TOTO FORUM UZ NIE JE TO CO TO BYVALO

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

johny17 napísal:ak nieco potrebujem tak sa obratim najprv na google a potom sem....toto je najlepsie diskusne forum na slovensku..sice som stare hojko nepoznal ale teraz je toto forum vyborne....
ja som poznal stare forum len z casti lebo ja som sa k nemu dostal az priblizne vetdy sami zda ako koncilo s warezom...
sofak
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sofak »

audiotrack napísal:no ak sa môžem vyjadriť, podľa mňa je to tu super. Warez si môžeš nájsť aj na p2p alebo torentoch, ale kde inde ti tak kvalitne poradia s tvojím problémom pri výbere HW, pri programovaní.. kde sa môžeš volne baviť o svojich erotických problémoch? mne to tu absolútne vyhovuje
p2p vyuzivam.. ale len vramci moznosti nasho poskytovatela inet..
od 8,00 do 24,00 je zap firewall cize moc toho nenacarujem..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ako neviem o co tu ide...
podstatna vec je ze vsetko je o ludoch...
ak chcem warez tak si ho najdem inde a co sa tyka fora je super a fakt ta help co sa ti tu dostava je na nezaplatenie.
ale aj tak ako som napisal:
VSETKO JE O LUDOCH...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

sofak napísal:to je pekne ale nad tym som nemal cas este dako moc uvazovat.. kto mal vediet ze warez z hojka je presmerovany tam..?
Informacie o tom, kde sa co presunulo, infomarcie o zmenach a vsetko ostatne bolo na fore priblizne dva mesiace. Vsetko bolo ohlasene vopred, mesiac tu svietila pod menu reklama, v INFO bolo vsetko vysvetlene a boli tu diskusie a hlasovania vo volnej diskusii a v pripomienkach a navrhoch.
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

Warez fór je kopu, hojko.com je dobré fórum takže ked niekto nieje spokojný tak nech ide preč. Ja som mal tiež WarezFórum ale potom som to zrušil lebo bolo to o ničom teraz mam nové, a uplne je to lepšie ako staré.

:oops:
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

Ano jasne..Hojko je dobry aj bez Warezu
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

ja som tu novy a tak neviem ako tu bolo. Nema niekto screeny pls?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Hojko je o dost lepsie aj bez warezu...Ked tu bol warez ,bol tu castokrat chaos atd. ,teraz je to krasne prehladne+ super diskusie ,a co sa tyka potreby warezu :arrow: lamky.net (+dost vela napr. p2p etc...etc...)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

gfru napísal:ja som tu novy a tak neviem ako tu bolo. Nema niekto screeny pls?
už sa to rozoberalo, a boli tu aj fotky, pohľadaj
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja som "premenu" na diskusne forum privital a som rad, ze warez sa presunul inam. Na warez som si nasiel este dalsie forum, ktore je este vacsie ako lamky a staci mi to. Diskutujem iba tu a tak v tom aspon nemam bordel.
btw na lamkach je omnoho vacsi poriadok ako na tom druhom fore kam chodim, takze skladam poklonu moderatorom. :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

OMG sak samozrejme neni to co byvalo ... pozri a aj keby sem dali databazu kde bol este warez tak co by sa vyriesilo? - nic lebo linky su uz davno mrtve
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka :(
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

dair napísal:tak nas minule napadlo ze co sa tyka toho ze to tu upada je mozno aj dane tym ze tu chodi cim dalej tym viacej deti a s takymi nie je normal debata. To ma niekedy odradzuje lebo je tu potom hrozna muka :(
to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre teba :arrow: ak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.

PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

krija napísal: PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
zatial ... :aasmile27:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:to chce len trpezlivosť, tí starší môžu mať vplyv na tých mladších, možno väčší ako rodičia alebo učitelia. mladý má problém a ty /alebo niekto iný/ si mu takmer okamžite ochotný pomôcť. a nemusí čakať kým bude mať napr. s učiteľom hodinu informatiky. a je to dobrá "reklama" nielen pre www.hojko.com ale aj pre teba :arrow: ak si zrovna nepomohol nejakému sebcovi, ktorý nevie ani poďakovať.

PS: nie som tu dlho / na fóre /, ale ešte som sa nestretol s totálnym debilom.
btw lol KInjeril :lol:

ja som len krija kecal o prispevkoch fakt rozumovo nevyvinutych ludi, ved len cekni prispevok o krajinach kde by ste radi sli a ze ....ja by som rada do Maroka, NL, Jamaiku atd lebo je tam kvalitnny hash a ja travu rada....
A to nehovorim o duchaplnych odpovediach usera DAN-a a inteligentnych dialogoch Martina44 :? chapes... :wink:
Btw konecne si si zmenil avatara lebo ten stary bol hruuuuza :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

asi mám šťastie, že nevstupujem do každej témy :arrow: hlavne do takých kde má váš názor váhu, ako prd vo vetre.

PS: ale je k dispozícii "uprav", takže nie je problém zmeniť názor :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

hahah ked ma niekto 24 prispevkov a z toho 10 len v tejto teme, tak tu zrejme dlho nebol.. Najskor sa vratil na stare dobre warez forum ktore sa odcasu zmenilo a teraz nechape ze co sa deje :lol: :smt046
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ktory hrdina stale maze cele temy od vlada co chce poradit so strankou :roll: ? lol
Napísať odpoveď