|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6745 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 10:46 Predmet: |
|
|
| gfru napísal: |
| ja som tu novy a tak neviem ako tu bolo. Nema niekto screeny pls? |
už sa to rozoberalo, a boli tu aj fotky, pohľadaj |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5413 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2006, 23:12 Predmet: |
|
|
ja som "premenu" na diskusne forum privital a som rad, ze warez sa presunul inam. Na warez som si nasiel este dalsie forum, ktore je este vacsie ako lamky a staci mi to. Diskutujem iba tu a tak v tom aspon nemam bordel.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2006, 10:06 Predmet: |
|
|
| OMG sak samozrejme neni to co byvalo ... pozri a aj keby sem dali databazu kde bol este warez tak co by sa vyriesilo? - nic lebo linky su uz davno mrtve |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2059 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2006, 14:06 Predmet: |
|
|
tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3863 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2006, 19:55 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka  |
to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre teba ak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 20 Jún 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom. |
zatial ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2059 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2006, 10:42 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre teba ak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.
btw lol KInjeril
ja som len krija kecal o prispevkoch fakt rozumovo nevyvinutych ludi, ved len cekni prispevok o krajinach kde by ste radi sli a ze ....ja by som rada do Maroka, NL, Jamaiku atd lebo je tam kvalitnny hash a ja travu rada....
A to nehovorim o duchaplnych odpovediach usera DAN-a a inteligentnych dialogoch Martina44 chapes...
Btw konecne si si zmenil avatara lebo ten stary bol hruuuuza  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3863 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2006, 11:05 Predmet: |
|
|
asi mám šťastie, že nevstupujem do každej témy hlavne do takých kde má váš názor váhu, ako prd vo vetre.
PS: ale je k dispozícii "uprav", takže nie je problém zmeniť názor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2006, 13:51 Predmet: |
|
|
hahah ked ma niekto 24 prispevkov a z toho 10 len v tejto teme, tak tu zrejme dlho nebol.. Najskor sa vratil na stare dobre warez forum ktore sa odcasu zmenilo a teraz nechape ze co sa deje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 17:32 Predmet: |
|
|
Ktory hrdina stale maze cele temy od vlada co chce poradit so strankou ? lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 18:19 Predmet: |
|
|
| Ja to mazem a uz som mu to vysvetlil v sukromnej sprave. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|