Spustil by si to, ale vdaka tej ram by to bolo nehratelne.mato951 napísal:Neviem či tosem patri ale nechcem zakladat novu temu ale išla by mi tato hra na mojom PC tusu poziadavky AMD Sempron(TM)Procesor 2600+
1.61 GHz,512MB pamete RAM
Test Drive Unlimited
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mohol si napisat aku mas aj VGA, pretoze to je dolezity faktor.. mozno aj momentalne nehra rolu.. pretoze s tym CPU a RAM si nezahras tuto hru... mal som tu cest hrat to na AMD Athlon XP 2500+ 1.84Ghz a 1.5GB ram.. 6600GT... slabota.. zle fps a niekedy vypadavali textury, niekedy to sekalo jak hovadomato951 napísal:Neviem či tosem patri ale nechcem zakladat novu temu ale išla by mi tato hra na mojom PC tusu poziadavky AMD Sempron(TM)Procesor 2600+
1.61 GHz,512MB pamete RAM
/
21rOBO21 napísal:oooo šu-do má new pC pooozoor pozooor![]()
oooo šu-do má new pC pooozoor pozooorŠu-Do napísal:mohol si napisat aku mas aj VGA, pretoze to je dolezity faktor.. mozno aj momentalne nehra rolu.. pretoze s tym CPU a RAM si nezahras tuto hru... mal som tu cest hrat to na AMD Athlon XP 2500+ 1.84Ghz a 1.5GB ram.. 6600GT... slabota.. zle fps a niekedy vypadavali textury, niekedy to sekalo jak hovado
-
Adulko1
Light Professional
TDU
Caute chcel by som sa spytat na hru Test Drive Unlimited. Stiahl som si instalacku z jedneho fora susedneho a instalacka bola v posltine .. Nemate niekto prosim cestinu do toho?? Ale funkcnu. Jednu som stiahol z internetu, ale ako som ju nainstaloval (taky maly subor), tak sa hra potom nedala uz spustit .. Sad Predtym vsak isla (aj s crackom a tak). Dalsia vec, ze ked pripojim k tej hre volant, tak nejde .. Sad A neviem, ci sa to niekde nastavuje alebo tak .. DAKUJEM za odpoved.
PS: na bratovom Pc ide vpohode, ale u man mi ukaze toto:
PS: na bratovom Pc ide vpohode, ale u man mi ukaze toto:
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Adulko1
Light Professional
Mal by si to skusit hrat s volantom
Vies ake to je realisticke?? Fuuha .,.
A chcem sa spytat, ze preco ked chcem napr. kupit novy dom, alebo nejake drahe auto a mam aj tolko penazi a hore niekde pise, ze TDU servery nie su k dispozicii .. a nemozem na nic kliknut aby som kupil napr. ten dom .. Neviete ako na to?
-
Adulko1
Light Professional
Cauko, no mne sa to az take lego nezda
myslim, ze je to najlepsia zavodna hra, s ktorou sa da najlepsie zahrat s volantom .. V inych hrach to az take dobre nebolo ako tu 
PS: po case sa nam vycentroval volant do prava .. A ked som to nastavoval do stredu a aj preinstalovaval volant, tak to neslo vobec
Stale je mierne do prava ..
A preinstalovavat hru nechcem .. Neviete helfnut?
PS: po case sa nam vycentroval volant do prava .. A ked som to nastavoval do stredu a aj preinstalovaval volant, tak to neslo vobec
saving
no stiahol som si to ale nejde mi to savovat. uz som vyskusal vsetky cracky ake som nasiel , uz som si stiahol aj save , ale stale mi to nejde savnu vzdy ked to pustim tak sa mi vyhodi ta tabulka na vytvorenie profilu , a ten stary mi zmizne uz neviem co mam robyt. poradte niekto pls
-
hornblower
Light Professional
Re: Test Drive Unlimited
skusil som verziu od hatred s megapackom a nejde to vobec hrat, hra sa sice pusti poziciam auto, kupim dom, potom kupim vlastne auto a akonahle chcem sutazit nic sa nedeje kamara sa toci. Co sa da robit ?
hornblower: kúpa originálky, problémom je že ju máš nelegálne 
keď som si po dlhšej dobe znova nainštaloval TDU, tak sa mi vôbec nedá vytvoriť môj pôvodný profil, ani keď som ho tam nakopíroval. nainštaloval som aj patch. neustále mi vypisuje, že pripojenie na server zlyhalo. ale keď som nahadzoval ten CDkey, tak som sa pozabudol, a nahodil som tam kľúč z netu. hru mám originál, ale nebol tam kľúč, tak som si ho musel vypýtať cez zákaznícku podporu. ale na ten email som zabudol, a dal som tam kľúč z netu. môže to mať na hru nejaký vplyv, a ak ja hej, tak dalo by sa to nejako napraviť?
Zdravím, mám 64-bitový Windows 7, a keď spustím hru Test Drive Unlimited tak po cca 2och minútach hrania mi to preruší hru a napíše program prestal pracovať. Chcel by som sa opýtať v čom môže byť chyba ? Môj PC -Procesor: AMD Athlon(tm) II X4 620 2.60 GHz , RÁMka: 4GB,HDD: 2x180GB,Grafika: Asus ENGTS250 1GB..
-
lekoklatik
VIP
Bavíme sa o originálke?
-
lekoklatik
VIP
Tak si kúp originál a problém mať nebudeš. V opačnom prípade sa pýtaj tam, kde si hru stiahol.
v tom problém neni videl som jak jeden písal na niakom fóre že má originálku a robí mu tiež to isté čo mne ... nie som si istý ale problém bude asi v je*** windowse 7 ... na windows 7 nejdú niektoré hry ako napr. NFS,TDU,... atď.
ja to hram na netbooku, tiez mam win7 ale 32bit a ovela horsie parametre a fici mi to v pohode na max detailoch, takze ja by som hladal chybu v tom 64bitovom OS