Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

TU Košice - uzavierka prihlašok
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Jimmy
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 17:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Old Dirty Bastard napísal:
ešte niečo som sa chcel spytať.. ohladom tych znamok a veci čo sa tyka strednej školy, tak to mam odniesť do školy a oni mi to vyplnia alebo si to možem vypisať sam? mam na mysli znamky podla vysvedčeni, kod strednej školy, odboru a podobne..
Známky si vypíš sám, ale tie kódy a pod. nechaj na školu, aby si tam nenapísal blbosti.....a potvrdenie od školy znamená, že škola potvrdzuje správnosť údajov, teda tých známok......inak prihlášky sa môžu podať po 31.mája pokiaľ viem, nie?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Old Dirty Bastard
Star
Star

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 17:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni Embarassed

takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jimmy
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni Embarassed

takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať Smile
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)

PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
Návrat hore
stanulik
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.10.2007

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 21:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jimmy napísal:
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)

PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
fakulta informatiky len do 11.maja
Návrat hore
webmasterr
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 1:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jimmy napísal:

potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..

ja studujem na FEIke 4ty rok Wink btw...ohladom toho uznavania A, B ...no nvm ako to je ked sa iba opakuje rocnik ale ked sa dava vystup/nastup tak mi tetka na studijnom povedala ze podla 4teho bodu ci ktoreho je mozne asi uznat vsetky skusky len treba davat pozor kedy bude na to vypisany termin..vraj niekedy v obdobi ked pride domov navratka Wink
Návrat hore
Retne
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 9:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku Rolling Eyes dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? Confused

Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz Sad
Návrat hore
stanulik
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.10.2007

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 9:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retne napísal:
No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku Rolling Eyes dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? Confused

Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz Sad
ta si sa odrbal, netreba verit druhym, vies co skus im tam zavolat, kedze nemaju plne stavy tak by to problem byt nemusel. a ta vezmu tak ci tak.
Návrat hore
Old Dirty Bastard
Star
Star

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 9:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retne napísal:

keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok Wink
Návrat hore
Retne
King
King

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 9:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok Wink
Citatl som celu, len som bol v amoku... Embarassed
Návrat hore
Jimmy
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 9:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

stanulik napísal:
fakulta informatiky len do 11.maja
Máš pravdu, moja chyba.....ale na leteckej je do 31. maja

webmasterr napísal:
potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..
Ja som im poslal prihlášku so známkami a potvrdením so školy(letecká).....asi týždeň na to mi volali, že im mám poslať overené vysvedčenia a aj potvrdenie od lekára=>nestačili im známky vypísané na prihláške Confused
Návrat hore
Retne
King
King

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 18:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

No dnes som bol odniest prihlasku, mal som v nej vsetko, pridal som aj zivotopis a notarom overene certifikaty zo socky, len kua som zabudol na potvrdenie o prevode, tak tam zase zajtra musim ist, len dufam ze to nejak poriesia a daju mi to do prihlasky... Confused
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: