To len tak odveci... Ty mas iba jedno konto na Pokeci? Ja ich tam mam cca 20, tak jedno nebudem postradat.Schyl2o napísal:mna len napadla taka vec. Mozno blbost mozno nie.Ak tam zadavate svoje meno + heslo co ak si autor nastavil ten program tak ze sa mu poslu tie udaje ?to len tak odveci
:!: *tapetari*:!:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
R1k1nko
Darca
otvoris si skicar , minimalizujes ho zacnes tapetovat a ked to budes chciet odfotit stlacis PrtScSysRq to je ta klavesa na insert alebo vedla pause... no a ked to stlacis pojdes do skicaru ( ktory si mal minimalizovany ) a tam das ze vlozit a mas.rixo napísal:povedzte mi ako spravym screenshot a ja ho sem nejak dam len nie tak aby to bolo proti rulezz ako to spravim ja vam ukazem ako ma vyzerat SPAMMER
dik..johnny171 napísal:si v miestnosti do pohody, a na linku mas koncove cislo 9 = to je ID![]()
napr. zoznamka ma ID 1
A este by som sa chcel opytat ze preco mi nejde spamovat RP..
Prave som to isiel spustit a uz mi to nejde . Skonci mi to hned na zaciatku ked sa pripaja na server napise mi chybu : Socket error 11004. Neviete preco mi to nejde fest by som si chel zatapetovat.. a prave teraz mi to nejde ..
-
johnny171
Star
no prave som odskusal obe verzie..., a myslim ze si niekto z azetka poradil s tapetovanim(spamom), takze SMOLA sunafcek, uz si asi tak fest nezatapetujes...sunavcek napísal:dik..
A este by som sa chcel opytat ze preco mi nejde spamovat RP..
Prave som to isiel spustit a uz mi to nejde . Skonci mi to hned na zaciatku ked sa pripaja na server napise mi chybu : Socket error 11004. Neviete preco mi to nejde fest by som si chel zatapetovat.. a prave teraz mi to nejde ..