Asi je tu viac "maďarov" ako som si myslel. Slovák je povahou veľmi prispôsobivý - niekedy je to však fakt na škodu (pomaďarčovanie slovákov v Maďarsku, alebo na slovenskom juhu). Mám pocit že tí čo vehementne vyhlasujú že by im to nevadilo - by boli ochotní sa učiť s tou maďarskou rodinkou za nejaký čas i tú maďarčinu - holt - typický slovák
stans napísal:Asi je tu viac "maďarov" ako som si myslel. Slovák je povahou veľmi prispôsobivý - niekedy je to však fakt na škodu (pomaďarčovanie slovákov v Maďarsku, alebo na slovenskom juhu). Mám pocit že tí čo vehementne vyhlasujú že by im to nevadilo - by boli ochotní sa učiť s tou maďarskou rodinkou za nejaký čas i tú maďarčinu - holt - typický slovák
Aky jazyk sa ucis v skole okrem slovenskeho?
Nie nahodou cudzi?(svetove vyhovorky z ust velkeho Slovaka neprijmam)
Vzdy som sa povazoval za tuheho "hrudobijca", ale uz zo mna ten ohen z pred desiatich rokov asi vyprchal
Mne je to fuk, ja mam tiez madarov predkov, a co teraz. Ale keby furt nieco chceli na Slovensku menit a pomadarcovat a keby ma s tymito blbostami otravovali, tak to nie, tak to naozaj nemusim!
Les napísal:
To su len keci. Je to zbytocne nafuknute a kto to nevie zniest, tak jeho problem.
Nie som isty! To cloveka vie nasrat ked si ide len po Nitre a zacuvne tam Madarov. Raz sme sli s kamosom na bicykli do Nitry, zasvavili sme sa cestou v jednej dedine, ze si oddychneme a tam normalne v rozhlase blabotali po madarsky. Mna skoro keflo!
q-parser - nuž mne by to osobne nevadilo keby ten oznam v tej dedine potom aj preložili po našom. Inak nemám nič, že ked som v Komarne a tam každý po madarsky.
Linkman: hlasili aj po slovensky, to je jasne. Len ma to zarazilo, ze uz az za Nitrou som ocul madarcinu. Ked to pojde takto dalej, tak okolo roku 2100 budu konvertovat juzne Polsko. Este ze mame fortress v Ziline!