Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Sused Madar
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Mali by ste vyhrady voci tomu, aby sa do vasho susedstva nastahovala Madarska rodinka?
Ano
24%
 24%  [ 68 ]
Nie
34%
 34%  [ 96 ]
Je mi to jedno
33%
 33%  [ 92 ]
Nikdy !
7%
 7%  [ 20 ]
Celkom hlasov : 276

Autor Správa
moni19
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 14.10.2007

PríspevokZaslal: 18 Jún 2008, 11:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam otca Madara,takze by mi to bolo asi jedno Very Happy ale velmi by som sa s nimi neporozpravala,kedze po madarsky neviem ani zatat Very Happy a inak tu v Nitre zije kopu Madarov a nestretla som sa so ziadnou neznasanlivostou...mala som aj madarskych spoluziakov a vychadzali sme spolu uplne normalne
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Monako2
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 14.05.2005

PríspevokZaslal: 18 Jún 2008, 11:15    Predmet: re Odpovedať s citátom  

nevadilo by mi to keby to bol normalny rozumny clovek, ktory by nemal nejake narazky na slovakov. ked je normalny nech je aj cigan, ale ja osobne som este normalneho madara ani nespoznal, vacsinou kazdy mlel to svoje aky je slovensky narod...
to iste je aj s cechmi. nemam nic proti nim ale ked mi jeden zacal vykrikovat ze su tu len sami cigani a fetaci, no nech ide do pc kkt jeden. taketo reci maju 14 rocne deti a nie dospely ludia
Návrat hore
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star

Založený: 11.04.2007

PríspevokZaslal: 18 Jún 2008, 14:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

mám susedu maďarku a je to v pohode žena...jej manžel je slovák takže sa to dá...rozprávajú sa iba po slovensky....len mi trochu vadí ked ona telefonuje s rodinou ... a vybehne na dvor s mobilom a na plne usta po madarsky.... tak vtedy si davam hlasnejšie hudbu..ale inak pohoda Smile
Návrat hore
in your world
Light Star
Light Star

Založený: 25.04.2008

PríspevokZaslal: 19 Jún 2008, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

my máme v susedstve maďarku,tak to vám poviem, je to p**a.myslím, že aj keby bola trebars aj polka a tak by sa správala, aj tak by bola pre mňa p**a.od rána do večera vedľa len nadáva a všetko jej vadí.
mne vôbec maďari nevadia, ale priznám sa, že maďarčinu neznášam. pre mňa je to otrasný jazyk(bez urážky).
niekedy mám pocit akoby nenápadne maďarsko robilo pomaďarčovanie slovákov. zas na druhej strane si myslím, že hranice by vôbec nemali byť.načo nám to je, keď sa slobodne nemôžeš vybrať tam, kam ty chceš.
Návrat hore
heelie
Light Expert
Light Expert

Založený: 03.03.2008

PríspevokZaslal: 20 Jún 2008, 12:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

na takuto otazku je tazke odpovedat, pretoze narodnost nevypoveda o povahe cloveka.. rovnako tazke by bolo odpovedat na otazku "chceli by ste v susedstve slovensku rodinu?", pretoze niektori ludia su proste hlupaci a ostatni nie, bez ohladu na narodnost a rasu.
ja jednu madarsku rodinu v susedstve mam a su to velmi slusni ludia, dokonca by som povedala, ze su to najlepsi susedia v nasom vchode.
preto kazdemu antimadarsky zalozenemu cloveku zelam, aby sa mu takato rodina do susedstva dostala a pomohla mu otvorit oci, aby zistil, ze nie vsetci madari su rovnaki.

edit: este musim dodat, ze ked sa sem nastahovali, nevedeli takmer ani ceknut po slovensky. dnes je ich uz radost pocuvat, pretoze hovoria po slovensky lepsie ako mnohi slovaci (napr. isty Ján.S.)
Návrat hore
vojtk
Light Star
Light Star

Založený: 21.07.2006

PríspevokZaslal: 20 Jún 2008, 18:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Urcite by mi to nevadilo, teda urcite by mi nevadilo, ze su madari.

Ale to neznamena, ze by mi nevadili ako susedia, ibaze v tomto pripade je uplne jedno ci ide o romov, madarov, americanov ci slovakov. Idioti sa najdu v kazdom narode...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 12 z 12

Prejdi na: