otvoril som to v GIMP-e, dal som ulozit ako a znizil som kvalitu...
vo Windowse som to robil cez IrfanView - postup taky isty ako je spominany vyssie, ale bude to prv
Hacket napísal:Potrebujem jednu radu.Mohli by ste mi povedať ako zvačšiť obrázok z mobilu tak aby nestratila na kvalite?(chcem použiť ako pozadie na počítač)
Nijako. To vedia len v kriminalke Miami a Las Vegas
Ahojte, v photoshope ovladam len par zakladnych uprav a tak by som chcel avatara. Obrázok ... tam by som si predstavoval Cainovo logo http://kanes-brotherhood.net/nod_logo.jpg a pod to v strede vpísané LUXO, ale aby to písmo ladilo ( Inak taky tip, že v tom linku na obrazku je nad logom dosť prázdneho priestoru ktorí by tam nemusel byť, ale to už je na vás ) . Ak by užívatel chcel, veľmi rád sa mu odmením karmou
Zdravicko tak ja by som chcel do avataru moj nick yazoo takym tym fontom co sa vyuziva na userbary. Umiestnenie nechavam na vas. Mozno ani odlesk nebude zly, tak sa skuste pohrat. Priloha... (je to transparente pozadie, ak sa vam bude chciet mozte to skusit aj orezat)
ja osobne to robim v Adobe Photoshop alebo ImageReady
Photoshop - spravis grafiku ako chces a namiesto Ulozit (Save) alebo Ulozit ako (Save as) zvolis Ulozit pre Web (Save for Web)
ImageReady - tak isto porobis co chces a ked ides ukladat tak zvolis Ulozit optimalizovany (Save optimized)
mal by osm taku prozbu...ak by sa niekomu chcelo ci by mi upravil obrazok v prilohe na poziadavky pre forum a pridel tam moj nick alebo uplne neico ine spravil...velmi rad sa necham prekvapit a odmena ho neminie...hlavne nech to je z DEVIL MAY CRY 4 tematikou a s Nerom THX