Retne napísal:Ale musim sa zastat JOJky, ta uz endava ziadnu reklamu pocas relacie Pali Vam to ?! s tym som nadmerne spokojny
čo? ved po prvom suťažiacom ide hned reklama ak sa nemylim.. OMG a to čo robi JOJka, tak to ma už brutalne serie, sa naseriem a napišem im.. 20 minut ide panelak kua, potom tam hodia 6-7 minutovu reklamu a po reklame ide dalšie 2 minuty a konči to! dpc tak toto už je moc, trapny sposob..
Alofok: v poslednom čase ma sklamalo dosť toho v TV, discovery s reklamami, ROFL a pritom ešte po madarsky!
dnesne mesto tienov prerusila na 7 minut reklama preto aby som si po nej pozrel krasny obrazok s napisom Pokracovanie nabuduce..debilne prereklamovane televizie
KOMERCIA...je to hrozné s markízou...reklamy ma odrádzajú od sledovania filmov, kt. chodia vo večerných hodinách,lebo pri 2. reklame (po pol hodinke filmu) už zaspávam...
mirak2 napísal:dnesne mesto tienov prerusila na 7 minut reklama preto aby som si po nej pozrel krasny obrazok s napisom Pokracovanie nabuduce..debilne prereklamovane televizie
Presne tak tiez som bol vcera riadne zaskoceny ... ako toto uz bola supa.
No ale co chcu zarabat.