Známky si vypíš sám, ale tie kódy a pod. nechaj na školu, aby si tam nenapísal blbosti.....a potvrdenie od školy znamená, že škola potvrdzuje správnosť údajov, teda tých známok......inak prihlášky sa môžu podať po 31.mája pokiaľ viem, nie?Old Dirty Bastard napísal:ešte niečo som sa chcel spytať.. ohladom tych znamok a veci čo sa tyka strednej školy, tak to mam odniesť do školy a oni mi to vyplnia alebo si to možem vypisať sam? mam na mysli znamky podla vysvedčeni, kod strednej školy, odboru a podobne..
TU Košice - uzavierka prihlašok
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Jimmy
Light Star
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....Old Dirty Bastard napísal:nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni
takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)
PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
fakulta informatiky len do 11.majaJimmy napísal:Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)
PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
-
webmasterr
Medium Professional
potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..Jimmy napísal:Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
ja studujem na FEIke 4ty rok
ta si sa odrbal, netreba verit druhym, vies co skus im tam zavolat, kedze nemaju plne stavy tak by to problem byt nemusel. a ta vezmu tak ci tak.Retne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feikudpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit?
Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz
-
Old Dirty Bastard
Guru
keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorokRetne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feikudpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit?
Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz
-
Jimmy
Light Star
Máš pravdu, moja chyba.....ale na leteckej je do 31. majastanulik napísal:fakulta informatiky len do 11.maja
Ja som im poslal prihlášku so známkami a potvrdením so školy(letecká).....asi týždeň na to mi volali, že im mám poslať overené vysvedčenia a aj potvrdenie od lekára=>nestačili im známky vypísané na prihláškewebmasterr napísal:potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..