Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Svetovy problém ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Aryan Angel
Addict
Addict

Stav: Odhlásený
Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 29 Nov 2006, 12:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

jAssin napísal:
A tokio uh ked si to tak vezmes maju v poslednom case navrh v skoro vo vsetko okolo elektroniky,kde by sme boli bez nich??
akoby bez japoncov nic neexistovalo. uplna blbost. boli by sme tam kde sme.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jAssin
Light Expert
Light Expert

Založený: 12.11.2006

PríspevokZaslal: 30 Nov 2006, 2:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
akoby bez japoncov nic neexistovalo. uplna blbost. boli by sme tam kde sme.
Sorry zabudol som nieco spomenut,nehovorim len ich.Skus si otvorit mobil kde boly vyrobene vacsinou suciatky?Korejci,china,celkove azia.Najvacsi dodavatelia elektroniky Twisted Evil Aj ked su to vacsinou shit,ale... A kto ich stale obnovuje??Mam par znamych aj tam.Par krat sa mi dostalo do ruk nieco co je odtial.U nas mozme len snivat.Zatial Laughing
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 30 Nov 2006, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

jAssin:Tie súčiatky sa vyrábajú v ázii preto, že je tam lacná pracovná sila. Vyrábajú sa poväčšine zahraničným firmám a vobec to nie su shity, ako ti píšeš..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
jAssin
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 30 Nov 2006, 23:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frisko:Aj tu mame lacnu pracovnu silu.Inak by sme nemali take firmi ako,kia,alebo samsung.V prahe LG.Najde sa ich viac.Pre nokiu foxcon to je pravda,ale ja tak.Myslis ze by vyrabali v takych mnozstvach aj tu?Ja nemyslim "shit" ako co sa predava na nasom trhu normalne ja myslim hlavne to co predava kazdy vietnamec.Ja myslim hlavne ta tech co je v celkove japan-china-korea.Tie su good porovnaj ich tech s nasou europa.Jak su v pokroku v niektorych odvetviach??Ked ja sa len pytam na porovnanie.Ked tak mi to vyvrat alebo ma pouc.Ja nemusim mat dobry nazor.A ked tak nikto neny dokonaly,a ja urcite nie! Very Happy
Návrat hore
HardiKrishna
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 20.03.2006

PríspevokZaslal: 02 Dec 2006, 0:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nič take zo strany nasho "kamarata" Kim-a nehrozi az na tolko blby nie je .. je to obycajny pako co si kusok uziva moc a sa nafukuje.. horsie by bolo keby to bol Iran, Judea by hned zmizla , ani by sme o tom pisat nestihli..
Návrat hore
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 02 Dec 2006, 15:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

HardiKrishna napísal:
Nič take zo strany nasho "kamarata" Kim-a nehrozi az na tolko blby nie je .. je to obycajny pako co si kusok uziva moc a sa nafukuje..

nesúhlasím Smile

mladý Kim má komplex menejcenosti vzhladom ku svojmu svojom otcovi, velkému revolucionárovi a zakladatelovi S. Koreii, naviac je to asi najparanoidny diktator od cias rímskeho Nera.

podla mna nieje tak úplne psychicky v poriadku a naozaj verím tomu ze by bol schopný atomovku pouzit

Citácia:
horsie by bolo keby to bol Iran, Judea by hned zmizla , ani by sme o tom pisat nestihli..

svätá pravda
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Stav: Prihlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 02 Dec 2006, 17:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

jAssin napísal:
Frisko:Aj tu mame lacnu pracovnu silu.Inak by sme nemali take firmi ako,kia,alebo samsung.V prahe LG.Najde sa ich viac.Pre nokiu foxcon to je pravda,ale ja tak.Myslis ze by vyrabali v takych mnozstvach aj tu?Ja nemyslim "shit" ako co sa predava na nasom trhu normalne ja myslim hlavne to co predava kazdy vietnamec.Ja myslim hlavne ta tech co je v celkove japan-china-korea.Tie su good porovnaj ich tech s nasou europa.Jak su v pokroku v niektorych odvetviach??Ked ja sa len pytam na porovnanie.Ked tak mi to vyvrat alebo ma pouc.Ja nemusim mat dobry nazor.A ked tak nikto neny dokonaly,a ja urcite nie! Very Happy
Si pisal Korea a Čína a celkovo Ázia.. Som si pod tou Áziou pomyslel tzv. ázijské tigre. Samozrejme, že Vietnam nemá kvalitu, to som ťa potom nepochopil, ak si myslel vietnam..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
bax
Medium Star
Medium Star

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 19:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

kim si len chce dokázať, že má väčšie gule ako jeho otec... ale maximálne tak vyrobí nejakú tú bombu, aby zaplnil miesto vo vytrínke... ale na to, aby ju použil nemá... skôr sa obávam toho čo nastúpi po ňom... respektíve jeho psychického stavu...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Cicatrix
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.02.2006

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ani velký Kim nie je bosť blbý na to aby rozpútal atómovú vojnu
Návrat hore
NUMA
Expert
Expert

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 21:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Einstein raz powedal ze nevie ako sa bude bojov v 3tej svetovej vojne ale v 4 palicami a kamenmi

// Nepis W miesto V etc. (vid. pravidla). Tomasito
Návrat hore
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 15 Dec 2006, 21:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

NUMA napísal:
Einstein raz powedal ze nevie ako sa bude bojov v 3tej svetovej vojne ale v 4 palicami a kamenmi

// Nepis W miesto V etc. (vid. pravidla). Tomasito

to sme radi ze to vieme... Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mailer
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.06.2006

PríspevokZaslal: 15 Dec 2006, 22:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Confused ak nas nezabije severna korea tak ten kamen co ma padnut v roku 2036 a ak nie ani ten tak v roku 2040 sa roztopia vsetky ladovce a podla vsetkeho ostane len mount everest.a co z toho vznikne?kolko ludi je na svete a aky je velky ten everest?treba to preriedit nejako len aby nas to nezastihlo,staci USA odje*at a bude pokoj na celom svete
Návrat hore
NUMA
Expert
Expert

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 11:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

mailer napísal:
Confused ak nas nezabije severna korea tak ten kamen co ma padnut v roku 2036 a ak nie ani ten tak v roku 2040 sa roztopia vsetky ladovce a podla vsetkeho ostane len mount everest.a co z toho vznikne?kolko ludi je na svete a aky je velky ten everest?treba to preriedit nejako len aby nas to nezastihlo,staci USA odje*at a bude pokoj na celom svete
mno podla mna sa do vtedy 100% daco vyriesi na ten meteor ved to je este 30 rokov Razz
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: