ja osobne to robim v Adobe Photoshop alebo ImageReady
Photoshop - spravis grafiku ako chces a namiesto Ulozit (Save) alebo Ulozit ako (Save as) zvolis Ulozit pre Web (Save for Web)
ImageReady - tak isto porobis co chces a ked ides ukladat tak zvolis Ulozit optimalizovany (Save optimized)
mal by osm taku prozbu...ak by sa niekomu chcelo ci by mi upravil obrazok v prilohe na poziadavky pre forum a pridel tam moj nick alebo uplne neico ine spravil...velmi rad sa necham prekvapit a odmena ho neminie...hlavne nech to je z DEVIL MAY CRY 4 tematikou a s Nerom THX
//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2008, 12:38 )
ok, tieto asi zmensit nepojdu, tak aspon poprosim spravit avatar .gif (aby sa hybal)
a bolo tam: tupacova hlava, napisane R.I.P. a ptm aj roky 1971-1996. necham to na vas...
nieco v tom style: http://k53.pbase.com/u36/chica_bonita3/ ... 4.2pac.gif
chcem to ako avatar.
Poprosil by som niekoho aby k mojmu aktualnemu avataru doplnil krvavy efekt rozumej tym nejake skrvny na podlahe alebo nieco podobne. Dik. Samozerejme za K+
z tohoto obrazku by som chcel avatar... nemal by mat pozadie ako tento sucastny, len by mohl byt viac ostrejsi...
obrazok je v prilohe je v originalnej velkosti
Mal by som taku prosbu,ci by mi niekto nespravil nejaky pekny avatar.Chcel by som nieco take ako maju napr. uplink alebo Hulkm. Tym ale nemyslim take iste ale s takou "tematikou"...
jukaza napísal:Mal by som taku prosbu,ci by mi niekto nespravil nejaky pekny avatar.Chcel by som nieco take ako maju napr. uplink alebo Hulkm. Tym ale nemyslim take iste ale s takou "tematikou"...
Pekne,pekne diky ale neviem ako by som to mal povedat... Mozno to vyznie hlupo ale nemohlo by to byt trochu realnejsie?? neviem ci som to dobre pomenoval