevne chorych jedincoch. mysis ze to dievcatko v tom videu co prosilo jezisa ci co nech zhodi vsetky kolky bolo dusevne chore? nie len propagandou z neho fanatici robia jednu z nich. a toto mi pripada rovnake.. a k mojmu nicku sa nevyjadruj lebo to so Schizofreniou nema nic, ak si si nevsimol naschval tam mam tvrde Y  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Voodoo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2006 Príspevky: 67
Zaslal: 09 Feb 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
Mravčekyyy
Je to pecka, pekná pesnička fičím na tom akurát  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 22:28 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
hej a ked to dieta po rokoch podpali dom nejakym "kacirom" sa spamatas  |
to sa dost casto deje v dnesnej dobe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 262 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 22:56 Predmet: |
|
|
alee tak podla mna to ide o to ako vedu rodiica, pozri sa niekoho vedu na hokej, futbal a niekoho k nabozenskej vychove, a ked vie spievat male dievcatko tak preoc by nemohlo zaspievat nieco taketo, mylsim ze natolko ju to nezfanatizovalo ...ael super pesnicka  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1121 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 23:03 Predmet: |
|
|
hh ludia vam sa ta pesnicka naozaj paci? je pravda ze aj mne huci cely den dneska v hlave, no je chytlava ja som len mal na mysli tu pointu no...sry ak som vas tym nasral no (aj tym co sa nepodpisali ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 262 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 23:19 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
hh ludia vam sa ta pesnicka naozaj paci? je pravda ze aj mne huci cely den dneska v hlave, no je chytlava ja som len mal na mysli tu pointu no...sry ak som vas tym nasral no (aj tym co sa nepodpisali ) |
no ved to ze je chytlava   |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 866 Bydlisko: za karmu prosim podpis :) Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 23:52 Predmet: |
|
|
nahodou mila pesnicka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rivatnt2 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.04.2006 Príspevky: 62 Bydlisko: WRLDEUSKTN Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2008, 0:40 Predmet: |
|
|
| ja mam tuto pesnicku na mobile, a doma si ju spievam s mamou, uchcavame sa jak svine. mne sa to nahodou paci. chytlava melodia ked je clovek pripity. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2750
Zaslal: 10 Feb 2008, 0:44 Predmet: |
|
|
Dobre to je, asi zacnem chodit do kostola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1103 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2008, 1:05 Predmet: |
|
|
keby male dievcatko spievalo rytmus a nadavalo a ked vyrastie by nerapperom vyhodila auto do luftu to by bolo asi ok
Pana schyzo to so riesis. Deti co speivaju v zbore v kostole maju byt fanatici? Mal som spoluziaka ktory ked bol maly spieval v takom zbore. Teraz do kostola uz moc nechodi a nemyslim ze by hjo do nejak poznacilo na cely zivot...  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Feb 2008, 1:39 Predmet: |
|
|
| Skolacik napísal: |
keby male dievcatko spievalo rytmus a nadavalo a ked vyrastie by nerapperom vyhodila auto do luftu to by bolo asi ok
Pana schyzo to so riesis. Deti co speivaju v zbore v kostole maju byt fanatici? Mal som spoluziaka ktory ked bol maly spieval v takom zbore. Teraz do kostola uz moc nechodi a nemyslim ze by hjo do nejak poznacilo na cely zivot...  |
keby si to tu precital cele tak nenapises tu stupidnu prvu vetu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 10 Feb 2008, 3:05 Predmet: |
|
|
| Staci. |
|