Trosku zmeny
Trosku zmeny
ako zmenit aspon na chvilku:) trosku menej iniciativneho chlapa na totalne vasniveho milenca bez ziadnych zabran...? 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Asi moc pozerávaš hambaté filmy, že?triple napísal:vlasy do dvoch copov.. pekne namaľovaná.. pekne opálená.. biela blúzka z červenou šatkou (na spodku tak zahrčkaná) a červeno-čierna kockovaná školská minisukňa a samozrejme nejaké podväzky.. a som tvoj
Add: a mne to pripadá tak, ako by si mal zvládnutú jednu sériu s tématickým zameraním
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hej, napriklad priviazat ho k posteli a spravit striptiz, ale s peknou choreografiou a dobrou hudbou k tomuFabo napísal:cervene? Skor by som povedal cierne cipkovane...
kazdopadne vydrazdit... ziadne ze sup na to. Nedovol mu dostat sa k tebe na dost dlho, odrazaj ho nejaky cas (samozrejme nie stylom dnes nie, boli ma hlava)
A s tou cervenou suhlasim, to sa hodi viac do bordelu. Radsej klasicka cierna, biela, alebo na tmavsiej pokozke krasne vynikne aj kremovohneda-popripade v kombinacii so zlatou alebo ruzovou.
-
jin
VIP
Vydráždiť, to je jasné.
Akým spôsobom, to už je na Tebe, Ty najlepšie vieš čo na neho platí. No to, čo navrhla pryja vôbec nie je zlé. Teraz myslím to s tým priväzovaním. Nech si nemôže vziať to, čo by chcel. Prípadne to ešte môžeš okoreniť šatkou cez oči. Nech Ťa len cíti, ale nevidí. To mu vyburcuje predstavivosť. Potom dáš šatku dole, chvíľku sa s ním ešte pohráš, následne ho odviažeš. No a potom budeš sledovať efekt Tvojej snahy.
Pokiaľ to s ním nepohne, tak ja už neviem
Akým spôsobom, to už je na Tebe, Ty najlepšie vieš čo na neho platí. No to, čo navrhla pryja vôbec nie je zlé. Teraz myslím to s tým priväzovaním. Nech si nemôže vziať to, čo by chcel. Prípadne to ešte môžeš okoreniť šatkou cez oči. Nech Ťa len cíti, ale nevidí. To mu vyburcuje predstavivosť. Potom dáš šatku dole, chvíľku sa s ním ešte pohráš, následne ho odviažeš. No a potom budeš sledovať efekt Tvojej snahy.
Pokiaľ to s ním nepohne, tak ja už neviem
-
fikus-kukis
Guru wannabe
prazenico niekedy s tým proste nič nespravíš, kolegyňa dávnejšie spomínala, že má trošku huľavého muža..
No a mala chuť, tak sa vyzliekla do naha, vošla za ním do obývačky a vraví :
" No čo zlatko, ideme ? "
a on jej jasne a zretelne odpovedal:
" Nevidíš, že pozerám Rexa? "
Nuž a ona sa zmohla už len na jediné:
" Tak si j*b Rexa."
Niekedy s tým nič nenarobíš
//GothaR: obchadzanie cenzury - tak som to scenzuroval
" Tak si j*b Rexa."
Niekedy s tým nič nenarobíš
//GothaR: obchadzanie cenzury - tak som to scenzuroval
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Začiatok Konca
Professional
-
triple
Guru wannabe
nepríjemnééé.. pfuu dúfam že mne sa to nikdy nestane panebožeschw33k napísal:prazenico niekedy s tým proste nič nespravíš, kolegyňa dávnejšie spomínala, že má trošku huľavého muža..
" Tak si j*b Rexa."
..no to je jasne,ze prave o toto jej ide...kazdej zene,ktora nema dostatok sexu ide prave o to ...u niektorych ide mozno aj u uchylku,ale o to v tomto pripade nejde...a co sa tyka teba,chces mi povedat,ze keby si bol chlap z jej situacie,tak by si na priatelku,len tak skocil...nie...a mozno ani v realite nie....priznaj ty a tym holke porad,ze co teba da do pozoruZitePunkom napísal:Trochu si si to kámo zle prečítal.. ono ide o to, aby sa jej milenec, priateľ alebo ja neviem čo na ňu hodil a![]()
![]()
![]()
![]()
..lebo faktom je ,ze ona to ma vazne tazke..