TUNING BiKu (bicykla)

O športe...
markx
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa markx »

Pre mna uplna strata casu, nieco podobne stvarat na bicykli. Ked to niekoho bavi. U autach je viac realizovatelny tuning - styling ale na bicykli sa to da dosiahnut iba uplnym zladenym vsetkych komponentov a hlavne mat komponenty, nejake "extra" ktore sa na SR ani nepredavaju a to su vacsinou dost drahe a predavaju sa v UK alebo USA,...

Havarka, co keby si mal take hodnotenie aj na biku a nie iba tu :wink:
micpu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa micpu »

hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbil :D ale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem :P bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam 8) ...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek :aasmile27: to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

micpu napísal:hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbil :D ale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem :P bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam 8) ...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek :aasmile27: to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
neviem ci to bude az take super, budes s tym skor na smiech a vyzerat ako male decko, si daj este rapkac z kelimku od jogurtu do kolies a budes skutocny pirat ciest.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

pinco napísal:neviem ci to bude az take super, budes s tym skor na smiech a vyzerat ako male decko, si daj este rapkac z kelimku od jogurtu do kolies a budes skutocny pirat ciest.
tomu ver...na palicku piratsku vlajku a budem king :lol:
bomber2006
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bomber2006 »

FraGmanN napísal:a co taketo nieco? :D no ja by som nikdy AZ take nechcel. mal som cez prazdniny dve modre diody pri píle. je to fajn. hlavne ked je vas viac a kazdy ma take iste podsvietenie a behate o polnoci po meste.
ja take mam a akazdy sa zamnou v noci obzera :lol:
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa solitary1 »

The Devil napísal:Ja mám na biku teraz na volante 2 modré vysokosvietivé LED. Napájam ich na 4 tužkové baterky a vydrží to svietiť týždeň vkuse(mám odskúšané). :D
A spravil som si aj podsvietenie. Mám tam 6 modrých LEDiek velkosti 10mm zapojené na 9V batériu. Keď budem mať foťák dám foto.
Máš už foťák? Ak ano tak pls posli foto.
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

solitary1 napísal:Máš už foťák? Ak ano tak pls posli foto.
Teraz som to odfotil, ale iba mobilom. :(
Prílohy
Podsvietenie.jpg
Podsvietenie.jpg (35.74 KiB) 3882 zobrazení
LEDky.jpg
LEDky.jpg (37.27 KiB) 3882 zobrazení
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

osobne sa tomuto hobby moc nevenujem ale poradim ti zacat s takou zakladnou malickostou... ukradni dakemu zazobancovi z medaku tie krasne antikorove capicky z ventilov a nahrad nimi svoje plastove :D
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

osobne sa tomuto hobby moc nevenujem ale poradim ti zacat s takou zakladnou malickostou... ukradni dakemu zazobancovi z medaku tie krasne antikorove capicky z ventilov a nahrad nimi svoje plastove :D
Napísať odpoveď