Trosku zmeny
-
Začiatok Konca
Professional
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nepríjemnééé.. pfuu dúfam že mne sa to nikdy nestane panebožeschw33k napísal:prazenico niekedy s tým proste nič nespravíš, kolegyňa dávnejšie spomínala, že má trošku huľavého muža..
No a mala chuť, tak sa vyzliekla do naha, vošla za ním do obývačky a vraví :
" No čo zlatko, ideme ? "
a on jej jasne a zretelne odpovedal:
" Nevidíš, že pozerám Rexa? "
Nuž a ona sa zmohla už len na jediné:
" Tak si j*b Rexa."
..no to je jasne,ze prave o toto jej ide...kazdej zene,ktora nema dostatok sexu ide prave o to ...u niektorych ide mozno aj u uchylku,ale o to v tomto pripade nejde...a co sa tyka teba,chces mi povedat,ze keby si bol chlap z jej situacie,tak by si na priatelku,len tak skocil...nie...a mozno ani v realite nie....priznaj ty a tym holke porad,ze co teba da do pozoruZitePunkom napísal:Trochu si si to kámo zle prečítal.. ono ide o to, aby sa jej milenec, priateľ alebo ja neviem čo na ňu hodil a![]()
![]()
![]()
![]()
..lebo faktom je ,ze ona to ma vazne tazke..
-
Začiatok Konca
Professional
Jenny, to čo ma dáva do pozoru vieš veľmi dobre a perfektne to využívaš. Naše a svoje súkromie sem však ťahať nebudem.
Všeobecne, ale aj ako chalani povedali. Treba mu ukázať úprimnosť.. to, že sa odviažeš by si mal vážiť. Ďalšia vec, ak si veríte a ste spolu dlhšie.. tak mu zakáž, aby sa ťa chytal... ale nech to všetko vidí... a sprav mu také ródeo, samozrejme bez dotyku, že bude hotový len z toho, že ťa bude takúto vidieť. Ak zvolíš dobré prádelko, ktoré už predo mnou spomínali. Budeš spontánna, svoja a taká, aká si, tak to bude super a neviem, ktorý chalan by takejto veci odolal.. Striptíz, alebo hocičo iné, čo dokáže bežného chlapa premeniť na dravca.. Neopakuj to však často, pretože také veci si treba vážiť.. Aby sa z nich nestal vysoko opakovaný štandard... to by predsa nebolo dobré..
Všeobecne, ale aj ako chalani povedali. Treba mu ukázať úprimnosť.. to, že sa odviažeš by si mal vážiť. Ďalšia vec, ak si veríte a ste spolu dlhšie.. tak mu zakáž, aby sa ťa chytal... ale nech to všetko vidí... a sprav mu také ródeo, samozrejme bez dotyku, že bude hotový len z toho, že ťa bude takúto vidieť. Ak zvolíš dobré prádelko, ktoré už predo mnou spomínali. Budeš spontánna, svoja a taká, aká si, tak to bude super a neviem, ktorý chalan by takejto veci odolal.. Striptíz, alebo hocičo iné, čo dokáže bežného chlapa premeniť na dravca.. Neopakuj to však často, pretože také veci si treba vážiť.. Aby sa z nich nestal vysoko opakovaný štandard... to by predsa nebolo dobré..
kolko skusenosti ...skoda ,ze o niektorych neviemZitePunkom napísal:Jenny, to čo ma dáva do pozoru vieš veľmi dobre a perfektne to využívaš. Naše a svoje súkromie sem však ťahať nebudem.