HardiKrishna napísal:Nič take zo strany nasho "kamarata" Kim-a nehrozi az na tolko blby nie je .. je to obycajny pako co si kusok uziva moc a sa nafukuje..
nesúhlasím
mladý Kim má komplex menejcenosti vzhladom ku svojmu svojom otcovi, velkému revolucionárovi a zakladatelovi S. Koreii, naviac je to asi najparanoidny diktator od cias rímskeho Nera.
podla mna nieje tak úplne psychicky v poriadku a naozaj verím tomu ze by bol schopný atomovku pouzit
horsie by bolo keby to bol Iran, Judea by hned zmizla , ani by sme o tom pisat nestihli..
jAssin napísal:Frisko:Aj tu mame lacnu pracovnu silu.Inak by sme nemali take firmi ako,kia,alebo samsung.V prahe LG.Najde sa ich viac.Pre nokiu foxcon to je pravda,ale ja tak.Myslis ze by vyrabali v takych mnozstvach aj tu?Ja nemyslim "shit" ako co sa predava na nasom trhu normalne ja myslim hlavne to co predava kazdy vietnamec.Ja myslim hlavne ta tech co je v celkove japan-china-korea.Tie su good porovnaj ich tech s nasou europa.Jak su v pokroku v niektorych odvetviach??Ked ja sa len pytam na porovnanie.Ked tak mi to vyvrat alebo ma pouc.Ja nemusim mat dobry nazor.A ked tak nikto neny dokonaly,a ja urcite nie!
Si pisal Korea a Čína a celkovo Ázia.. Som si pod tou Áziou pomyslel tzv. ázijské tigre. Samozrejme, že Vietnam nemá kvalitu, to som ťa potom nepochopil, ak si myslel vietnam..
kim si len chce dokázať, že má väčšie gule ako jeho otec... ale maximálne tak vyrobí nejakú tú bombu, aby zaplnil miesto vo vytrínke... ale na to, aby ju použil nemá... skôr sa obávam toho čo nastúpi po ňom... respektíve jeho psychického stavu...
ak nas nezabije severna korea tak ten kamen co ma padnut v roku 2036 a ak nie ani ten tak v roku 2040 sa roztopia vsetky ladovce a podla vsetkeho ostane len mount everest.a co z toho vznikne?kolko ludi je na svete a aky je velky ten everest?treba to preriedit nejako len aby nas to nezastihlo,staci USA odje*at a bude pokoj na celom svete
mailer napísal: ak nas nezabije severna korea tak ten kamen co ma padnut v roku 2036 a ak nie ani ten tak v roku 2040 sa roztopia vsetky ladovce a podla vsetkeho ostane len mount everest.a co z toho vznikne?kolko ludi je na svete a aky je velky ten everest?treba to preriedit nejako len aby nas to nezastihlo,staci USA odje*at a bude pokoj na celom svete
mno podla mna sa do vtedy 100% daco vyriesi na ten meteor ved to je este 30 rokov