|
| Autor |
Správa |
sofak Amateur

Stav:  Založený: 22.12.2004 Príspevky: 24 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 13:24 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| ten, kto sem chodi pravidelne, nie raz za rok |
vravim ked sa to tu zmenilo a nenachadzal som tu to co som chcel tak som nemal moc dovod sem chodit.. nemyslis? povedal by som ze pochopitelne.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2750
Zaslal: 15 Jún 2006, 13:25 Predmet: |
|
|
| Pochopitelne je z toho to, ze si obycajny leecher a foru si iba "bral a nic nedaval"...A potreba takych ludi je akurat tak kvoli navstevnosti, inak ziadna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sofak Amateur

|
Zaslal: 15 Jún 2006, 13:27 Predmet: |
|
|
| Pochopitelne je z toho to, ze si obycajny leecher a foru si iba "bral a nic nedaval"...A potreba takych ludi je akurat tak kvoli navstevnosti, inak ziadna. |
pozri.. dobre ja sa tu hadat nebudem ze taky nie som.. dobre som..
ale tak ako kazdi mam aj na to svoj dovod..
ja osobne nemam cas sa flakat po nete a este neviem kde aby som mohol prispievat.. to co hladam vacsinou najdem na p2p a ak uz nie tam tak pride sem.. ine odovodnenie ti uz poskytnut nemozem.. sry |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2750
Zaslal: 15 Jún 2006, 13:31 Predmet: |
|
|
| No ved ja ti nic nevycitam, len ti objasnujem, ze ani ty nemas nejake velke pravo vycitat nieco niekomu z vedenia fora. A ked sa chces regnut na lamky, napis svoj mail... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sofak Amateur

|
Zaslal: 15 Jún 2006, 13:34 Predmet: |
|
|
| No ved ja ti nic nevycitam, len ti objasnujem, ze ani ty nemas nejake velke pravo vycitat nieco niekomu z vedenia fora. A ked sa chces regnut na lamky, napis svoj mail... |
zeby som to nazval vycitanim to nemozem povedat.. len som podotkol svoj nazor na to ze to uz neni to co to byvalo... nemyslim si ze zrovna toto je vycitanie..
a svoj mail som uz dakomu posielal.. w8 |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 17:24 Predmet: |
|
|
| no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 375 Bydlisko: Malajzia Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 17:52 Predmet: |
|
|
| ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 18:02 Predmet: |
|
|
| johny17 napísal: |
| ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne.... |
ja som poznal stare forum len z casti lebo ja som sa k nemu dostal az priblizne vetdy sami zda ako koncilo s warezom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sofak Amateur

|
Zaslal: 15 Jún 2006, 18:53 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje |
p2p vyuzivam.. ale len vramci moznosti nasho poskytovatela inet..
od 8,00 do 24,00 je zap firewall cize moc toho nenacarujem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 18:58 Predmet: |
|
|
ako neviem o co tu ide...
podstatna vec je ze vsetko je o ludoch...
ak chcem warez tak si ho najdem inde a co sa tyka fora je super a fakt ta help co sa ti tu dostava je na nezaplatenie.
ale aj tak ako som napisal:
VSETKO JE O LUDOCH... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 19:04 Predmet: |
|
|
| sofak napísal: |
| to je pekne ale nad tym som nemal cas este dako moc uvazovat.. kto mal vediet ze warez z hojka je presmerovany tam..? |
Informacie o tom, kde sa co presunulo, infomarcie o zmenach a vsetko ostatne bolo na fore priblizne dva mesiace. Vsetko bolo ohlasene vopred, mesiac tu svietila pod menu reklama, v INFO bolo vsetko vysvetlene a boli tu diskusie a hlasovania vo volnej diskusii a v pripomienkach a navrhoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
=»M4tO«= Light Star

Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 252 Bydlisko: Atomový kryt Web: http Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 9:17 Predmet: |
|
|
Warez fór je kopu, hojko.com je dobré fórum takže ked niekto nieje spokojný tak nech ide preč. Ja som mal tiež WarezFórum ale potom som to zrušil lebo bolo to o ničom teraz mam nové, a uplne je to lepšie ako staré.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Romanko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 1917 Bydlisko: Malacky Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 9:24 Predmet: |
|
|
| Ano jasne..Hojko je dobry aj bez Warezu |
|
| Návrat hore |
|
 |
gfru Medium Star

Stav:  Založený: 10.04.2006 Príspevky: 331
Zaslal: 17 Jún 2006, 9:25 Predmet: |
|
|
| ja som tu novy a tak neviem ako tu bolo. Nema niekto screeny pls? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1397 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 9:28 Predmet: |
|
|
Hojko je o dost lepsie aj bez warezu...Ked tu bol warez ,bol tu castokrat chaos atd. ,teraz je to krasne prehladne+ super diskusie ,a co sa tyka potreby warezu lamky.net (+dost vela napr. p2p etc...etc...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|