btw: Tak ja mam dlhsie vlasy a vacsinou ich nosievam bud normalne ucesane
alebo gelom zdvihnutu ofinu, mam strasne krehke vlasy a preto si na ne aj davam pozor, dokonca mi pri dlhsom pouzivani gelu aj zacnu vypadavat (samozrejme nie nejak extra) V nasledujucich dnoch si ich ale chcem dat trochu pristrihnut.
Mne sa toto fest paci ... co mi k tomu treba ?staci narast do takej dlzky? a potom gel ?? alebo to treba aj niejak vystrihat ??... ja väcsinou nosim uplne kratke vlasy takze sa v tom nevyznam ale chcel by som to skusit
vytalc fotku nabehni do kadernbistva s nou aukaza a oniti to tam urobia...samozrejme zsostrih je dolezitia nieco kvalitne ne hlavu nie nejaky kaufland gel pol kila za 30sk:-) tak som ale zacinal:-)
a niechod do holictva ale do nejakeho dobreho kadernictva..
Cenayus napísal:vytalc fotku nabehni do kadernbistva s nou aukaza a oniti to tam urobia...samozrejme zsostrih je dolezitia nieco kvalitne ne hlavu nie nejaky kaufland gel pol kila za 30sk:-) tak som ale zacinal:-)
a niechod do holictva ale do nejakeho dobreho kadernictva..
nooo ale prv si musim nechat vlasy narast do takej dlzky kedze momentalne mam take 3cm
matko888 napísal:ja mam neviem ci trendovy uces ale mne sa to paci. som ostrihany na kratko a na jednom boku mam vyholene 3 pasiky. mne sa to paci neviem ako ostatnym
Ja mam dlhe vlasy a nijako si ich neupravujem. Nech si rastu jako chcu a pohoda. Asi takto nejako
Ale co absolutne nemusim su dvojfarebe, vymelirovane kokrhace a v predu pricapene jako hitler. Nosia to povacsinou futlbaisti a free-cool-ini po vzroe "bozskeho" Backhama.
slavo120 napísal:Mne sa toto fest paci ... co mi k tomu treba ?staci narast do takej dlzky? a potom gel ?? alebo to treba aj niejak vystrihat ??... ja väcsinou nosim uplne kratke vlasy takze sa v tom nevyznam ale chcel by som to skusit
To sa ti nepodari len tak. Oni proste maju take vlasy. Mam na mysli Japoncov. Neviem, ako to opisat slovami. Ale pozri si viac fotiek Japoncov a nas. Akoby iny material?
p4ra napísal:To sa ti nepodari len tak. Oni proste maju take vlasy. Mam na mysli Japoncov. Neviem, ako to opisat slovami. Ale pozri si viac fotiek Japoncov a nas. Akoby iny material?
p4ra napísal:To sa ti nepodari len tak. Oni proste maju take vlasy. Mam na mysli Japoncov. Neviem, ako to opisat slovami. Ale pozri si viac fotiek Japoncov a nas. Akoby iny material?
ale vyzera to husto ....... mne sa to fest paci .... ale asi vazne z toho nic nebude ... ked ja neviem co s hlavou (myslim ze aky uces nahodit )
toto by som si dal, je to huste, ale mne by sa to podla mna nehodilo
dost dobra stranka je https://www.thehairstyler.com/ zaregistrujte sa tam, a zadajte vasu dlzku, farbu, typ tvare, a urobi vam to uces, aki sa vam najviac hodi, aha je tam asi len platena registracia
master23 napísal:toto by som si dal, je to huste, ale mne by sa to podla mna nehodilo
Podla mna to nepristane ani tomu na tom obrazku ... ale ved proti gustu ziaden disputat ... kazdemu sa paci nieco ine asi ... ja planujem teraz nechat si trochu dlhsie vlasi stale som nosil uplne na kratko ta bude to zmena
ja som mal afro a celkom v pohode to bolo.... robila mi to kamoška a vydržalo to asi 2 týždne, ak ti to robí profík malo by to vydržať tak 2-3 týždne... jasné že vlasy si môžeš umývať
samozrejme p4ra mas pravdu sa som to pisal na predchadzajucich stranach oni maju brutalne rovne vlasy nie zvlnen a to tu v kadernictve nespravia ked ma trochu zvlnene vlasy takzeeeee to neni az take jednoduche ako sa zda a v kadernictve mu to mzono tak spravia ale ked umyje hlavu tak to doma tak nespravi ako dobra kadernicka
Ja mám celkom slušné afro, ale prírodné, ráno sa zobudím, vlasy vyčešem do hora a stoja Žiaden lak, nič. A teraz som nahodil letný účes - po umytí ich dám všetky čelenkou dozadu a prejdem hrebeňom - italiano