Chuť čítať názory ľudí na rôzne témy, zapájať sa do diskusii, ktoré sú na fórach takmer vždy na neporovnateľne vyššej urovni, ako na chatoch alebo IRC.
niekedy som prispieval o dost castejsie. mal som vyse 3,5 prispevku za den. dnes to nie je ani 2,5. je to preto co povedal tomase, kvalitna diskusia sa pomaly vytraca. raz som ymslim zakladal taku temu, co ak budu raz vsetky temy uz pouzite, o com budeme diskutovat.. aj ked to nie je realne, lebo by to pri najlepsom nikto neskontroloval, ide to nejako dolu vodou... chyba mi erotika, dalo sa tam dost pobavit a teraz musim chodit najviac do vtipov. ale je tu fajn, som tu kazdy den ak mam volno
n mne sa paci citat si co si ludia pisu, napisat svoj nazo r a pomoct niekomu ..s tym pokecm mate pravdu tam je viac uchylov ako normalnych ludi ..a aj mne chyba erotika bola to vdacna tema. koli tomu som tu zacala chodit.
Povodne som pred takymi tromi ci styrmi rokmi zacinal na warez forach, tam diskusia nebola ale postupne casom som si zvykol a dnes si neviem bez diskusie predstavit den, hoci by som len cital cely den, ale aj tak. Vacsinu svojich prispevkov mam v casti ohladom pomoci, takze je jasne comu sa najviac venujem.
Eritrea: Kedze sa to firme, ktora poskytuje reklamu nepacilo, tak sme to museli odstranit. Server a naklady s tym spojene sa nechce platit nikomu z vlastneho vrecka a tak je jediny prijem reklama.
mne sa najviac paci kolko roznych nazorov moze byt na jednu temu a pisem, lebo chcem vyjadrit svoj nazor, niekomu pomoct alebo aby niekto pomohol mne urcite je lepsie ako travit cas na pokeci a dostavat RP "ahoj ako sa mas?" "popises?".
Tak ako pisali ludia vyssie - niekedy len tak kvoli abijaniu casu, niekedy potrebujem pomoc, ked je zaujimava tema tak mam potrebu vyjadrit sa, pripadne ak vidim, ze viem pomoct tak rad pomozem.
t0m4s3 napísal:Pol na pol je to zabijanie casu a rozumna diskusia (ktorej je tu v poslednej dobe dost pomenej)
presne sa ztotoznujem z tomasovym postom volakedy som kazdodenne chodil na toto forum velmi sa mi tu pacilo super temy super ochota ludi v tejto rodine no postupom casu sa to tu zacalo troska kazit zacalo sem chodit velmi vela maloletych z nenormalne deb.lnymi temami a podobne . erotika ma marzi ze musela ist kade lahsie no tak teraz je leto chodim sem velmi malo no myslim ze cez skolu a vypoctovu techniku resp doma ked sa nic neda robit sem zacnem opat chodit ako za normalnych okolnosti dufam ze forum sa pozdvihne a naberie volakedajsi smer .
PS: HOJKO JE SUPER CAST Z TOHO CO JA VOBEC NA NETE POZERAM A ZELAM MU VSETKO DOBRE AN ECH JE TU S NAMI DO DOCHODKU PEACE