Tandemove zoskoky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Skusili by ste to?

Uz som to skusil
0
Žiadne hlasovania
Skusil by som to
53
78%
Neskusil
15
22%

Celkom hlasov: 68

RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Neviem do Slavnice (letisko) chodia nemci skakat , lebo je to tam je velmi lacne
mam dojem ,ze nieco okolo 3000 - 4000 sk.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

jj to je moj sen...skocit z lietadla...len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km :D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

krupica_dnb napísal:načo tandem? u nas v ocovej ked boli kamarati skakat (normalne z telesnej za kredity) tak skakali sami, vyslo ich to prvy krat s instruktazou 3litre, dalsie zoskoky okolo litra....
na nasej skole tiez ponukaju single zoskoky v ocovej ... dost v pohode ze za jeden zoskok mas odbitu telesnu na semester. vazne o tom uvazujem, lebo by som to rad skusil, ale 3000 je pre studenta dost... ale ktovie :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

p4ra napísal:Pred 3 rokmi som sa zoznamil s na dovolenke s chlapikom z Trnavy, ktory toto robi. Hovoril, ze keby chceme, mame sa mu ozvat. Za nejakych 5.000 by vedel dat instruktaz a vybavit zoskok, lebo je clenom nejakeho klubu, ktory skace takmer pravidelne v Trnave. Urcite by som si to chcel raz vyskusat.
Wau,dakedy daco poriesime,lebo ja chcem urcite skocit padakom a sam,ked tandem tak s nejakou kamaratkou :wink:
a 36 000 za vycvik a zoskoky je dost vela na mna a nato aby som dal 5000 za jeden skok a lepil sa mi na zadok nejaky stary skuseny parasutista mi velmi netreba :wink:
takze ked ma to do leta neprejde tak sa dufamze tato tema neuzavrie a daco sa poriesi... :P
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ViRuS napísal:na nasej skole tiez ponukaju single zoskoky v ocovej ... dost v pohode ze za jeden zoskok mas odbitu telesnu na semester. vazne o tom uvazujem, lebo by som to rad skusil, ale 3000 je pre studenta dost... ale ktovie :)
presne tak, na semester maju kredity za toto, za letny potom si zarobia na lyziarskom... spociatku to vyzeralo tak ktovieako, vies ze ich nedali do ultrahypermodernych lietadiel a nemali najnovsiu vybavu, ale o bezpecnost postarane a typci tam robia riadny :) nabuduce idem s nimi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

micpu napísal:len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km :D
To prehanas... :D Z takych vysok sa uz zoskoky nedaju robit, nepretlakovane lietadla (a lietadlo s otvorenymi dverami samozrejme pretlakovane nie je :) ) bezne smu lietat tak okolo tych 12 000 stop co je ca 3600m, potom uz nastavaju problemy s nizkym tlakom a nedostatkom kyslika.

Osobne by som z fungujuceho lietadla v zivote neskocil :)
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

tak mna od toho odradza kaurat ta cena. ale v lete by sa to uz snad mohlo stat aj realne. aj s leteckym vycvikom :-P snad sa nic nezmeni do leta. :D je to urcite super pocit len tak padat k zemi z velkej vysky:)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez mam sen skocit si niekedy z lietdla :D
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ja som si uz skocil bungee jumping .. na Strbskom ;)) .. ako odporucam to vrelo kazdemu!! :)) .. ten pocit je uzasny .. hlavne pred skokom .. cely sa trasies :)))) .. SUPER TO JE!!
len som si myslel, ze budem trochu viac padat .. to je iba cca 60 m volneho padu .. a to padnes behom 3 sekund :))

teraz uz mam naroky vyssie.. tak by som siel urcite na skok z lietadla .. alebo bungee ale z nejakeho mosta co je min. volny pad 100 m.
tusim je nejaky most v Cechach ;) .. co sa mozes dotknut aj vodnej hladiny .. na to mby som siel hned!! :))

a samozrejme na skok z lietadla .. pfuha .. ani by som nevahal!! ..

nuz ja som adrenalinovy typ :D ..
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Lub0$ napísal:Tiez mam sen skocit si niekedy z lietdla :D
a kde je problem? to nieje zdaleka nedosiahnutelny ciel, staci byt pomerne telesne zdravy a k tomu je lacnejsi ako poriadna graficka karta :)
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Na letisku v Slavnici stoji tandemovy zoskok 4600 Sk. Darovali sme ho so sestrou mame na narodeniny. Osobne by som si aj ja rad skocil, ale asi si budem muset spravit najprv nejake deti nech mi to zaplatia :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Steju napísal:a kde je problem? to nieje zdaleka nedosiahnutelny ciel, staci byt pomerne telesne zdravy a k tomu je lacnejsi ako poriadna graficka karta :)
Ozivujem dalsi temu dneska. Tak na 80% budem skakat moj prvy tandem 13/07 toho roku :D Skok to bude z vysky 3000m. Som zvedavy ci sa neposeriem :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

5000sk zato dat? ste idioti :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechapem preco sme idioti. Je to splnenie mojho zivotneho sna. Mozno troska materialistickeho, ale co uz.
Kazdy ma svoje priority, ty by si mozno vymenil aj zivot za elektricku :D
Ale nie, niekto by si kupil vykonny PC za 100 000sk a niekto si zaplati skok padakom a splni si zivotny sen. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:5000sk zato dat? ste idioti :roll:
A ty si idiot lebo sedis cely den za pc a hras hry. Moze byt?
//kazdy robi to, co ho bavi a ty nemas pravo tu takto vsetkych odsudzovat, mozes akurat povedat, ze ty by si za to tie peniaze nedal...
Sheep
Addict
Addict

Sorry chlapci ale dat za 1 zoskok 5k je proste riadna palka.
Lub0$ napísal:Nechapem preco sme idioti. Je to splnenie mojho zivotneho sna. Mozno troska materialistickeho, ale co uz.
Kazdy ma svoje priority, ty by si mozno vymenil aj zivot za elektricku :D
Ale nie, niekto by si kupil vykonny PC za 100 000sk a niekto si zaplati skok padakom a splni si zivotny sen. :wink:
ked si kupis nieco vecne tak to ma vyssiu cenu ako casovo obedzena scena z akcneho filmu. Nepoviem kebyze das 5k a mas tam 10 zoskokov aspon by sa to este dalo pochopit.
GothaR napísal:A ty si idiot lebo sedis cely den za pc a hras hry. Moze byt?
//kazdy robi to, co ho bavi a ty nemas pravo tu takto vsetkych odsudzovat, mozes akurat povedat, ze ty by si za to tie peniaze nedal...
Som strasny idiot ze? Len preto ze 5k za tu kktinu sa mi zda vela.

btw ja vam tam ist nezakazujem tak co sa navazujete zase
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie preto, ale preto, ze si napisal ze vsetci co za to chcu tad 5k su idioti.
To mas to iste ako ked niekto da 7-8 tisic za graficku kartu, to sa zda vela zas mne, ale nerozkrikujem sa tu na vsetkych, co do toho tie peniaze chcu dat, su to ich peniaze tak co.
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Nie preto, ale preto, ze si napisal ze vsetci co za to chcu tad 5k su idioti.
To mas to iste ako ked niekto da 7-8 tisic za graficku kartu, to sa zda vela zas mne, ale nerozkrikujem sa tu na vsetkych, co do toho tie peniaze chcu dat, su to ich peniaze tak co.
Ano aj mne sa 8k za kartu zda tiez vela, ale ajtak rovnas to co je nerovnatelne, kupis si kartu a ta ti pojde dlho dlho az dokym sa nepokazi, ale ten zoskok je sam o sebe prilis kratka udalost nato aby stal 5k preto o tom hovorim

a opakujem robte co chcete ja len hovorim nazor nato ze je to tak trochu drahy zazitok, ale ked chcete ist tak chodte mne je to jedno
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

zoskok, to mas zazitok jak cyp, cosi take s grafikou asi tazko zazijes hehe

osobne keby som mal nejaky peniaz nazvys tak nevaham a idem skocit tiez, spolu s bunjee je to jedna z veci co chcem v zivote URCITE skusit.. snad po lete

uz som zacal premyslat aj nad potapanim, Lubo$ ozivuje zaujimave temy :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Sheep napísal:Ano aj mne sa 8k za kartu zda tiez vela, ale ajtak rovnas to co je nerovnatelne, kupis si kartu a ta ti pojde dlho dlho az dokym sa nepokazi, ale ten zoskok je sam o sebe prilis kratka udalost nato aby stal 5k preto o tom hovorim

a opakujem robte co chcete ja len hovorim nazor nato ze je to tak trochu drahy zazitok, ale ked chcete ist tak chodte mne je to jedno
Ano dnes si kupis VGA za 10k a o pol roka je na trhu dalsia novinka.
Respektive jedna VGA ti vydrzi aj roky, ale uz po tom roku/dvoch je stara.
A po zoskokou padakom ti zostava zazitok na cely zivot :wink:
Vela by si chcel, za 5k 5 zoskokov. To je riadna volovina, ved zober si, ze oni koli tebe musia dostat lietadlo do vzduchu co nieje zadarmo, musia to lietadlo udrziavat a podobne, musia platit pilotovy, skaces so skusenym parasutistom, ktory z toho chce mat tiez nieco, poziciaju ti oblek, ktory tiez ni je lacny. :wink: A bol to odjakziva moj sen, a ked sa mi naskitla taka moznost tak preco ju neprijat? Bohvie kolko takych moznosti sa ti zazivot naskytne, mozno uz ziadna. A inac, zaplati mi to niekto iny, nie ja.
Povedz mi ci by si to neprijal, keby ti to niekto chcel zaplatit ako nejaky darcek?

EDIT/ pre mna su idioti ty co si kupuju cigraty a minaju na to tisice rocne :wink:
Napísať odpoveď