|
| Skusili by ste to? |
| Uz som to skusil |
|
0% |
[ 0 ] |
| Skusil by som to |
|
77% |
[ 47 ] |
| Neskusil |
|
22% |
[ 14 ] |
|
| Celkom hlasov : 61 |
|
| Autor |
Správa |
RomanB Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 491
Zaslal: 20 Nov 2007, 12:17 Predmet: |
|
|
Neviem do Slavnice (letisko) chodia nemci skakat , lebo je to tam je velmi lacne
mam dojem ,ze nieco okolo 3000 - 4000 sk. |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2007, 15:34 Predmet: |
|
|
jj to je moj sen...skocit z lietadla...len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2007, 20:39 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| načo tandem? u nas v ocovej ked boli kamarati skakat (normalne z telesnej za kredity) tak skakali sami, vyslo ich to prvy krat s instruktazou 3litre, dalsie zoskoky okolo litra.... |
na nasej skole tiez ponukaju single zoskoky v ocovej ... dost v pohode ze za jeden zoskok mas odbitu telesnu na semester. vazne o tom uvazujem, lebo by som to rad skusil, ale 3000 je pre studenta dost... ale ktovie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 865
Zaslal: 04 Dec 2007, 23:04 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Pred 3 rokmi som sa zoznamil s na dovolenke s chlapikom z Trnavy, ktory toto robi. Hovoril, ze keby chceme, mame sa mu ozvat. Za nejakych 5.000 by vedel dat instruktaz a vybavit zoskok, lebo je clenom nejakeho klubu, ktory skace takmer pravidelne v Trnave. Urcite by som si to chcel raz vyskusat. |
Wau,dakedy daco poriesime,lebo ja chcem urcite skocit padakom a sam,ked tandem tak s nejakou kamaratkou
a 36 000 za vycvik a zoskoky je dost vela na mna a nato aby som dal 5000 za jeden skok a lepil sa mi na zadok nejaky stary skuseny parasutista mi velmi netreba
takze ked ma to do leta neprejde tak sa dufamze tato tema neuzavrie a daco sa poriesi...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2007, 1:05 Predmet: |
|
|
| ViRuS napísal: |
na nasej skole tiez ponukaju single zoskoky v ocovej ... dost v pohode ze za jeden zoskok mas odbitu telesnu na semester. vazne o tom uvazujem, lebo by som to rad skusil, ale 3000 je pre studenta dost... ale ktovie  |
presne tak, na semester maju kredity za toto, za letny potom si zarobia na lyziarskom... spociatku to vyzeralo tak ktovieako, vies ze ich nedali do ultrahypermodernych lietadiel a nemali najnovsiu vybavu, ale o bezpecnost postarane a typci tam robia riadny nabuduce idem s nimi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 967 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 22:00 Predmet: |
|
|
| micpu napísal: |
len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km  |
To prehanas... Z takych vysok sa uz zoskoky nedaju robit, nepretlakovane lietadla (a lietadlo s otvorenymi dverami samozrejme pretlakovane nie je ) bezne smu lietat tak okolo tych 12 000 stop co je ca 3600m, potom uz nastavaju problemy s nizkym tlakom a nedostatkom kyslika.
Osobne by som z fungujuceho lietadla v zivote neskocil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomcat10 Medium Expert

Stav:  Založený: 13.08.2006 Príspevky: 134
Zaslal: 26 Dec 2007, 12:18 Predmet: |
|
|
tak mna od toho odradza kaurat ta cena. ale v lete by sa to uz snad mohlo stat aj realne. aj s leteckym vycvikom snad sa nic nezmeni do leta. je to urcite super pocit len tak padat k zemi z velkej vysky:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 725 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 12:59 Predmet: |
|
|
Tiez mam sen skocit si niekedy z lietdla  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 14:00 Predmet: |
|
|
ja som si uz skocil bungee jumping .. na Strbskom ) .. ako odporucam to vrelo kazdemu!! ) .. ten pocit je uzasny .. hlavne pred skokom .. cely sa trasies ))) .. SUPER TO JE!!
len som si myslel, ze budem trochu viac padat .. to je iba cca 60 m volneho padu .. a to padnes behom 3 sekund )
teraz uz mam naroky vyssie.. tak by som siel urcite na skok z lietadla .. alebo bungee ale z nejakeho mosta co je min. volny pad 100 m.
tusim je nejaky most v Cechach .. co sa mozes dotknut aj vodnej hladiny .. na to mby som siel hned!! )
a samozrejme na skok z lietadla .. pfuha .. ani by som nevahal!! ..
nuz ja som adrenalinovy typ .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 698 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 14:46 Predmet: |
|
|
| Lub0$ napísal: |
Tiez mam sen skocit si niekedy z lietdla  |
a kde je problem? to nieje zdaleka nedosiahnutelny ciel, staci byt pomerne telesne zdravy a k tomu je lacnejsi ako poriadna graficka karta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diestro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 164
Zaslal: 02 Jan 2008, 0:10 Predmet: |
|
|
Na letisku v Slavnici stoji tandemovy zoskok 4600 Sk. Darovali sme ho so sestrou mame na narodeniny. Osobne by som si aj ja rad skocil, ale asi si budem muset spravit najprv nejake deti nech mi to zaplatia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 17 Jún 2008, 12:43 Predmet: |
|
|
| Steju napísal: |
a kde je problem? to nieje zdaleka nedosiahnutelny ciel, staci byt pomerne telesne zdravy a k tomu je lacnejsi ako poriadna graficka karta  |
Ozivujem dalsi temu dneska. Tak na 80% budem skakat moj prvy tandem 13/07 toho roku Skok to bude z vysky 3000m. Som zvedavy ci sa neposeriem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 17 Jún 2008, 13:02 Predmet: |
|
|
5000sk zato dat? ste idioti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 17 Jún 2008, 13:08 Predmet: |
|
|
Nechapem preco sme idioti. Je to splnenie mojho zivotneho sna. Mozno troska materialistickeho, ale co uz.
Kazdy ma svoje priority, ty by si mozno vymenil aj zivot za elektricku
Ale nie, niekto by si kupil vykonny PC za 100 000sk a niekto si zaplati skok padakom a splni si zivotny sen.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 13:10 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
5000sk zato dat? ste idioti  |
A ty si idiot lebo sedis cely den za pc a hras hry. Moze byt?
//kazdy robi to, co ho bavi a ty nemas pravo tu takto vsetkych odsudzovat, mozes akurat povedat, ze ty by si za to tie peniaze nedal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|