vravim ked sa to tu zmenilo a nenachadzal som tu to co som chcel tak som nemal moc dovod sem chodit.. nemyslis? povedal by som ze pochopitelne..Holubar napísal:ten, kto sem chodi pravidelne, nie raz za rok
TOTO FORUM UZ NIE JE TO CO TO BYVALO
-
sofak
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
pozri.. dobre ja sa tu hadat nebudem ze taky nie som.. dobre som..Holubar napísal:Pochopitelne je z toho to, ze si obycajny leecher a foru si iba "bral a nic nedaval"...A potreba takych ludi je akurat tak kvoli navstevnosti, inak ziadna.
ale tak ako kazdi mam aj na to svoj dovod..
ja osobne nemam cas sa flakat po nete a este neviem kde aby som mohol prispievat.. to co hladam vacsinou najdem na p2p a ak uz nie tam tak pride sem.. ine odovodnenie ti uz poskytnut nemozem.. sry
-
sofak
Amateur
zeby som to nazval vycitanim to nemozem povedat.. len som podotkol svoj nazor na to ze to uz neni to co to byvalo... nemyslim si ze zrovna toto je vycitanie..Holubar napísal:No ved ja ti nic nevycitam, len ti objasnujem, ze ani ty nemas nejake velke pravo vycitat nieco niekomu z vedenia fora. A ked sa chces regnut na lamky, napis svoj mail...
a svoj mail som uz dakomu posielal.. w8
-
audiotrack
VIP
-
Dead_Warrior
Professional
ja som poznal stare forum len z casti lebo ja som sa k nemu dostal az priblizne vetdy sami zda ako koncilo s warezom...johny17 napísal:ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne....
-
sofak
Amateur
p2p vyuzivam.. ale len vramci moznosti nasho poskytovatela inet..audiotrack napísal:no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje
od 8,00 do 24,00 je zap firewall cize moc toho nenacarujem..
-
hojko
Site Admin
Informacie o tom, kde sa co presunulo, infomarcie o zmenach a vsetko ostatne bolo na fore priblizne dva mesiace. Vsetko bolo ohlasene vopred, mesiac tu svietila pod menu reklama, v INFO bolo vsetko vysvetlene a boli tu diskusie a hlasovania vo volnej diskusii a v pripomienkach a navrhoch.sofak napísal:to je pekne ale nad tym som nemal cas este dako moc uvazovat.. kto mal vediet ze warez z hojka je presmerovany tam..?
-
audiotrack
VIP
ja som "premenu" na diskusne forum privital a som rad, ze warez sa presunul inam. Na warez som si nasiel este dalsie forum, ktore je este vacsie ako lamky a staci mi to. Diskutujem iba tu a tak v tom aspon nemam bordel.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom.
-
krija
VIP
to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre tebadair napísal:tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.