no ved to ze je chytlavaSchYzo napísal:hh ludia vam sa ta pesnicka naozaj paci?je pravda ze aj mne huci cely den dneska v hlave, no je chytlava
ja som len mal na mysli tu pointu no...sry ak som vas tym nasral no (aj tym co sa nepodpisali
)
Stupidita
-
nejakymarko
Addict
keby male dievcatko spievalo rytmus a nadavalo a ked vyrastie by nerapperom vyhodila auto do luftu to by bolo asi ok
Pana schyzo to so riesis. Deti co speivaju v zbore v kostole maju byt fanatici? Mal som spoluziaka ktory ked bol maly spieval v takom zbore. Teraz do kostola uz moc nechodi a nemyslim ze by hjo do nejak poznacilo na cely zivot...
Pana schyzo to so riesis. Deti co speivaju v zbore v kostole maju byt fanatici? Mal som spoluziaka ktory ked bol maly spieval v takom zbore. Teraz do kostola uz moc nechodi a nemyslim ze by hjo do nejak poznacilo na cely zivot...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
keby si to tu precital cele tak nenapises tu stupidnu prvu vetuSkolacik napísal:keby male dievcatko spievalo rytmus a nadavalo a ked vyrastie by nerapperom vyhodila auto do luftu to by bolo asi ok![]()