To prehanas...micpu napísal:len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km
Osobne by som z fungujuceho lietadla v zivote neskocil
To prehanas...micpu napísal:len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km
ked si kupis nieco vecne tak to ma vyssiu cenu ako casovo obedzena scena z akcneho filmu. Nepoviem kebyze das 5k a mas tam 10 zoskokov aspon by sa to este dalo pochopit.Lub0$ napísal:Nechapem preco sme idioti. Je to splnenie mojho zivotneho sna. Mozno troska materialistickeho, ale co uz.
Kazdy ma svoje priority, ty by si mozno vymenil aj zivot za elektricku![]()
Ale nie, niekto by si kupil vykonny PC za 100 000sk a niekto si zaplati skok padakom a splni si zivotny sen.
Som strasny idiot ze? Len preto ze 5k za tu kktinu sa mi zda vela.GothaR napísal:A ty si idiot lebo sedis cely den za pc a hras hry. Moze byt?
//kazdy robi to, co ho bavi a ty nemas pravo tu takto vsetkych odsudzovat, mozes akurat povedat, ze ty by si za to tie peniaze nedal...
Ano aj mne sa 8k za kartu zda tiez vela, ale ajtak rovnas to co je nerovnatelne, kupis si kartu a ta ti pojde dlho dlho az dokym sa nepokazi, ale ten zoskok je sam o sebe prilis kratka udalost nato aby stal 5k preto o tom hovorimGothaR napísal:Nie preto, ale preto, ze si napisal ze vsetci co za to chcu tad 5k su idioti.
To mas to iste ako ked niekto da 7-8 tisic za graficku kartu, to sa zda vela zas mne, ale nerozkrikujem sa tu na vsetkych, co do toho tie peniaze chcu dat, su to ich peniaze tak co.
Ano dnes si kupis VGA za 10k a o pol roka je na trhu dalsia novinka.Sheep napísal:Ano aj mne sa 8k za kartu zda tiez vela, ale ajtak rovnas to co je nerovnatelne, kupis si kartu a ta ti pojde dlho dlho az dokym sa nepokazi, ale ten zoskok je sam o sebe prilis kratka udalost nato aby stal 5k preto o tom hovorim
a opakujem robte co chcete ja len hovorim nazor nato ze je to tak trochu drahy zazitok, ale ked chcete ist tak chodte mne je to jedno