už sa to rozoberalo, a boli tu aj fotky, pohľadajgfru napísal:ja som tu novy a tak neviem ako tu bolo. Nema niekto screeny pls?
TOTO FORUM UZ NIE JE TO CO TO BYVALO
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja som "premenu" na diskusne forum privital a som rad, ze warez sa presunul inam. Na warez som si nasiel este dalsie forum, ktore je este vacsie ako lamky a staci mi to. Diskutujem iba tu a tak v tom aspon nemam bordel.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom.
-
krija
VIP
to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre tebadair napísal:tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
-
dair
Guru wannabe
btw lol KInjerilkrija napísal:to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre tebaak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.
PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
ja som len krija kecal o prispevkoch fakt rozumovo nevyvinutych ludi, ved len cekni prispevok o krajinach kde by ste radi sli a ze ....ja by som rada do Maroka, NL, Jamaiku atd lebo je tam kvalitnny hash a ja travu rada....
A to nehovorim o duchaplnych odpovediach usera DAN-a a inteligentnych dialogoch Martina44
Btw konecne si si zmenil avatara lebo ten stary bol hruuuuza