|
| Autor |
Správa |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 18:42 Predmet: TU Košice - uzavierka prihlašok |
|
|
Zdravim,
som na toto akosi zabudol a tak sa chcem spytať. Kedy sa uzatvaraju prihlašky na technicku univerzitu v Košiciach? Popripade kedy sa už uzavreli, ak sa uzavreli.. Konkretne by som potreboval vedieť ako je to s prihlaškamy na fakultu elektrotechniky a informatiky. Nemožem to nikde na nete najsť, ani na ich stranke, ak niekto viete, prosim poradte..
Dakujem.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1759 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 18:57 Predmet: |
|
|
a zavolat/mailnut na studijne? snad taketo kontaktne informacie na stranke maju
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Miskok Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 18 Bydlisko: BB Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
patrick1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.07.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: AMD platform Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 19:07 Predmet: |
|
|
takze do toho jedenasteho, zajtra mas poslednu sancu prihlasku poslat, tak rychlo utekaj.. mozno sa tam niekde na chodbe stretneme ak sa tam dostanem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jasan21 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.04.2008 Príspevky: 15 Bydlisko: seňa Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
takze na tuke mozes podat prihlasku aj v auguste nezeby som vedel ale parkrat som uz daval vystup nastup
darmo nevyslo skuskove
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 19:10 Predmet: |
|
|
Mek: už sa stalo, na nete som našiel termin. Už som tam aj volal a povedali, že nemaju plny stav, že kludne možem poslať aj v pondelok aj v utorok prihlašku takže pohoda..
patrick1: ja tam osobne nejdem posielam poštou..
inak mam teraz druhy problem, som im tam volal a pytal sa kde sosnem prihlašku na fakultu FEI tak mi nejaka ženska povedala, že to maju na webe, ale nemožem to nikde najsť neviete niekto kde sitahnem prihlašku? papiernictvo maju zavrete teraz a chcem to už zajtra vyplniť..
//našiel som len vzor http://www.fei.tuke.sk/home/pre-uchadzacov/prihlasky-rozhodnutia-zapisy/dokumenty/vzor-vyplnenej-prihlasky-2007-2008.pdf
//OK, už mam aj prihlašku
|
|
| Návrat hore |
|
 |
patrick1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.07.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: AMD platform Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 19:12 Predmet: |
|
|
| nech sa paci: formulár
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Harun Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 340 Bydlisko: KE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
awtt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 258 Bydlisko: efrafa Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
FEi je v pohode na dalsi rok promujem snad ale nie, prve dva roky staci prezit a potom sa da
|
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2113 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 23:21 Predmet: |
|
|
Tak nechcem nikoho odradzat. Ja momentalne nemam ziadne problemy, lebo som este ani jeden predmet nemal zapisany 2x. A koncim na FEI 2. rocnik.
Ale nas mily pan dekan, sa rozhodol, ze sa budu uznavat skusky iba A a B. CIze ak 2x neabsovujete predmet, bezne sa to robilo tak, ze ste si dali vystup, nastup, uznali vam predmety a mali ste na ten predmet co ste nespravili dalsie 2 pokusy, no teraz vam uz uznaju iba skusky ktore boli na znamky A a B. Takz edost podraz z jeho strany si myslim...
Inak prvakom dost ulahcil studium na druhejs strane...
Nápravné opatrenie k zníženiu počtu študentov prekračujúcich štandardnú dĺžku štúdia
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Light Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 262
Zaslal: 10 Máj 2008, 9:37 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
Mek: už sa stalo, na nete som našiel termin. Už som tam aj volal a povedali, že nemaju plny stav, že kludne možem poslať aj v pondelok aj v utorok prihlašku takže pohoda..
|
co znamena, ze nemaju plny stav ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 9:41 Predmet: |
|
|
| to znamena, že aj ked termin v pondelok, prihlašku možeš poslať podla toho čo mi povedali, aj neskor.. kedže ešte nemaju obsadene všetky miesta na fakulte.. maju proste volne miesta a termin sa im už konči..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
foboss Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 149 Bydlisko: tam kde je NET Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
spolubývajúci je teraz prvák na FEI, ak chceš dám ti naňho ICQ, nech ti povie svoje názory.
Ja chodím na SvF, zatial sa dá.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Light Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 262
Zaslal: 10 Máj 2008, 12:50 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
| to znamena, že aj ked termin v pondelok, prihlašku možeš poslať podla toho čo mi povedali, aj neskor.. kedže ešte nemaju obsadene všetky miesta na fakulte.. maju proste volne miesta a termin sa im už konči.. |
takze budu brat vsetkych co sa doteraz prihlasili ? len skoda, ze zasadaju az 25.juna. Mohli skor posielat odpovede o prijati, bo 10.juna odchadzam do holandska a nejako si to budem musiet potom poriesit.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 17:44 Predmet: |
|
|
| ešte niečo som sa chcel spytať.. ohladom tych znamok a veci čo sa tyka strednej školy, tak to mam odniesť do školy a oni mi to vyplnia alebo si to možem vypisať sam? mam na mysli znamky podla vysvedčeni, kod strednej školy, odboru a podobne..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|