master23 napísal:toto by som si dal, je to huste, ale mne by sa to podla mna nehodilo
Podla mna to nepristane ani tomu na tom obrazku ... ale ved proti gustu ziaden disputat ... kazdemu sa paci nieco ine asi ... ja planujem teraz nechat si trochu dlhsie vlasi stale som nosil uplne na kratko ta bude to zmena
ja som mal afro a celkom v pohode to bolo.... robila mi to kamoška a vydržalo to asi 2 týždne, ak ti to robí profík malo by to vydržať tak 2-3 týždne... jasné že vlasy si môžeš umývať
p4ra napísal:To sa ti nepodari len tak. Oni proste maju take vlasy. Mam na mysli Japoncov. Neviem, ako to opisat slovami. Ale pozri si viac fotiek Japoncov a nas. Akoby iny material?
samozrejme p4ra mas pravdu sa som to pisal na predchadzajucich stranach oni maju brutalne rovne vlasy nie zvlnen a to tu v kadernictve nespravia ked ma trochu zvlnene vlasy takzeeeee to neni az take jednoduche ako sa zda a v kadernictve mu to mzono tak spravia ale ked umyje hlavu tak to doma tak nespravi ako dobra kadernicka
Ja mám celkom slušné afro, ale prírodné, ráno sa zobudím, vlasy vyčešem do hora a stoja Žiaden lak, nič. A teraz som nahodil letný účes - po umytí ich dám všetky čelenkou dozadu a prejdem hrebeňom - italiano
jin napísal:Ja mám celkom slušné afro, ale prírodné, ráno sa zobudím, vlasy vyčešem do hora a stoja Žiaden lak, nič. A teraz som nahodil letný účes - po umytí ich dám všetky čelenkou dozadu a prejdem hrebeňom - italiano
nemozes uploadnut nejaku tvoju fotku jak to nosis?
ja mam vlasy 15 cm dlhe a je mi uplne jedno jak to vyzera ................ludia sa mi smeju uz 3 mesace ale ja ich mam v pi*i...a cul na prazdniny sa chystam na CORNROWS
El Bastardo napísal:ja mam vlasy 15 cm dlhe a je mi uplne jedno jak to vyzera ................ludia sa mi smeju uz 3 mesace ale ja ich mam v pi*i...a cul na prazdniny sa chystam na CORNROWS
preto bo mam smisny rast vlasov kamo ..........raste mi to do takej prilby ..........ale na prezivky ako BUČINA, NEMECKY SAJTKAR alebo VLASATA ****** si za 3 mesace zvyknes :D............jak som povedal mam v **** //erytrocyt: 24 hodín za nadávky.
JumperAL napísal:rad by som mal holu hlavu ale bohuzil sa mi to absolutne nehodi
Ako vieš?..ani mne sa to bohvie jak nehodí...pinduje(teda už nie ) kvôli tomu moja priateľka.. ale už je to jedno...a mám aj tak ostatných v p*** hlavne,že sa v tom dobre cítim,cítiš..