|
|
|
| Autor |
Správa |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 799 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 11:18 Predmet: |
|
|
nuž, pre mňa to bude deň ako každý iný, ale človek nikdy nevie, možno ma niekto prekvapí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 11:53 Predmet: |
|
|
| whisper napísal: |
nuž, pre mňa to bude deň ako každý iný, ale človek nikdy nevie, možno ma niekto prekvapí  |
jj mozno hihi kazdeho z nas mozno niekdo prekvapi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 12:51 Predmet: |
|
|
| mimkorn napísal: |
| Do frasa nenavratne sa to blizi.. Ja beriem ten den ako skvelu prilezitost na to, aby som dal babe jasne najavo, ze o nu mam zaujem. Budujem vztah od vianoc, ale len jemnucko pomalicky a takto tu dam nejaky ten zlaty klinec stavby tym ze vytvorim skvely program na den a zavrsim vyznanim a ked to bude fajn den ta nic nepoviem rovno dam boztek a uvidime aky to bude mat vysledok... Ale sa bojim, ze nepripravim nic zaujimave, resp. ze to nevyjde... Frustruje ma to... |
heh no vies mna zivot naucil veci neplanovat, pretoze plany skoro vzdy zlyhaju, inprovizovat to je moje, ale tebe drzim palce aby ti plany vysli good luck |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2455 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 16:45 Predmet: |
|
|
ruza uz vo vaze.dufam ze neskape do zajtra.
vyzera to tak ze to bude moj prvy valentajn s holkou (ked do zajtra vyzdravie ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 354 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 18:58 Predmet: |
|
|
jaaaj.. hosani.. a ja som sa dal den pred valentinom officialne dokopy s holkou.... aspon si budem pamatat datum, bo ja som inak na cisla sprosty....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1891 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 19:44 Predmet: |
|
|
| just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 354 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
| just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ... |
urcite jedna...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
otazka vkusu.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
xivo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 728 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
Mam presne ten isty problem, nakolko som minuly rok dal mojej jednu ruzicku tak by som xel byt mozno trochu originalnejsi. Ale aj podla mna je romantickejsie dat jednu. Minule som videl krasnu ruzu, chalan bola iba jedna ale tak zabalena, vycackana, ako nie moc tak akurat ale hned som sa do nej "zalubil" ale stala trochu moc pre mna ako studaka (1300Sk) ale co clovek nespravi pre svoju lasku, tak chalani hodte nejaky napad ... please |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1318 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 21:20 Predmet: |
|
|
Ja celkom úprimne poviem, že mám sv.Valentína rada
Nevnímam to vôbec tak, že by som niečo musela z donútenia.... Jednoducho je to len jedna z ďalších príležitostí, ako stráviť so svojou láskou príjemný večer, trochu vypnúť, zájsť si na chutnú večeru, užiť si trošku pohody, zaspávať bok po boku a ráno sa zobúdzať vedľa seba....
Vlastne takýchto večerov je v priebehu roka viac, ale Valentín nám dáva aspoň malú istotu, že v tento večer budeme spolu a bude nám krásne
áno, som zamilovaná |
|
| Návrat hore |
|
 |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 21:35 Predmet: |
|
|
Zajtra doprajem svojmu autu Shell V Power .... ked uz je toho Valentina tak mu to doprajem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 228 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2008, 20:31 Predmet: |
|
|
bojkotujem cely valentin .. hlavne preto ze nemam s akou holkou byt
racej na pivo s kamosmi ..ale ani to nevyslo
..ale aj tak ..zajtra piatok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4821 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
Pekneho Valentina vsetkym zalubenym, ci uz stastne, alebo nie. Vazte si lasku. Je to krasny, vzneseny pocit. Lubte najviac ako mozete a dufajte, ze ste lubeni. Ja som stastie nemal.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Pekneho Valentina vsetkym zalubenym, ci uz stastne, alebo nie. Vazte si lasku. Je to krasny, vzneseny pocit. Lubte najviac ako mozete a dufajte, ze ste lubeni. Ja som stastie nemal.
|
no som si istý že nie si jediný ( bohužiaľ ) ale nebojte chalani aj my možno padneme amorovi do oka...teda snáď hej.. ostáva mi len dúfať..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6595 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2008, 20:58 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
|
Trosku OT, ale tento tvoj vyrok mi pripomenul scenu z filmu Diablov Advokat, kde Al Pacino povedal: Laska sa precenuje, biochemicky sa nelisi od zjedenia vavsieho mnozstva cokolady
btw to stastie som mal, ale cim vacsia laska vznikne, tym vacsie sklamanie pride ked sa skonci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|