Sused Madar

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mali by ste vyhrady voci tomu, aby sa do vasho susedstva nastahovala Madarska rodinka?

Ano
71
24%
Nie
104
36%
Je mi to jedno
95
33%
Nikdy !
21
7%

Celkom hlasov: 291

Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

my takuto rodinu mame... a su to jedny z tych lepsich susedov :) az na to, ze obcas musime pocuvat madarcinu, co mi osobne dot vadi :? ale inac nic proti nim!
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Neviem čo je zlé na normálnych maďarov ktorý pracujú :roll:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Mne by to vadilo . sory za vyraz ale tak madarov nenavidim
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Filipito napísal:Mne by to vadilo . sory za vyraz ale tak madarov nenavidim
fakt nechápem čo je na nich zlé.slota asi polovicu ľudí zmanipuloval,nikdy to tak nebolo.sú to tiež len ľudia
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

schw33k napísal:viete o tom , že každý maďar vstáva s myšlienkou : " Ako si mám privlastniť Slovensko " :shock:

Už si kur*a ľudia uvedomte , že snaha o privlastnenie územia našej krajiny je chorá myšlienka niekoľko sto extrémistických hláv ...

Normálni húni , tak isto ako my v Anglicku , Írsku , majú Slovensko u pi*i !
Nerozumiem , že stále dookola s tým niekto vyrukuje , že normálni maďar si chce privlastniť SR
dakujem, sám som to vysvetloval v niekolkych temach :)
a k teme : kedze sam som madar, tak mi sused madar az tak nevadi :lol:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja mam otca Madara,takze by mi to bolo asi jedno :D ale velmi by som sa s nimi neporozpravala,kedze po madarsky neviem ani zatat :D a inak tu v Nitre zije kopu Madarov a nestretla som sa so ziadnou neznasanlivostou...mala som aj madarskych spoluziakov a vychadzali sme spolu uplne normalne
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

nevadilo by mi to keby to bol normalny rozumny clovek, ktory by nemal nejake narazky na slovakov. ked je normalny nech je aj cigan, ale ja osobne som este normalneho madara ani nespoznal, vacsinou kazdy mlel to svoje aky je slovensky narod...
to iste je aj s cechmi. nemam nic proti nim ale ked mi jeden zacal vykrikovat ze su tu len sami cigani a fetaci, no nech ide do pc kkt jeden. taketo reci maju 14 rocne deti a nie dospely ludia
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

mám susedu maďarku a je to v pohode žena...jej manžel je slovák takže sa to dá...rozprávajú sa iba po slovensky....len mi trochu vadí ked ona telefonuje s rodinou ... a vybehne na dvor s mobilom a na plne usta po madarsky.... tak vtedy si davam hlasnejšie hudbu..ale inak pohoda :)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

my máme v susedstve maďarku,tak to vám poviem, je to p**a.myslím, že aj keby bola trebars aj polka a tak by sa správala, aj tak by bola pre mňa p**a.od rána do večera vedľa len nadáva a všetko jej vadí.
mne vôbec maďari nevadia, ale priznám sa, že maďarčinu neznášam. pre mňa je to otrasný jazyk(bez urážky).
niekedy mám pocit akoby nenápadne maďarsko robilo pomaďarčovanie slovákov. zas na druhej strane si myslím, že hranice by vôbec nemali byť.načo nám to je, keď sa slobodne nemôžeš vybrať tam, kam ty chceš.
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

na takuto otazku je tazke odpovedat, pretoze narodnost nevypoveda o povahe cloveka.. rovnako tazke by bolo odpovedat na otazku "chceli by ste v susedstve slovensku rodinu?", pretoze niektori ludia su proste hlupaci a ostatni nie, bez ohladu na narodnost a rasu.
ja jednu madarsku rodinu v susedstve mam a su to velmi slusni ludia, dokonca by som povedala, ze su to najlepsi susedia v nasom vchode.
preto kazdemu antimadarsky zalozenemu cloveku zelam, aby sa mu takato rodina do susedstva dostala a pomohla mu otvorit oci, aby zistil, ze nie vsetci madari su rovnaki.

edit: este musim dodat, ze ked sa sem nastahovali, nevedeli takmer ani ceknut po slovensky. dnes je ich uz radost pocuvat, pretoze hovoria po slovensky lepsie ako mnohi slovaci (napr. isty Ján.S.)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Urcite by mi to nevadilo, teda urcite by mi nevadilo, ze su madari.

Ale to neznamena, ze by mi nevadili ako susedia, ibaze v tomto pripade je uplne jedno ci ide o romov, madarov, americanov ci slovakov. Idioti sa najdu v kazdom narode...
Napísať odpoveď