dnes som len tak znudy pozeral pottera na markize a oni tam je.... reklamu kazdu chvilu...ani som nezacal pozerat poriadne uz isla dalsia.....potom som cez jednu zaspal a bolo po filme
tv nepozeram, minule som v krcme nahodou pozeral marcinov "vytvor" neviem ako sa to vola, ale bola to sracka nenormalna. nechapal som ako taky balast plny sraciek mozu dat o osmej vecer. ziadne vtipy, ale pri*bany smiech tam davali vkuse, este aj ked sa daky debil pytal: "ako sa mas?" myslim ze takyto typ televizie nema buducnost. rad si spominam na prve roky ked vysielala markiza, vtedy pustali veci, ktore som si rad pozrel, dnes ale to nema zmysel vobec sledovat. nic len reklamy ktore su prerusovane kkcinamy. sorry za tu expresivnost ale ta treba obcas
Tieto reklamy ma vytacaju uz dost dlho a tym myslim vsetky...... na markize toboz, este k tomu pridame tie ich uzasne televizne noviny plne sraciek a fakt je mi z toho zle
brm napísal:Keby sa toľko nevrážalo do reklamy, tak dnes nesledujete Mesto tieňov, ale nejakú 68. reprízu C-čkového filmu z roku 1977..
to nie je ospravedlnenie. aj reklama ma svoje formy. to co sa tu riesi je ozaj moc. ved z ludi robia uplne opice. ja kvoli tomu filmy v tv takmer uz ani nepozeram. ked uz, tak povodne znenia na stv2. inak si stiahnem co chcem z netu a novinky chodime ocumovat s partiou do kina /skoro kazdu stredu/.
Veru, kupujte si filmy (niektrorí sťahujte)
a pozerajte Discovery a nemusíte sa sťažovať
I keď už aj na discovery chodí každých 15 minút reklama ale aspoň normálna
aj ja som si to všimol už dávnejšie...totálne ma to švte...5 minut pred koncom tam narúbu reklamu...vždy to vypnem
lenže teraz je to už hádam pri každom filme dpc
Retne napísal:Ale musim sa zastat JOJky, ta uz endava ziadnu reklamu pocas relacie Pali Vam to ?! s tym som nadmerne spokojny
čo? ved po prvom suťažiacom ide hned reklama ak sa nemylim.. OMG a to čo robi JOJka, tak to ma už brutalne serie, sa naseriem a napišem im.. 20 minut ide panelak kua, potom tam hodia 6-7 minutovu reklamu a po reklame ide dalšie 2 minuty a konči to! dpc tak toto už je moc, trapny sposob..
Alofok: v poslednom čase ma sklamalo dosť toho v TV, discovery s reklamami, ROFL a pritom ešte po madarsky!
dnesne mesto tienov prerusila na 7 minut reklama preto aby som si po nej pozrel krasny obrazok s napisom Pokracovanie nabuduce..debilne prereklamovane televizie
KOMERCIA...je to hrozné s markízou...reklamy ma odrádzajú od sledovania filmov, kt. chodia vo večerných hodinách,lebo pri 2. reklame (po pol hodinke filmu) už zaspávam...
mirak2 napísal:dnesne mesto tienov prerusila na 7 minut reklama preto aby som si po nej pozrel krasny obrazok s napisom Pokracovanie nabuduce..debilne prereklamovane televizie
Presne tak tiez som bol vcera riadne zaskoceny ... ako toto uz bola supa.
No ale co chcu zarabat.