--==[ RA ]==-- napísal:No mne sa este nepodarilo zaspamovat skoro nic, mne to sem-tam iba vypise text a potom cca o 30 sekund zase. A to mam nastavene kazde 2 sekundy.
mna len napadla taka vec. Mozno blbost mozno nie.Ak tam zadavate svoje meno + heslo co ak si autor nastavil ten program tak ze sa mu poslu tie udaje ? to len tak odveci
Schyl2o napísal:mna len napadla taka vec. Mozno blbost mozno nie.Ak tam zadavate svoje meno + heslo co ak si autor nastavil ten program tak ze sa mu poslu tie udaje ? to len tak odveci
To len tak odveci... Ty mas iba jedno konto na Pokeci? Ja ich tam mam cca 20, tak jedno nebudem postradat.
rixo napísal:povedzte mi ako spravym screenshot a ja ho sem nejak dam len nie tak aby to bolo proti rulezz ako to spravim ja vam ukazem ako ma vyzerat SPAMMER
otvoris si skicar , minimalizujes ho zacnes tapetovat a ked to budes chciet odfotit stlacis PrtScSysRq to je ta klavesa na insert alebo vedla pause... no a ked to stlacis pojdes do skicaru ( ktory si mal minimalizovany ) a tam das ze vlozit a mas.
R1k1nko napísal:otvoris si skicar , minimalizujes ho zacnes tapetovat a ked to budes chciet odfotit stlacis PrtScSysRq to je ta klavesa na insert alebo vedla pause... no a ked to stlacis pojdes do skicaru ( ktory si mal minimalizovany ) a tam das ze vlozit a mas.
johnny171 napísal:si v miestnosti do pohody, a na linku mas koncove cislo 9 = to je ID
napr. zoznamka ma ID 1
dik..
A este by som sa chcel opytat ze preco mi nejde spamovat RP..
Prave som to isiel spustit a uz mi to nejde . Skonci mi to hned na zaciatku ked sa pripaja na server napise mi chybu : Socket error 11004. Neviete preco mi to nejde fest by som si chel zatapetovat.. a prave teraz mi to nejde ..
sunavcek napísal:dik..
A este by som sa chcel opytat ze preco mi nejde spamovat RP..
Prave som to isiel spustit a uz mi to nejde . Skonci mi to hned na zaciatku ked sa pripaja na server napise mi chybu : Socket error 11004. Neviete preco mi to nejde fest by som si chel zatapetovat.. a prave teraz mi to nejde ..
no prave som odskusal obe verzie..., a myslim ze si niekto z azetka poradil s tapetovanim(spamom), takze SMOLA sunafcek, uz si asi tak fest nezatapetujes... mozno raz..., ked nam nejaky hackar daco naprogramuje...?