Uz som odisiel...bolo to spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

spanoo, lienka - máme tu vážny problém ako tak na to pozerám... no, zažila som čosi podobné a tak z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že presne viem, čím prechádzate, takže sa pokúsim dať vám nejakú duchaplnú radu...
Každopádne si stále zastávam názor, že spanoo má veľkú šancu a tak urobil určite dobre, že sa do Írska vybral. Je mladý, chytrý a šikovný, tak prečo by neskúsil šťastie v ďalekom svete? Každý pobyt v zahraničí je perfektná skúsenosť do života. Viem, že začiatky nie sú jednoduché, a kým nemáš prácu a ubytovanie podľa svojich predstáv a kým si odkázaný len na pseudopriateľov, ktorí sú momentálne tvoji najbližší ľudia, tak sa stále len uchyľuješ k myšlienkam na to, čo bolo doma dobré... Ale tým sa nič nerieši a situácií to nijako nepomáha. Pravdepodobne si si pred odchodom zvažoval svoje možnosti a tak si si asi aj poriadne rozmyslel, či do toho chceš ísť. No a keďže si odišiel, tak si bol zrejme presvedčený, že ideš robiť správnu vec. Preto by si si na to mal spomenúť vždy vtedy, keď máš chuť s tým všetkým praštiť a chceš sa vrátiť domov.
Viem, že nie je jednoduché byť ďaleko od svojej lásky, ale ver, že to je len tým, že zatiaľ nie si adaptovaný a máš pochybnosti o tom, či si sa správne rozhodol. Bude to nejakú chvíľu trvať, ale uvidíš, že len čo sa viac udomácniš, tak to bude zvádateľnejšie.

Alebo - ak si naozaj presvedčený, že ti tento pobyt absolútne neprospieva, tak si znovu zváž svoje možnosti - uvedom si, čo v živote chceš, čo ti môže dať Írsko, čo SR, či ti to vyhovuje a urobí ťa to šťastným...
Možno len nie je vhodná doba, možno len stačí pár mesiacov počkať a potom sa môžte niekam vybrať spolu s lienkou :wink:

Každopádne si to zváž, keď už si raz tam a veci sa začínajú hýbať k lepšiemu...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

sory za OT ale spano a lienka... lienka je ta co ti chyba? alebo je v tom ine dievca? ( len aby som v tom mal jasne a nepisal somariny )
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

ahojko.ja som bola 3mesiace v zahraničí..s priateľom sme spolu vyše 4rokov..ku koncu prišiel za mnou a spolu sme sa vrátili domov..
dá sa to vydržať..veď budeš chodievať domov..
alebo chceš 3r. trčať v Írsku???
to určite nie
raz prídeš domov ty,inokedy príde ona za tebou..
dá sa to vydržať..ak sa verne milujete na život a na smrť,tak to vydržíte..

a ozaj, Írsko je nádherné..toľko odtieňov zelenej farby som vážne ešte nikdy nikde nezažila..
lienka557
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienka557 »

midnight_man napísal:sory za OT ale spano a lienka... lienka je ta co ti chyba? alebo je v tom ine dievca? ( len aby som v tom mal jasne a nepisal somariny )
spanoo odisiel...a ja som tu ostala...pre uprestnenie sme spolu skoro 3 a pol roka...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

midnight_man napísal:sory za OT ale spano a lienka... lienka je ta co ti chyba? alebo je v tom ine dievca? ( len aby som v tom mal jasne a nepisal somariny )
lienka je to jedine co mi chyba :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

tak spanoo a lienka:.....1. Ja to vidim zatial pozitivne :) staci sa na vas dvoch "pozriet" a clovek hned vidi ze sa lubite :) je sice pravda ze ste od seba na tisicky km..ale to nevadi..viete ako sa hovori "laska hori prenasa" tak tych par tisic KM bypre nu nemal byt problem.....ozajstna laska vydrzi vsetko :wink: verte mi...A ako tu bolo spominane....mame tu techniku....volajte si..piste si..raz pride sanoo domov..a dakedy mozes lienka skocit ty zanim :) a takto....mate jeden druheho..a to si vazte!!!! aj ked teraz ste daleko od seba...ale to nieje podstatne
spanoo
Star
Star

Zdravim...zajtra to uz budu 2 mesiace co niesme spolu...a stale sa Milujeme
Tak len chcem ostatnym ludom povedat, ze je to mozne...s cistou laskou to je 100% mozne
Len som sa chcel pochvalit
nevravim ze mi nieje smutno...ale...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

spanoo napísal:Zdravim...zajtra to uz budu 2 mesiace co niesme spolu...a stale sa Milujeme
Tak len chcem ostatnym ludom povedat, ze je to mozne...s cistou laskou to je 100% mozne
Len som sa chcel pochvalit
nevravim ze mi nieje smutno...ale...
drzim vam moc palce, moc vam fandim, moc... snad este nejaka laska na tomto svete je..
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

Ja neviem, ja som s mojou iba pol roka ale neviem si predstaviť že by som šiel do zahraničia a pol roka ju nevidel. Tiež som nad touto možnostou uvažoval a potom som sa rozhodol zostať tu. Možno sa to ukaže časom ako chyba ale zatial to beriem tak že je to správne rozhodnutie.
Každopádne držím palce aby to Vám dvom vydržalo.
spanoo
Star
Star

Tak uz su to viac ako tri mesiace a uz to ieje take ruzove ako som dufal ze bude
Uz neviem takto zit...a uz zas neviem co mam robit
Tak zase ziadam o radu :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Myslis na nu stale viac a stale viac ti chyba alebo na nu pomaly zabudas a stve ta ze ti nechyba?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ale no tak. Nedepkuj! Povedz nám radšej, čo sa deje a pomôžeme ti :wink:
spanoo
Star
Star

Myslim ze uz to nechcem riesit takto verejne
Asi si to necham uz eln pre seba
Prepacte, teda prepac zuzka ale veci sa menia
Neviem to zastavit
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

trošku OT: ale veci sa menia stále, a nedá sa to zastaviť
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

spanoo napísal:Myslim ze uz to nechcem riesit takto verejne
Asi si to necham uz eln pre seba
Prepacte, teda prepac zuzka ale veci sa menia
Neviem to zastavit
tak ako je to na tebe , urob ako myslis .. ale mozno by sme ti tu vedeli pomoct (nehovorim ze konkretne ja) , ale uz jasne ved ako chces je to na tebe .. noo a sak zas sa nemusis bat toto neni az take verejne , ci hej hmm .... ale dobre dobre ja ta ako nechcem presviedcat len poradit lebo obcas moze pomoct nazor druhych k problematike , ale i tak je to len a len na tebe
spanoo
Star
Star

Momentalne je plan takyto...
Ja pracujem v jednej Irskej spolocnosti su to Irske telekomunikacie a mam dost penazi na to aby som uzivil aj dvoch...V nedelu sa stahujem do noveho domu kde bude cesi a slovaci lebo moja polovicka sa obava ze nevie dobre anglicky a dom kde sa stahujem je uplne novy a je to ako vila...super ludia a vsetko nove a pekne zo zahradou...hmmm...sa mi paci ako rychlo som sa vysvyhol...ale o to nejde...to vsetko by som obetoval len za to aby som bol s nou...cize plan je taky ze ked skonci prvy semester co je v januari tak pride sem na rok takze "skusit" dufam ze sa to nezmeni strasne by som chcel aby sme boli spolu...
Tak drzte palce...priebezne vas budem informovat
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

držím ti palce brácho 8)
spanoo
Star
Star

Pozdravujem...
Tak zase mame nejaky posun v mojom vztahu...bol som na SR.
Od 6.12. do 11.12. a bolo to ako navsteva v raji...uz som zase spat v Irsku a zase spat v praci ale moja polovicka ide za mnou 18.1. do 27.1. cize super...
Tak len som vas chcel zase priebezne informovat...hlavne teba zuzkazuzka ;)

zatial je vsetko v poriadku...teda relativne...moc mi chyba moja polovicka

Tak drzte palce :)

Tak ako som uz niekolko krat tu pisal...pokial ste si neprecitali celu temu tak sem zbytocne nepiste...zbytocne spamujete
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Hmm, tazka situacia...A myslis, ze ked tam odides a nerozidete sa, tak vas vztah vydrzi?
Podla mna nie. Alebo mozno ano...Ja by som to nechala tak. Nerozchadzaj sa s nou a casom sa uvidi ako sa vsetko vyvinie....
Ale mozno zivit v nej alebo v sebe zbytocne nadeje tiez nie je dobre...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

spanoo...viem, je to fakt ťažký pocit byť bez niekoho, na ktorom ti záleží viac, ako na svojom živote :weep:
ja tiež, skončím školu a plánujem ísť do Anglicka a moja láska tu ostane :-(, lenže náš vzťah je taký silný, že viem, že to obaja vydržíme obaja...a ja to beriem skôr ako "Skúšku pravej lásky"....a ak obe osoby v tejto skúške obstoja, je to veľmi dobrá skúsenosť, ktorá si myslím, spevní ten vzťah nadobro....Prajem ti, aby ti to vydržalo, a aby bol s ňou ten najšťastnejší človek na zemeguli :wink: GL
Napísať odpoveď