Test Drive Unlimited
Caute, mam problem z padanim TDU a nikde na nete som nenasiel ze by mal stym niekdo problem, ak kliknem na TRADE a SHELL CAR tak mi spadne do winu a aj po rychlostnom preteku, ak ho prejdem stisknem enter pre rychle ukoncenie a vtedy spadne, co stym dofrasa je? to ste nemali nikdo takyto problem? pada mi to aj na 1.45 aj 1.66 verzii hry, cestinu nemam, skusal som aj z crackom aj bez cracku a stale to iste 
mam 32bit win XP pro SP2, HD4850 z 08.7 catalystami , skusal som aj najnovsie ovladace
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2008, 19:40 )
Tak co, nikdo nic nevie?
mam 32bit win XP pro SP2, HD4850 z 08.7 catalystami , skusal som aj najnovsie ovladace
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2008, 19:40 )
Tak co, nikdo nic nevie?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mohol si napisat aku mas aj VGA, pretoze to je dolezity faktor.. mozno aj momentalne nehra rolu.. pretoze s tym CPU a RAM si nezahras tuto hru... mal som tu cest hrat to na AMD Athlon XP 2500+ 1.84Ghz a 1.5GB ram.. 6600GT... slabota.. zle fps a niekedy vypadavali textury, niekedy to sekalo jak hovadomato951 napísal:Neviem či tosem patri ale nechcem zakladat novu temu ale išla by mi tato hra na mojom PC tusu poziadavky AMD Sempron(TM)Procesor 2600+
1.61 GHz,512MB pamete RAM
/
21rOBO21 napísal:oooo šu-do má new pC pooozoor pozooor![]()
oooo šu-do má new pC pooozoor pozooorŠu-Do napísal:mohol si napisat aku mas aj VGA, pretoze to je dolezity faktor.. mozno aj momentalne nehra rolu.. pretoze s tym CPU a RAM si nezahras tuto hru... mal som tu cest hrat to na AMD Athlon XP 2500+ 1.84Ghz a 1.5GB ram.. 6600GT... slabota.. zle fps a niekedy vypadavali textury, niekedy to sekalo jak hovado
-
Adulko1
Light Professional
TDU
Caute chcel by som sa spytat na hru Test Drive Unlimited. Stiahl som si instalacku z jedneho fora susedneho a instalacka bola v posltine .. Nemate niekto prosim cestinu do toho?? Ale funkcnu. Jednu som stiahol z internetu, ale ako som ju nainstaloval (taky maly subor), tak sa hra potom nedala uz spustit .. Sad Predtym vsak isla (aj s crackom a tak). Dalsia vec, ze ked pripojim k tej hre volant, tak nejde .. Sad A neviem, ci sa to niekde nastavuje alebo tak .. DAKUJEM za odpoved.
PS: na bratovom Pc ide vpohode, ale u man mi ukaze toto:
PS: na bratovom Pc ide vpohode, ale u man mi ukaze toto:
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Adulko1
Light Professional
Mal by si to skusit hrat s volantom
Vies ake to je realisticke?? Fuuha .,.
A chcem sa spytat, ze preco ked chcem napr. kupit novy dom, alebo nejake drahe auto a mam aj tolko penazi a hore niekde pise, ze TDU servery nie su k dispozicii .. a nemozem na nic kliknut aby som kupil napr. ten dom .. Neviete ako na to?
-
Adulko1
Light Professional
Cauko, no mne sa to az take lego nezda
myslim, ze je to najlepsia zavodna hra, s ktorou sa da najlepsie zahrat s volantom .. V inych hrach to az take dobre nebolo ako tu 
PS: po case sa nam vycentroval volant do prava .. A ked som to nastavoval do stredu a aj preinstalovaval volant, tak to neslo vobec
Stale je mierne do prava ..
A preinstalovavat hru nechcem .. Neviete helfnut?
PS: po case sa nam vycentroval volant do prava .. A ked som to nastavoval do stredu a aj preinstalovaval volant, tak to neslo vobec