TU Košice - uzavierka prihlašok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Old Dirty Bastard napísal:ešte niečo som sa chcel spytať.. ohladom tych znamok a veci čo sa tyka strednej školy, tak to mam odniesť do školy a oni mi to vyplnia alebo si to možem vypisať sam? mam na mysli znamky podla vysvedčeni, kod strednej školy, odboru a podobne..
Známky si vypíš sám, ale tie kódy a pod. nechaj na školu, aby si tam nenapísal blbosti.....a potvrdenie od školy znamená, že škola potvrdzuje správnosť údajov, teda tých známok......inak prihlášky sa môžu podať po 31.mája pokiaľ viem, nie?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni :oops:

takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať :)
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni :oops:

takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať :)
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)

PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Jimmy napísal:Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)

PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
fakulta informatiky len do 11.maja
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Jimmy napísal:Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....

potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..

ja studujem na FEIke 4ty rok ;) btw...ohladom toho uznavania A, B ...no nvm ako to je ked sa iba opakuje rocnik ale ked sa dava vystup/nastup tak mi tetka na studijnom povedala ze podla 4teho bodu ci ktoreho je mozne asi uznat vsetky skusky len treba davat pozor kedy bude na to vypisany termin..vraj niekedy v obdobi ked pride domov navratka ;)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku :roll: dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? :?

Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz :(
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Retne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku :roll: dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? :?

Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz :(
ta si sa odrbal, netreba verit druhym, vies co skus im tam zavolat, kedze nemaju plne stavy tak by to problem byt nemusel. a ta vezmu tak ci tak.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Retne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku :roll: dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? :?

keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok :wink:
Retne
Darca
Darca

Old Dirty Bastard napísal:keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok :wink:
Citatl som celu, len som bol v amoku... :oops:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

stanulik napísal:fakulta informatiky len do 11.maja
Máš pravdu, moja chyba.....ale na leteckej je do 31. maja
webmasterr napísal:potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..
Ja som im poslal prihlášku so známkami a potvrdením so školy(letecká).....asi týždeň na to mi volali, že im mám poslať overené vysvedčenia a aj potvrdenie od lekára=>nestačili im známky vypísané na prihláške :?
Retne
Darca
Darca

No dnes som bol odniest prihlasku, mal som v nej vsetko, pridal som aj zivotopis a notarom overene certifikaty zo socky, len kua som zabudol na potvrdenie o prevode, tak tam zase zajtra musim ist, len dufam ze to nejak poriesia a daju mi to do prihlasky... :?
Napísať odpoveď