MS FRANKY napísal:Všetko záleží od ludí. Môj sused by mohol byť trebárs aj Juhoafričan keby to bol slušný človek! Myslím že tu nejde o to či sused alebo nie ale tá hlasovacia otázka by sa mala skôr volať: "Máte radi maďarov?".
drakeman napísal:zalezalop by podal toho aky by bol. mal som jedneho suseda madara, ale ten bol falt super. nikdy nikomu neublizil a bol velmi pratelsky a vdacny
Tak to byva, ze slusni ludia vacsinou nikomu neublizia len tak sami od seba. A vynimkou niesu ani Madari.
Asi je tu viac "maďarov" ako som si myslel. Slovák je povahou veľmi prispôsobivý - niekedy je to však fakt na škodu (pomaďarčovanie slovákov v Maďarsku, alebo na slovenskom juhu). Mám pocit že tí čo vehementne vyhlasujú že by im to nevadilo - by boli ochotní sa učiť s tou maďarskou rodinkou za nejaký čas i tú maďarčinu - holt - typický slovák
stans napísal:Asi je tu viac "maďarov" ako som si myslel. Slovák je povahou veľmi prispôsobivý - niekedy je to však fakt na škodu (pomaďarčovanie slovákov v Maďarsku, alebo na slovenskom juhu). Mám pocit že tí čo vehementne vyhlasujú že by im to nevadilo - by boli ochotní sa učiť s tou maďarskou rodinkou za nejaký čas i tú maďarčinu - holt - typický slovák
Aky jazyk sa ucis v skole okrem slovenskeho?
Nie nahodou cudzi?(svetove vyhovorky z ust velkeho Slovaka neprijmam)
Vzdy som sa povazoval za tuheho "hrudobijca", ale uz zo mna ten ohen z pred desiatich rokov asi vyprchal
Mne je to fuk, ja mam tiez madarov predkov, a co teraz. Ale keby furt nieco chceli na Slovensku menit a pomadarcovat a keby ma s tymito blbostami otravovali, tak to nie, tak to naozaj nemusim!