akoby bez japoncov nic neexistovalo. uplna blbost. boli by sme tam kde sme.jAssin napísal:A tokio uh ked si to tak vezmes maju v poslednom case navrh v skoro vo vsetko okolo elektroniky,kde by sme boli bez nich??
Svetovy problém ?
-
jAssin
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Sorry zabudol som nieco spomenut,nehovorim len ich.Skus si otvorit mobil kde boly vyrobene vacsinou suciatky?Korejci,china,celkove azia.Najvacsi dodavatelia elektronikyAryan Angel napísal:akoby bez japoncov nic neexistovalo. uplna blbost. boli by sme tam kde sme.
-
jAssin
Light Expert
Frisko:Aj tu mame lacnu pracovnu silu.Inak by sme nemali take firmi ako,kia,alebo samsung.V prahe LG.Najde sa ich viac.Pre nokiu foxcon to je pravda,ale ja tak.Myslis ze by vyrabali v takych mnozstvach aj tu?Ja nemyslim "shit" ako co sa predava na nasom trhu normalne ja myslim hlavne to co predava kazdy vietnamec.Ja myslim hlavne ta tech co je v celkove japan-china-korea.Tie su good porovnaj ich tech s nasou europa.Jak su v pokroku v niektorych odvetviach??Ked ja sa len pytam na porovnanie.Ked tak mi to vyvrat alebo ma pouc.Ja nemusim mat dobry nazor.A ked tak nikto neny dokonaly,a ja urcite nie! 
-
HardiKrishna
Light Star
nesúhlasímHardiKrishna napísal:Nič take zo strany nasho "kamarata" Kim-a nehrozi az na tolko blby nie je .. je to obycajny pako co si kusok uziva moc a sa nafukuje..
mladý Kim má komplex menejcenosti vzhladom ku svojmu svojom otcovi, velkému revolucionárovi a zakladatelovi S. Koreii, naviac je to asi najparanoidny diktator od cias rímskeho Nera.
podla mna nieje tak úplne psychicky v poriadku a naozaj verím tomu ze by bol schopný atomovku pouzit
svätá pravdahorsie by bolo keby to bol Iran, Judea by hned zmizla , ani by sme o tom pisat nestihli..
Si pisal Korea a Čína a celkovo Ázia.. Som si pod tou Áziou pomyslel tzv. ázijské tigre. Samozrejme, že Vietnam nemá kvalitu, to som ťa potom nepochopil, ak si myslel vietnam..jAssin napísal:Frisko:Aj tu mame lacnu pracovnu silu.Inak by sme nemali take firmi ako,kia,alebo samsung.V prahe LG.Najde sa ich viac.Pre nokiu foxcon to je pravda,ale ja tak.Myslis ze by vyrabali v takych mnozstvach aj tu?Ja nemyslim "shit" ako co sa predava na nasom trhu normalne ja myslim hlavne to co predava kazdy vietnamec.Ja myslim hlavne ta tech co je v celkove japan-china-korea.Tie su good porovnaj ich tech s nasou europa.Jak su v pokroku v niektorych odvetviach??Ked ja sa len pytam na porovnanie.Ked tak mi to vyvrat alebo ma pouc.Ja nemusim mat dobry nazor.A ked tak nikto neny dokonaly,a ja urcite nie!
-
okonenipica
Zablokovaný
mno podla mna sa do vtedy 100% daco vyriesi na ten meteor ved to je este 30 rokovmailer napísal:ak nas nezabije severna korea tak ten kamen co ma padnut v roku 2036 a ak nie ani ten tak v roku 2040 sa roztopia vsetky ladovce a podla vsetkeho ostane len mount everest.a co z toho vznikne?kolko ludi je na svete a aky je velky ten everest?treba to preriedit nejako len aby nas to nezastihlo,staci USA odje*at a bude pokoj na celom svete