no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje
ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne....
johny17 napísal:ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne....
ja som poznal stare forum len z casti lebo ja som sa k nemu dostal az priblizne vetdy sami zda ako koncilo s warezom...
audiotrack napísal:no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje
p2p vyuzivam.. ale len vramci moznosti nasho poskytovatela inet..
od 8,00 do 24,00 je zap firewall cize moc toho nenacarujem..
ako neviem o co tu ide...
podstatna vec je ze vsetko je o ludoch...
ak chcem warez tak si ho najdem inde a co sa tyka fora je super a fakt ta help co sa ti tu dostava je na nezaplatenie.
ale aj tak ako som napisal:
VSETKO JE O LUDOCH...
sofak napísal:to je pekne ale nad tym som nemal cas este dako moc uvazovat.. kto mal vediet ze warez z hojka je presmerovany tam..?
Informacie o tom, kde sa co presunulo, infomarcie o zmenach a vsetko ostatne bolo na fore priblizne dva mesiace. Vsetko bolo ohlasene vopred, mesiac tu svietila pod menu reklama, v INFO bolo vsetko vysvetlene a boli tu diskusie a hlasovania vo volnej diskusii a v pripomienkach a navrhoch.
Warez fór je kopu, hojko.com je dobré fórum takže ked niekto nieje spokojný tak nech ide preč. Ja som mal tiež WarezFórum ale potom som to zrušil lebo bolo to o ničom teraz mam nové, a uplne je to lepšie ako staré.
Hojko je o dost lepsie aj bez warezu...Ked tu bol warez ,bol tu castokrat chaos atd. ,teraz je to krasne prehladne+ super diskusie ,a co sa tyka potreby warezu lamky.net (+dost vela napr. p2p etc...etc...)
ja som "premenu" na diskusne forum privital a som rad, ze warez sa presunul inam. Na warez som si nasiel este dalsie forum, ktore je este vacsie ako lamky a staci mi to. Diskutujem iba tu a tak v tom aspon nemam bordel.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom.
OMG sak samozrejme neni to co byvalo ... pozri a aj keby sem dali databazu kde bol este warez tak co by sa vyriesilo? - nic lebo linky su uz davno mrtve
tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka
dair napísal:tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka
to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre teba ak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
krija napísal:to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre teba ak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
btw lol KInjeril
ja som len krija kecal o prispevkoch fakt rozumovo nevyvinutych ludi, ved len cekni prispevok o krajinach kde by ste radi sli a ze ....ja by som rada do Maroka, NL, Jamaiku atd lebo je tam kvalitnny hash a ja travu rada....
A to nehovorim o duchaplnych odpovediach usera DAN-a a inteligentnych dialogoch Martina44 chapes...
Btw konecne si si zmenil avatara lebo ten stary bol hruuuuza
hahah ked ma niekto 24 prispevkov a z toho 10 len v tejto teme, tak tu zrejme dlho nebol.. Najskor sa vratil na stare dobre warez forum ktore sa odcasu zmenilo a teraz nechape ze co sa deje