|
|
|
| Autor |
Správa |
Jimmy Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 136 Bydlisko: Badín Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
| ešte niečo som sa chcel spytať.. ohladom tych znamok a veci čo sa tyka strednej školy, tak to mam odniesť do školy a oni mi to vyplnia alebo si to možem vypisať sam? mam na mysli znamky podla vysvedčeni, kod strednej školy, odboru a podobne.. |
Známky si vypíš sám, ale tie kódy a pod. nechaj na školu, aby si tam nenapísal blbosti.....a potvrdenie od školy znamená, že škola potvrdzuje správnosť údajov, teda tých známok......inak prihlášky sa môžu podať po 31.mája pokiaľ viem, nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 614 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 17:56 Predmet: |
|
|
nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni
takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Medium Expert

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 18:00 Predmet: |
|
|
nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni
takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať  |
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)
PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE) |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 327
Zaslal: 10 Máj 2008, 21:39 Predmet: |
|
|
| Jimmy napísal: |
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)
PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE) |
fakulta informatiky len do 11.maja |
|
| Návrat hore |
|
 |
webmasterr Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 308 Bydlisko: Virtual World Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 1:09 Predmet: |
|
|
| Jimmy napísal: |
potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..
ja studujem na FEIke 4ty rok btw...ohladom toho uznavania A, B ...no nvm ako to je ked sa iba opakuje rocnik ale ked sa dava vystup/nastup tak mi tetka na studijnom povedala ze podla 4teho bodu ci ktoreho je mozne asi uznat vsetky skusky len treba davat pozor kedy bude na to vypisany termin..vraj niekedy v obdobi ked pride domov navratka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1737 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:00 Predmet: |
|
|
No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit?
Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 327
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:28 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit?
Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz  |
ta si sa odrbal, netreba verit druhym, vies co skus im tam zavolat, kedze nemaju plne stavy tak by to problem byt nemusel. a ta vezmu tak ci tak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 614 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:31 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1737 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:45 Predmet: |
|
|
keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok  |
Citatl som celu, len som bol v amoku...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Medium Expert

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:50 Predmet: |
|
|
| stanulik napísal: |
| fakulta informatiky len do 11.maja |
Máš pravdu, moja chyba.....ale na leteckej je do 31. maja
| webmasterr napísal: |
| potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia.. |
Ja som im poslal prihlášku so známkami a potvrdením so školy(letecká).....asi týždeň na to mi volali, že im mám poslať overené vysvedčenia a aj potvrdenie od lekára=>nestačili im známky vypísané na prihláške  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

|
Zaslal: 12 Máj 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
No dnes som bol odniest prihlasku, mal som v nej vsetko, pridal som aj zivotopis a notarom overene certifikaty zo socky, len kua som zabudol na potvrdenie o prevode, tak tam zase zajtra musim ist, len dufam ze to nejak poriesia a daju mi to do prihlasky...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|