napriklad heavy ked ide cez chody v GoldRushi tak mu trci len hlava a v pohode si kosi ludi ktory mu ten minigun ani nevidia, potom tiez pyro v GoldRushi podpaluje cez podlahu a Demoman striela cez stenu
No tak to s heavym je pre source engine normalne, takisto to je aj v CS 1.6 aj Source, je to ako keby gulky lietali z oci, pretoze idu v smere hracovho pohladu a "kamera" je prave na mieste oci postavy.
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 23:27 )
Tak dnes ma zas podpalili cez branu v prvej casti Goldrush...este to ocividne nie je poriadne fixnute
Potrebujem help....stiahol som si Team fortress 2 z torrentu.....spustil a zistil som ze mi nejde pripojit na servery pretoze mi pise ze mam odlisnosti madzi mojimi mapckamy a "team class"-ami...tak som ho na radu kamarata patch-ol patchom
kso_tf2_patch_1.0.3.6-1.0.3.7
Po spusteni ma pred loadingom hodilo von z hry, vyplo a napisalo: (vid obr.)
Takto mi to robilo s dalsimi patchmi!
I NEED HELP!
Kupovali ste niekto tuto hru na steame ? zaujima ma, ze na kolko by ma to vyslo - ked ratam ze hra stoji 19.,99 dolarov a kurz je 19,5 tak to vychadza na smiesnych 390 Sk. Alebo k tomu pripocitaju nejake dane ?
rochedo napísal:Kupovali ste niekto tuto hru na steame ? zaujima ma, ze na kolko by ma to vyslo - ked ratam ze hra stoji 19.,99 dolarov a kurz je 19,5 tak to vychadza na smiesnych 390 Sk. Alebo k tomu pripocitaju nejake dane ?
Nic sa neboj, urcite sa to oplati. Ja som tam nahral uz vyse 100 hodin a stale ma to bavi viac a viac, co sa napriklad o CS Source neda povedat
Tu to je:
Cital som ze nedavno sa dalo zahrat tuto hru cely vikend zadarmo. Neviete ci Valve neplanuje nieco take zas ? Alebo ako casto to zvyknu davat na vikend zadarmo ?
Bol by niekto ochotny mi vysvetlit ako sa da hrat TF2 cez net...... Neviem co musim mat nainstalovane, kde a ako sa mam zaregistrovat...?????.... PLS poradte....
3man napísal:Bol by niekto ochotny mi vysvetlit ako sa da hrat TF2 cez net...... Neviem co musim mat nainstalovane, kde a ako sa mam zaregistrovat...?????.... PLS poradte....
Stiahni si steam http://steamgames.com/v/index.php (vlavo dole) Spravi si tam konto a cez neho si potom mozes kupit TF2. Platit sa da tusim aj prevodom na ucet, najrychlejsie je to kreditkou alebo cez paypal. Tiez sa da kupit aj krabicova verzia v obchode.