Uz som odisiel...bolo to spravne???
Nepochopil si, samozrejme ze nebudem jest nic.. ked jej napise sms alebo mail, je to menej bolestne ako ju vidiet v monitore, a viem o com hovorim.Aiden napísal:a ked je pol rohlika vsetko co mozes v to dopoludnie dostat?...das si ho, ci budes cely den hladovat?
zazil somspanoo napísal:Idete na to dobre..ale to musi clovek zazit aby vedel o com rozprava...
no ked vravis, ze si zazil, tak hadam mas pravdu....fakt je, ze som taketo dlhe odlucenie este nezazil...a cez take chvilkove, v porovnani s tymto, to dobre padlo...vidiet ju aspon na chvilu...mi-chau napísal:...je to menej bolestne ako ju vidiet v monitore...
a myslim, ze ked to uz s nim bude naozaj moc zle, tak nema co stratit...
zavisi od toho akej si povahy....pre mna je strasne super a dava mi energiu ked ju mozem vidiet a pocut...pre mna je to ako dar...dakujem za vydobytky technologie 
Ja som ina povaha ako ty, cize na mna inak posobi..to ma asi kazdy inak, kym neskusis tak nevies co ta caka ale nedoporucujem to nikomu skusat pokial nema inu moznost...ja som ju nemal...
Ja som ina povaha ako ty, cize na mna inak posobi..to ma asi kazdy inak, kym neskusis tak nevies co ta caka ale nedoporucujem to nikomu skusat pokial nema inu moznost...ja som ju nemal...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
spanoo, lienka - máme tu vážny problém ako tak na to pozerám... no, zažila som čosi podobné a tak z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že presne viem, čím prechádzate, takže sa pokúsim dať vám nejakú duchaplnú radu...
Každopádne si stále zastávam názor, že spanoo má veľkú šancu a tak urobil určite dobre, že sa do Írska vybral. Je mladý, chytrý a šikovný, tak prečo by neskúsil šťastie v ďalekom svete? Každý pobyt v zahraničí je perfektná skúsenosť do života. Viem, že začiatky nie sú jednoduché, a kým nemáš prácu a ubytovanie podľa svojich predstáv a kým si odkázaný len na pseudopriateľov, ktorí sú momentálne tvoji najbližší ľudia, tak sa stále len uchyľuješ k myšlienkam na to, čo bolo doma dobré... Ale tým sa nič nerieši a situácií to nijako nepomáha. Pravdepodobne si si pred odchodom zvažoval svoje možnosti a tak si si asi aj poriadne rozmyslel, či do toho chceš ísť. No a keďže si odišiel, tak si bol zrejme presvedčený, že ideš robiť správnu vec. Preto by si si na to mal spomenúť vždy vtedy, keď máš chuť s tým všetkým praštiť a chceš sa vrátiť domov.
Viem, že nie je jednoduché byť ďaleko od svojej lásky, ale ver, že to je len tým, že zatiaľ nie si adaptovaný a máš pochybnosti o tom, či si sa správne rozhodol. Bude to nejakú chvíľu trvať, ale uvidíš, že len čo sa viac udomácniš, tak to bude zvádateľnejšie.
Alebo - ak si naozaj presvedčený, že ti tento pobyt absolútne neprospieva, tak si znovu zváž svoje možnosti - uvedom si, čo v živote chceš, čo ti môže dať Írsko, čo SR, či ti to vyhovuje a urobí ťa to šťastným...
Možno len nie je vhodná doba, možno len stačí pár mesiacov počkať a potom sa môžte niekam vybrať spolu s lienkou
Každopádne si to zváž, keď už si raz tam a veci sa začínajú hýbať k lepšiemu...
Každopádne si stále zastávam názor, že spanoo má veľkú šancu a tak urobil určite dobre, že sa do Írska vybral. Je mladý, chytrý a šikovný, tak prečo by neskúsil šťastie v ďalekom svete? Každý pobyt v zahraničí je perfektná skúsenosť do života. Viem, že začiatky nie sú jednoduché, a kým nemáš prácu a ubytovanie podľa svojich predstáv a kým si odkázaný len na pseudopriateľov, ktorí sú momentálne tvoji najbližší ľudia, tak sa stále len uchyľuješ k myšlienkam na to, čo bolo doma dobré... Ale tým sa nič nerieši a situácií to nijako nepomáha. Pravdepodobne si si pred odchodom zvažoval svoje možnosti a tak si si asi aj poriadne rozmyslel, či do toho chceš ísť. No a keďže si odišiel, tak si bol zrejme presvedčený, že ideš robiť správnu vec. Preto by si si na to mal spomenúť vždy vtedy, keď máš chuť s tým všetkým praštiť a chceš sa vrátiť domov.
Viem, že nie je jednoduché byť ďaleko od svojej lásky, ale ver, že to je len tým, že zatiaľ nie si adaptovaný a máš pochybnosti o tom, či si sa správne rozhodol. Bude to nejakú chvíľu trvať, ale uvidíš, že len čo sa viac udomácniš, tak to bude zvádateľnejšie.
Alebo - ak si naozaj presvedčený, že ti tento pobyt absolútne neprospieva, tak si znovu zváž svoje možnosti - uvedom si, čo v živote chceš, čo ti môže dať Írsko, čo SR, či ti to vyhovuje a urobí ťa to šťastným...
Možno len nie je vhodná doba, možno len stačí pár mesiacov počkať a potom sa môžte niekam vybrať spolu s lienkou
Každopádne si to zváž, keď už si raz tam a veci sa začínajú hýbať k lepšiemu...
-
midnight_man
Guru
-
maryinka
Light Expert
ahojko.ja som bola 3mesiace v zahraničí..s priateľom sme spolu vyše 4rokov..ku koncu prišiel za mnou a spolu sme sa vrátili domov..
dá sa to vydržať..veď budeš chodievať domov..
alebo chceš 3r. trčať v Írsku???
to určite nie
raz prídeš domov ty,inokedy príde ona za tebou..
dá sa to vydržať..ak sa verne milujete na život a na smrť,tak to vydržíte..
a ozaj, Írsko je nádherné..toľko odtieňov zelenej farby som vážne ešte nikdy nikde nezažila..
dá sa to vydržať..veď budeš chodievať domov..
alebo chceš 3r. trčať v Írsku???
to určite nie
raz prídeš domov ty,inokedy príde ona za tebou..
dá sa to vydržať..ak sa verne milujete na život a na smrť,tak to vydržíte..
a ozaj, Írsko je nádherné..toľko odtieňov zelenej farby som vážne ešte nikdy nikde nezažila..
-
midnight_man
Guru
tak spanoo a lienka:.....1. Ja to vidim zatial pozitivne
staci sa na vas dvoch "pozriet" a clovek hned vidi ze sa lubite
je sice pravda ze ste od seba na tisicky km..ale to nevadi..viete ako sa hovori "laska hori prenasa" tak tych par tisic KM bypre nu nemal byt problem.....ozajstna laska vydrzi vsetko
verte mi...A ako tu bolo spominane....mame tu techniku....volajte si..piste si..raz pride sanoo domov..a dakedy mozes lienka skocit ty zanim
a takto....mate jeden druheho..a to si vazte!!!! aj ked teraz ste daleko od seba...ale to nieje podstatne
-
braino.swk
Light Professional
drzim vam moc palce, moc vam fandim, moc... snad este nejaka laska na tomto svete je..spanoo napísal:Zdravim...zajtra to uz budu 2 mesiace co niesme spolu...a stale sa Milujeme
Tak len chcem ostatnym ludom povedat, ze je to mozne...s cistou laskou to je 100% mozne
Len som sa chcel pochvalit
nevravim ze mi nieje smutno...ale...
Ja neviem, ja som s mojou iba pol roka ale neviem si predstaviť že by som šiel do zahraničia a pol roka ju nevidel. Tiež som nad touto možnostou uvažoval a potom som sa rozhodol zostať tu. Možno sa to ukaže časom ako chyba ale zatial to beriem tak že je to správne rozhodnutie.
Každopádne držím palce aby to Vám dvom vydržalo.
Každopádne držím palce aby to Vám dvom vydržalo.
-
zuzkazuzka
VIP
tak ako je to na tebe , urob ako myslis .. ale mozno by sme ti tu vedeli pomoct (nehovorim ze konkretne ja) , ale uz jasne ved ako chces je to na tebe .. noo a sak zas sa nemusis bat toto neni az take verejne , ci hej hmm .... ale dobre dobre ja ta ako nechcem presviedcat len poradit lebo obcas moze pomoct nazor druhych k problematike , ale i tak je to len a len na tebespanoo napísal:Myslim ze uz to nechcem riesit takto verejne
Asi si to necham uz eln pre seba
Prepacte, teda prepac zuzka ale veci sa menia
Neviem to zastavit