tonovane skla

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kibo: Autofolia, ktoru pozname normalne ako tmavu foliu a bezpecnostna folia je trosku, rozdiel, nemyslis??? Porovnavat klasicku autofoliu s nejakou 300 mikronovou bezpecnostou foliou je nemozne!!!
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som ich neporovnal, len som povedal ze v pripade zigulaku by obstala rovnako :wink: a to, ze by vyletelo okno aj s foliou
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Kibo napísal:problematiku rozbitia okna s foliou by riesilo to kladivko, co mas aj v MHD na rozbitie okna, poznam ludi, co to v aute nosia a tiez nad tym uvazujem.
No to kladivko si do svojho auta (keď bude vlastné :D) tiež dám, ono určite je vhodnejšia voľba vybiť ho kladivkom aj ak nemá fólie. Teda neskúšal som, narozdiel od vás, ale určite lepšie ako lakťom. Naviac niektoré kladivká majú nožík na prerezanie pásov, čo sa tiež môže zísť a budem to mať 2in1. Sám som ešte nebúral, tak neviem nakoľko veľká možnosť zaseknutia mechanizmu pásov tu je, ale "čo ak náhodou".. ALe to som už zabrúsil trocha OT.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

skor by som sa opytal, nakolko velka je sanca prevratenia auta ci nutnosti vybit okno alebo rezat pasy
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pokovovanie prednych bocnych skiel je legalne, ak mam v technickom preukaze zapisane tonovane skla? Ak by som mal vzadu tmave folie a predne bocne skla dal pokovovat (aj ked len mierne), pri kombinacii s tonovanymi sklami a ciernymi foliami vzadu by to vyzeralo, ze su tam silne folie. Ako je to v tomto pripade s tym pokovovanim, je to povolene? Co mi mozu spravit, ak by som mal pokovovane predne bocne skla a pri kontrole mi povie, ze mam folie a ja mu budem arugmentovat, ze folie nemam a ze nech mi ich strhne, ak tam su, ha?
Napísať odpoveď