TU Košice - uzavierka prihlašok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku :roll: dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? :?

Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz :(
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Retne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku :roll: dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? :?

Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz :(
ta si sa odrbal, netreba verit druhym, vies co skus im tam zavolat, kedze nemaju plne stavy tak by to problem byt nemusel. a ta vezmu tak ci tak.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Retne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feiku :roll: dpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit? :?

keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok :wink:
Retne
Darca
Darca

Old Dirty Bastard napísal:keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorok :wink:
Citatl som celu, len som bol v amoku... :oops:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

stanulik napísal:fakulta informatiky len do 11.maja
Máš pravdu, moja chyba.....ale na leteckej je do 31. maja
webmasterr napísal:potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..
Ja som im poslal prihlášku so známkami a potvrdením so školy(letecká).....asi týždeň na to mi volali, že im mám poslať overené vysvedčenia a aj potvrdenie od lekára=>nestačili im známky vypísané na prihláške :?
Retne
Darca
Darca

No dnes som bol odniest prihlasku, mal som v nej vsetko, pridal som aj zivotopis a notarom overene certifikaty zo socky, len kua som zabudol na potvrdenie o prevode, tak tam zase zajtra musim ist, len dufam ze to nejak poriesia a daju mi to do prihlasky... :?
Napísať odpoveď