ale tu nevravime o inych, sak nevravim ze by som chcel aby ju prepichli apod...a nevravim teraz o dusevne chorych jedincoch. mysis ze to dievcatko v tom videu co prosilo jezisa ci co nech zhodi vsetky kolky bolo dusevne chore? nie len propagandou z neho fanatici robia jednu z nich. a toto mi pripada rovnake.. a k mojmu nicku sa nevyjadruj lebo to so Schizofreniou nema nic, ak si si nevsimol naschval tam mam tvrde Ynordkapp_pb napísal:pocuj ty mas so svojim nickom viac spolocne ako hocikto iny an tomto fore ... taky magor ktori vypali "kacirom dom" si cestu k viere najde, prenho to nieje viera, ale prostriedok .. a myslim ze taketo prostriedky ten clovek nevyhladaval ked bol mlady a nevedel o svete a zivote nic ...
.. tak to by si svoje eventualne deti mal drzat co najdalej od tenu, lebo na nete je este iac zlych veci, a hadam nechces aby nastrasili ucitelku plynovou pistolou, alebo prepichli spoluziaka stetcom alebo hocico ine .. nenchaj sa vysmiat a nezakladaj zbytocne temy ! ...
Stupidita
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
nejakymarko
Addict
keby male dievcatko spievalo rytmus a nadavalo a ked vyrastie by nerapperom vyhodila auto do luftu to by bolo asi ok
Pana schyzo to so riesis. Deti co speivaju v zbore v kostole maju byt fanatici? Mal som spoluziaka ktory ked bol maly spieval v takom zbore. Teraz do kostola uz moc nechodi a nemyslim ze by hjo do nejak poznacilo na cely zivot...
Pana schyzo to so riesis. Deti co speivaju v zbore v kostole maju byt fanatici? Mal som spoluziaka ktory ked bol maly spieval v takom zbore. Teraz do kostola uz moc nechodi a nemyslim ze by hjo do nejak poznacilo na cely zivot...
-
Hotwire
Addict
keby si to tu precital cele tak nenapises tu stupidnu prvu vetuSkolacik napísal:keby male dievcatko spievalo rytmus a nadavalo a ked vyrastie by nerapperom vyhodila auto do luftu to by bolo asi ok![]()