Havarka, co keby si mal take hodnotenie aj na biku a nie iba tu
TUNING BiKu (bicykla)
-
markx
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna uplna strata casu, nieco podobne stvarat na bicykli. Ked to niekoho bavi. U autach je viac realizovatelny tuning - styling ale na bicykli sa to da dosiahnut iba uplnym zladenym vsetkych komponentov a hlavne mat komponenty, nejake "extra" ktore sa na SR ani nepredavaju a to su vacsinou dost drahe a predavaju sa v UK alebo USA,...
hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbil
ale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem
bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam
...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek
to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
neviem ci to bude az take super, budes s tym skor na smiech a vyzerat ako male decko, si daj este rapkac z kelimku od jogurtu do kolies a budes skutocny pirat ciest.micpu napísal:hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbilale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem
bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam
...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek
to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
-
bomber2006
Amateur
Máš už foťák? Ak ano tak pls posli foto.The Devil napísal:Ja mám na biku teraz na volante 2 modré vysokosvietivé LED. Napájam ich na 4 tužkové baterky a vydrží to svietiť týždeň vkuse(mám odskúšané).![]()
A spravil som si aj podsvietenie. Mám tam 6 modrých LEDiek velkosti 10mm zapojené na 9V batériu. Keď budem mať foťák dám foto.
-
D-Wanderer
Light Expert
-
D-Wanderer
Light Expert