TUNING BiKu (bicykla)
Re: TUNING BiKu (bicykla)
Mozno najdes inspiraciu tu>TOMIAW napísal:ludia ake mate skusenosti s tymto hobby bo chcem zacat a neviem ako na to a SK stranka este nieje na tento tip uprav (alebo o ziadnej neviem) !
a vsade som videl iba hotove biky a ziadne navody
PLEAS Poradte kto ma skusenost![]()
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40502&start=0No ja napriklad mam zdny plast siroky a uplne hladky, ked brzdim tak krasne piska guma
okrem toho mam 24 prevodovu tuningovu prevodovku od neznameho vyrobcu, brzy brembo skoro zodtrate, ale som na nom predbehol aj porsche - slo dolu kopcom asi 30kou, tak preco ho nepredbehnut
a fajnu sedacku mam siroku, aspon ma rit neboli, stojan na flasu mam tiet tuningovy - kus povodneho plastu + medene droty, volant tuningovy - take smiesne parohy ma 
-
bomber2006
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Navod, na BIKE neony
Napisem sem mali navod kolko a ako by ste si mohli zrobit neony na bike:
FOTO biku poslem neskor
Ja som si dal na bike neony z PC u fakt silne a oslepuju okoloiducih vid. foto. eden neony stoji 140Sk-30cm 120SK-10cm k neonu budeme potrebovat nejaku krabicku ktora meni napatia to vam uz daju v tom danom obchode stoji priblizne 120SK. Neodporucam kupovat to co je za 200sk aj z neonom odide ta krabicka fakt akoze bleee treba kupovat od firmy BEE light-alebo neco take....Dalej som kupil rychlopasky a znimy som to tam pripevnil este aj z iszoalckou pre istotu a skacem dost vela a nic..... Zdroj: ako zdroj som si dal 12V/4,5A akumulator 350SK- coz je dost lacne je to Pb...nabijacka na nu stala 250sk.. akumulator je aj mensi ale kedze mam 4 neony tak mam tento vydrzi to z 5HOD vkuse svietenia aj z 4 vysokosvietivymi didodami presne 18000cd/m... Zdroj mam uschovany v tasticke co je pod seadlo za 250SK v poho tao tam voslo vazi mozno 1KG takze k ramu sa nalepirt neda ten mensy mozno ano... tie neony som postikal kable popajkoval a napojil normal na zdroj zvladne to kazdy amater nikdy predtym som ani neppajkoval a zrobil som si to sam... cele ma to vyslo mozno na 2000SK a to ratam ze 2 neony osm rozbil nechtiac.
2*10CM blue neon:120SK kus
2*30CM blue, RGB:140SK kus
2*Menic(inventor): 120Sk kus
Kable 150SK- treba hrubsie a kvalitnejsie aby sa neprihrievali
Akumulator 12V/4,5A 350SK
Nabijacka 800ma 12V/6v 250SK
izolacka, rychlopasky,cin,.... 200SK
4* Diody 18000cd/m 27Sk kus vysokosvietive
5*Diody Modre vysokosvietive male 19SK kus
2 Zdroj na male diody som dal 2*1,5V baterky mozu byt aj tuskove asi 100SK
A to je asi vsetko vyslo to spolu na nejakych 2000Sk
Ak mate nejake dalsie otazky tak sa pitajte pisal som to v rychlosti takze sry ak su chyby a ine blbosti Ked bude treba napisem este aj presnejsi pois ako co z cim spajkovat sice no to uz je trosku logicke ale...
VSETKO ODPORUCAM KUPOVAT OD ZNACKY BEE LIGHT
Napisem sem mali navod kolko a ako by ste si mohli zrobit neony na bike:
FOTO biku poslem neskor
Ja som si dal na bike neony z PC u fakt silne a oslepuju okoloiducih vid. foto. eden neony stoji 140Sk-30cm 120SK-10cm k neonu budeme potrebovat nejaku krabicku ktora meni napatia to vam uz daju v tom danom obchode stoji priblizne 120SK. Neodporucam kupovat to co je za 200sk aj z neonom odide ta krabicka fakt akoze bleee treba kupovat od firmy BEE light-alebo neco take....Dalej som kupil rychlopasky a znimy som to tam pripevnil este aj z iszoalckou pre istotu a skacem dost vela a nic..... Zdroj: ako zdroj som si dal 12V/4,5A akumulator 350SK- coz je dost lacne je to Pb...nabijacka na nu stala 250sk.. akumulator je aj mensi ale kedze mam 4 neony tak mam tento vydrzi to z 5HOD vkuse svietenia aj z 4 vysokosvietivymi didodami presne 18000cd/m... Zdroj mam uschovany v tasticke co je pod seadlo za 250SK v poho tao tam voslo vazi mozno 1KG takze k ramu sa nalepirt neda ten mensy mozno ano... tie neony som postikal kable popajkoval a napojil normal na zdroj zvladne to kazdy amater nikdy predtym som ani neppajkoval a zrobil som si to sam... cele ma to vyslo mozno na 2000SK a to ratam ze 2 neony osm rozbil nechtiac.
2*10CM blue neon:120SK kus
2*30CM blue, RGB:140SK kus
2*Menic(inventor): 120Sk kus
Kable 150SK- treba hrubsie a kvalitnejsie aby sa neprihrievali
Akumulator 12V/4,5A 350SK
Nabijacka 800ma 12V/6v 250SK
izolacka, rychlopasky,cin,.... 200SK
4* Diody 18000cd/m 27Sk kus vysokosvietive
5*Diody Modre vysokosvietive male 19SK kus
2 Zdroj na male diody som dal 2*1,5V baterky mozu byt aj tuskove asi 100SK
A to je asi vsetko vyslo to spolu na nejakych 2000Sk
Ak mate nejake dalsie otazky tak sa pitajte pisal som to v rychlosti takze sry ak su chyby a ine blbosti Ked bude treba napisem este aj presnejsi pois ako co z cim spajkovat sice no to uz je trosku logicke ale...
VSETKO ODPORUCAM KUPOVAT OD ZNACKY BEE LIGHT
-
Runes
Addict
no ja sa vratim k povodnej teme ten bike co si tam hodil foto je sice handmade a taketo biky si robia mexicania optrebujes k tomu vediet zvarat a mat dielnu lebo tie biky si robia skoro cele sami cely ram pozvaraju doma v garazi abo tak 
inak k osvetleniu das 4 ledky na koleso a das asj baterku nanho je to perfektne len nemozes rychlo koli dostredivej sile bo baterka ubzikne
inak k osvetleniu das 4 ledky na koleso a das asj baterku nanho je to perfektne len nemozes rychlo koli dostredivej sile bo baterka ubzikne
-
MirecPB
Medium Star
a co taketo nieco?
no ja by som nikdy AZ take nechcel. mal som cez prazdniny dve modre diody pri píle. je to fajn. hlavne ked je vas viac a kazdy ma take iste podsvietenie a behate o polnoci po meste.
- Prílohy
-
- greenchopper_1.jpg (43.74 KiB) 2243 zobrazení
-
- alexis-standing.jpg (37.99 KiB) 2243 zobrazení
-
markx
Novice
Pre mna uplna strata casu, nieco podobne stvarat na bicykli. Ked to niekoho bavi. U autach je viac realizovatelny tuning - styling ale na bicykli sa to da dosiahnut iba uplnym zladenym vsetkych komponentov a hlavne mat komponenty, nejake "extra" ktore sa na SR ani nepredavaju a to su vacsinou dost drahe a predavaju sa v UK alebo USA,...
Havarka, co keby si mal take hodnotenie aj na biku a nie iba tu
Havarka, co keby si mal take hodnotenie aj na biku a nie iba tu
hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbil
ale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem
bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam
...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek
to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
neviem ci to bude az take super, budes s tym skor na smiech a vyzerat ako male decko, si daj este rapkac z kelimku od jogurtu do kolies a budes skutocny pirat ciest.micpu napísal:hh...ja som mal na volante taky maly podomacky vyrobeny strobo s vysoko svietivych led-iek.....som to rozbilale mam v plane spravit daco take ako mali v Modrom Pacifiku na volante tie policajne svetielka... len s tym nebudem moct jazdit po lese lebo to zas rozbijem
bude prdel a este ked k tomu aj nejaky zvukovy efekt pridam
...inac taky ten bike mexicky to je ten co na tom Arash jazdil v clipe, nie? Uplna prdel...to mas tak na balenie cajociek
to sa treba naucit aj tu smykacku pod kamion
-
bomber2006
Amateur
Máš už foťák? Ak ano tak pls posli foto.The Devil napísal:Ja mám na biku teraz na volante 2 modré vysokosvietivé LED. Napájam ich na 4 tužkové baterky a vydrží to svietiť týždeň vkuse(mám odskúšané).![]()
A spravil som si aj podsvietenie. Mám tam 6 modrých LEDiek velkosti 10mm zapojené na 9V batériu. Keď budem mať foťák dám foto.
-
D-Wanderer
Light Expert
-
D-Wanderer
Light Expert