Potrebujem help....stiahol som si Team fortress 2 z torrentu.....spustil a zistil som ze mi nejde pripojit na servery pretoze mi pise ze mam odlisnosti madzi mojimi mapckamy a "team class"-ami...tak som ho na radu kamarata patch-ol patchom
kso_tf2_patch_1.0.3.6-1.0.3.7
Po spusteni ma pred loadingom hodilo von z hry, vyplo a napisalo: (vid obr.)
Takto mi to robilo s dalsimi patchmi!
I NEED HELP!
Kupovali ste niekto tuto hru na steame ? zaujima ma, ze na kolko by ma to vyslo - ked ratam ze hra stoji 19.,99 dolarov a kurz je 19,5 tak to vychadza na smiesnych 390 Sk. Alebo k tomu pripocitaju nejake dane ?
rochedo napísal:Kupovali ste niekto tuto hru na steame ? zaujima ma, ze na kolko by ma to vyslo - ked ratam ze hra stoji 19.,99 dolarov a kurz je 19,5 tak to vychadza na smiesnych 390 Sk. Alebo k tomu pripocitaju nejake dane ?
Nic sa neboj, urcite sa to oplati. Ja som tam nahral uz vyse 100 hodin a stale ma to bavi viac a viac, co sa napriklad o CS Source neda povedat
Tu to je:
Cital som ze nedavno sa dalo zahrat tuto hru cely vikend zadarmo. Neviete ci Valve neplanuje nieco take zas ? Alebo ako casto to zvyknu davat na vikend zadarmo ?
Bol by niekto ochotny mi vysvetlit ako sa da hrat TF2 cez net...... Neviem co musim mat nainstalovane, kde a ako sa mam zaregistrovat...?????.... PLS poradte....
3man napísal:Bol by niekto ochotny mi vysvetlit ako sa da hrat TF2 cez net...... Neviem co musim mat nainstalovane, kde a ako sa mam zaregistrovat...?????.... PLS poradte....
Stiahni si steam http://steamgames.com/v/index.php (vlavo dole) Spravi si tam konto a cez neho si potom mozes kupit TF2. Platit sa da tusim aj prevodom na ucet, najrychlejsie je to kreditkou alebo cez paypal. Tiez sa da kupit aj krabicova verzia v obchode.
GothaR napísal:Stiahni si steam http://steamgames.com/v/index.php (vlavo dole) Spravi si tam konto a cez neho si potom mozes kupit TF2. Platit sa da tusim aj prevodom na ucet, najrychlejsie je to kreditkou alebo cez paypal. Tiez sa da kupit aj krabicova verzia v obchode.
Diky za radu...... ale zadara to asi nepojde ... coo???
3man napísal:Diky za radu...... ale zadara to asi nepojde ... coo???
Zadarmo to pojde z lamiek, ale budes s tym mat tolko starosti, ze si to radsej kup uz teraz a usetris si nervy aj cas. Navyse kvalita je zarucena, urcite ta to neprestane bavit.
zadara? Charitativna organizacia VALVe pre ohromnu radost hracov, bude svoju mimoriadne uspesnu hru, Team Fortress 2, rozdavat ZADARMO dna 32.8.2008. Nepremeskaj tuto jedinecnu prilezitost...