V com spociva vasa motivacia pisat do for?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vyplnenie času , sledujem neznalcov v téme hiphop jak trepú proti hiphopu.. a proste čítam rád názory iných
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

riesit problem (svoj alebo cudzi) a zabit cas :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak ako pisali ludia vyssie - niekedy len tak kvoli abijaniu casu, niekedy potrebujem pomoc, ked je zaujimava tema tak mam potrebu vyjadrit sa, pripadne ak vidim, ze viem pomoct tak rad pomozem.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

rad si precitam zaujimave prisevky v zaujimavych tema , hlavne sportovich , a tak , chodim tu rad .
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

t0m4s3 napísal:Pol na pol je to zabijanie casu a rozumna diskusia (ktorej je tu v poslednej dobe dost pomenej)
presne sa ztotoznujem z tomasovym postom volakedy som kazdodenne chodil na toto forum velmi sa mi tu pacilo super temy super ochota ludi v tejto rodine no postupom casu sa to tu zacalo troska kazit zacalo sem chodit velmi vela maloletych z nenormalne deb.lnymi temami a podobne . erotika ma marzi ze musela ist kade lahsie no tak teraz je leto chodim sem velmi malo no myslim ze cez skolu a vypoctovu techniku resp doma ked sa nic neda robit sem zacnem opat chodit ako za normalnych okolnosti dufam ze forum sa pozdvihne a naberie volakedajsi smer .
PS: HOJKO JE SUPER CAST Z TOHO CO JA VOBEC NA NETE POZERAM A ZELAM MU VSETKO DOBRE AN ECH JE TU S NAMI DO DOCHODKU PEACE :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Rad vyjadrim svoj nazor, ked potrebujem poradit, aby som poradit a z nudy, lebo je to naozaj ovela lepsie ako pokec, na ktorom sa mozem iba ak zasmiat, resp. popisat s niektorymi ludmi, ktori nepouzivaju ziadny messenger (nechapem preco).
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

je top podla mna velmi prijemne vyplnenie volneo casu(nie vsetkeho!) a chodim tu rad lebo sa tu dozviem vela zaujimavych veci...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

spoznas nazory ludi, zabavis sa (na hojku 100%tne, lebo su tu taki intelektuali, ze az :D, taktiez erotika a vztahy a povestna tema masturbacia - nachytali vas niekedy rodicia bola dost narocna na branicu :P), poradis niekomu/ pomozes, vyplnis dlhe noci, najdes svoje utocisko pred sklamanim apod. :)

butlava vrba, ktora ti garatnuje anonymitu :) //netahajte ma za slovicka :P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Vsetci tu pisete, ze vam vadia blbe temy. Ked idete s kamosmi von co rozoberate? Problemy deti v malajzii, vyrub dazdovych pralesov, kvantovu mechaniku, politicke zriadenie v Somalsku (btw. paradne :D ) a tak? Ja osobne si s kamosmi rad zavtipkujem a niekedy vedieme siahodlhe debaty aj o totalnych kravinach. Mne osobne poriadny flame vobec nevadi, aspon potom forum nechcipa.
(ano, ano som majster spamu, tak ma zabite :D )
Ad erotika: super, ze ju zrusili, bolo mi z toho cudne. Toxikoman a Dexter paradne potiahli
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Diskutovat, chodim sem diskutovat ako vyplyva z nazvu. Rad si precitam nazory inych a sem tam potrebujem pomoc aj ja. Zacal som sem chodit koli E&V a teraz koli tomu zvysku ale je to podstatne menej casu ako na zaciatku. Je to pravda, so vsetkym to ide dole vodou... este aj s Hojkom (aspon z mojho pohladu).
//mimochodom vsetci pisete ze sa zabavate na infantilitach maloletych ale mne do smiechu velmi nie je ked to najdem, skor mi to lezie na nervy a keby bol autor temy vedla mna, dostal by zaucho.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ked sa nudim alebo stahujem tak prispejem alebo len tak citam aby som sa necomu novemu priucil :D
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

mi-chau napísal: a keby bol autor temy vedla mna, dostal by zaucho.
tu som :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

v skole v piatok 18.2.2005 mi spoluziak povedal o nejakom fore co sa vola hojko."sk", tak som po skole prisiel domov natukal to tam a odvtedy som ho neprestal mat rad... :) skoda ze tie warez sekcie sa zrusili ale da sa to prezit...

motivuje ma to ze sa tu sanzim presadit svoje a kedco sa tu dozviem skratka je to dobra vec...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hojko bolo niekedy na sk domene?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bol, presne pred dvomi rokmi a a tyzdnom skoncila platnost tej domeny.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

V com je ta motivacia? Ehm... ja neviem. Fakt neviem nac sem chodim. :) Jaj aha, uz viem - umravnovat detiska plesnive. :D

K foru treba len tolko, uz to nie je to, co byvalo. Dufam, ze zrusenie "Erotiky" pomoze o5 o cosi zdvihnut uroven fore a vekovu hranicu prispievajucich.
gemini
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gemini »

prečo sem chodím??.. no sčasti z nudy.... ale je zaujímavé čítať kopu rôznych názorov na weci.... a keď mám nejakú otázku môžem na ňu dostať mnoho odpovedíí,, kt. sa mi aj zíídu,, hh .... =DDD
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

killing time activity. rad sa tu hadam s niekym rozumnym, kto ma len opacny nazor a mozme to vydiskutovat. ale zvacsa to je len o utoceni na oponenta. coz je skoda. ale raz za rok sa podari.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

v súčasnej dobe a kvalite je to len o sile zvyku

// a keďže sa tu všetci vyjadrujú prečo chodia sem , aj takéto niečo sa tu nachádza http://www.hojko.com/preco-chodite-na-h ... 67897.html
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Momentálne nudááá! :) Ale keď si chcem niečo kúpiť/niečo zložitejšie urobiť, tak názory iných ľudí prezentovaných na takýchto fórach sú niekedy na nezaplatenie. ;) A tiež dobrá inšpirácia.
Napísať odpoveď