Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

TNUAD- Trecianska univerzita
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Martinekk
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.05.2007

PríspevokZaslal: 28 Máj 2008, 21:58    Predmet: TNUAD- Trecianska univerzita Odpovedať s citátom  

Zdravim vospolok,

chdoim na tuto "univerzitu" a zda sa mi, ze tam nieje viacero veci koser. Chcel by som vediet, nazory viacerych ludi, urcite dakto odtialto tam chodi. Ja chodim na mechatroniku a som prvak. Na zaciatku ans bolo cca 109 ak sa dobre pametam. Teraz je cca 25. A viaceri co poznam, chcu skoncit a ist dakam inam alebo robit. Tie zapocty a skusky su hrozne tazke, pristup daktorych ucitelov je otrasny. Mate aj vy ten pocit?
Potom su tu este aj rpeslapy univerzity ako su tie veci zo zlata (teraz si nespomeniem ako sa tie blbiny nazyvaju oficialne), prijatie studakov priamo do tretieho rocnika a podobne...
Vyjadrite sa k tejto teme, mna to uz doziera... Chcel by som vystudovat, ale hadzu ludom klacky pod nohy. Je toto normalne? Rozpiste sa, rozpisem sa aj ja... Nech si maju pripadni zaujemci o tuto skolu co precitat.

Dakujem za prispevky k teme.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
minob
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2005

PríspevokZaslal: 28 Máj 2008, 22:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pre pocet ziakov sa netrap....Vela ludi zacina,ale malo ma vydrz dokoncit studium. Podaktori idu preto, aby sa vyhli praci, podaktori aby boli na internate a poznam dokonca typka, ktory siel na skolu, aby bol na intraku a mohol pozerat filmy, potom sa chvalil,ze v zivote nevidel tolko vela filmov, po 1.semestri to zabalil sam...
Do vyssieho rocnika sa dostanes iba tak, ze si chodil na inu skolu a uznali ti skusky,alebo si uz mal postupit o rocnik vyssie,ale napriklad kvoli jednej skuske pokracujes v rocniku, kde si skoncil - opakujes ho,ale iba si dorabas skusky, ktore ti chybaju...
Návrat hore
Martinekk
Star
Star

PríspevokZaslal: 28 Máj 2008, 22:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja viem co myslis...
Ale u nas bol problem so zapoctami, nechceli nam ich na fyzike zapisat. ze az na skuske. prisli sme na skusku a odtial nas vyhodila ze nema podklady aby dala zapocty... tak takyto bordel tam je.

jo,a henti studenti co ich prijali (dnes som to cital na nete, vcera to bolo v spravach v trencianskom radiu) studovali dva roky na nejakom institute vzdelavania ci kde, a to nemalo s vysokou solou nic spolocne... ze tam boli prijati protizakonne. Toz, neviem, no...
Návrat hore
minob
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 9:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

S tymi studentami neviem, nesledoval som. Ale v kazdom pripade - zvykaj si... vacsinou to tak byva, v prvom rocniku si "len" dalsi do poctu, za ktoreho ma skola peniaze. Ked sa to pretriedi a utrasie, a postupis vyssie, urcite spozorujes u niektorych profesorov aj zmenu v spravani k Vam k lepsiemu...
Tak ti poviem, bud jednoducho pripraveny na vsetko, stretnes sa so vselicim...

EDIT: Myslim,ze raz za pol roka byva pristupny dotaznik, kde sa mozes vyjadrit anonymne k praci profesorov a doktorandov a ku kvalite vyuky...
Návrat hore
Martinekk
Star
Star

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 11:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jo, asi tak nejak to bude, ako popisujes...
Ano, dotaznik je. Ale chyba je ta, ze sme ho vyplnovali este pred skuskovym. Vyplnovali sme ho pred dvoma alebo troma tyzdnami, uz si nepameam presne... A to sa skusajuci a profesori ukazali v pravom svetle az teraz... chyba. Pokusam sa vydrzat, no uvidime.
Ako jeden kolega povedal: Na zakladke ta naucia pisat a citat. Na strednej ta naucia ucit sa. A na vysokej ta nauceia oje*avat. Nuz, asi mal pravdu...
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 12:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

pozri, ked ma kazda druha dedina na slovensku svoju univerzitu, tak je jasne, ze nemozu mat pozadovanu kvalitu, za dalsie cele rozhodovanie je na personale univerzity ... ano ak chces mozes sa aj stazovat, ale nic ti to nepomoze ...

btw.: dal som si prihlasku do trencina na mechatroniku, ale iba ako poistku v pripade nudze ... normalne realne rozmyslam, ze ked ma nezoberu do brna, tak pojdem radsej na rok robit niekam do zahranicia ako ist do trencina ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Martinekk
Star
Star

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 13:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Fakt radsej chod robit, tu sa to naozaj neoplati....
Návrat hore
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 17:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Niektore fakulty zarabaju len na prvakoch t.j. ze naberu urc mnozstvo a do druheho rocnika ide z nich 10%.. no fakulta ma prachy za vsetkych, a takto sa to opakuje rok co rok.. ten psychonatlak by mal po prvom semestri ci rocniku trochu polavit. Zatni zuby.
Návrat hore
Martinekk
Star
Star

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 17:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

No, hadam to bude tak ako pises...
Je tu vobec dakto z tejto "univerzity"?
Návrat hore
minob
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Máj 2008, 19:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
pozri, ked ma kazda druha dedina na slovensku svoju univerzitu, tak je jasne, ze nemozu mat pozadovanu kvalitu, za dalsie cele rozhodovanie je na personale univerzity ... ano ak chces mozes sa aj stazovat, ale nic ti to nepomoze ...
Z vlastnej skusenosti si dovolim tvrdit opak. Teraz TNuni nabehla na novy system AIS, uz to nie je to co predtym, teraz mas 3 moznosti urobit skusku, potom jeden dekansky termin v najhorsom pripade. Pokial je vas viac, vybojujete si to co pozadujete, samozrejme, ak je to v sulade so zakonom alebo poriadkom univerzity...Ked som prisiel na skolu, mal som z nej rovnaky pocit ako Martinekk, vyssie rocniky nas poucovali co a ako. Kto chce, nauci sa, ta skola mu nieco da, kto zaujem nema, nepomoze mu ani uroven skolky, nezvladne to. Je to o ludoch a ich pristupe, nevzdavaj sa.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné
Strana 1 z 1

Prejdi na: