a rozmyslal som nad takov "pohladnicou" s valentinskym motivom kde bude napr stasny valentin laska abo nieco podobne ... a vecer samozrejme pojdeme niekam von , kde bude ticho a len my dvaja
Valentin 14. februara
re
No takze ja holku teraz mam ... oslavovat valenitina asi ani nejako velmi nebudeme, ak bude hrat skolsky rozhlas tak dam jej zahrat nejaku dobru pesnicku s venovanim , tak aby to pocula cela skola ze ju mam rad a ze sa za to nehambim
no a ak tak nejaku cokoladku kupim / nie s lidlu
/
a rozmyslal som nad takov "pohladnicou" s valentinskym motivom kde bude napr stasny valentin laska abo nieco podobne ... a vecer samozrejme pojdeme niekam von , kde bude ticho a len my dvaja
-
maryinka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Valentin 14.02.07
..väčšinou nič dopredu neplánujem,lebo to potom dopadne zle..takže uvidíme,čo ma v ten deň ráno dobrého napadne..a keďže je to školksý deň,takže z toho asi nič výnimočné nebude a večeru,prípadne oslavu necháme na piatok..Cavour napísal:Co pripravujete pre svoje druhe polovicky na Valentina. Je to dost aktualna problematika, a vela ludi ma s tym problem. Tak piste svoje plany
No, originál štýl toto : - Na otázku : " - čo pripravujete pre vašu polovičku na valentína ", polovica príspevkov rieši tému , že nemá holku. tomu sa vraví SPAM!
Ale sorry, OK, tak k téme -
Kukám tak na to, že to vychádza na stredu a 14. Tož čo z toho vyplýva?
- Nejaká večera, fľaša šampanského a predsa streda - zástrčkový deň , ne? tak jaké plány a ešte na 14. je aj MS kalendár avaliable
Myslím, že to mám doriešené.
Ale sorry, OK, tak k téme -
Kukám tak na to, že to vychádza na stredu a 14. Tož čo z toho vyplýva?
- Nejaká večera, fľaša šampanského a predsa streda - zástrčkový deň , ne? tak jaké plány a ešte na 14. je aj MS kalendár avaliable
Myslím, že to mám doriešené.
Mimochodom.. Valentina vobec americania nevymysleli.. ako si tu podaktori myslia..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho..
alebo mamke cokoladu.. cokolvek.. komukolvek.. koho mas rad..
keby sme si povedali, ze toto je blby "sviatok".. a toto tiez, asi by sme ziadny nemali..
a kde by sme potom utracali prachy?..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho..
keby sme si povedali, ze toto je blby "sviatok".. a toto tiez, asi by sme ziadny nemali..
Valentín je pokial viem tak sviatok zamilovaných, takže ty sa miluješ s tým psom alebo s tým smradľavím uchom.sonador napísal:Mimochodom.. Valentina vobec americania nevymysleli.. ako si tu podaktori myslia..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho..alebo mamke cokoladu.. cokolvek.. komukolvek.. koho mas rad..
-
last_knight
Light Professional
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
podla mna nezalezi ci svojej polovicke daco kupite... je hlavne aby ste v tento den boli so svojou polovickou , dokazali jej svoju lasku , boli s nou vecer niekde si sadnut.. byt s nou.. lebo niekedy netreba nejake hmtone darceky..niekedy je krajsi dar to co poviete co spravite.. alebo ako sa zachovate k svojej laske.. darceky mozte dat kazdy den..ale sadnut si opri svieckach.. obimat sa bozkavat povedat LUBIM TA.. zapnut si prijemnu hudbu,.a tak.. 
No moja laska ma rada SNOOPYHO a vsetko co s tym suvisi. Aj ked ma uz 18. A podarilo sa mi zohnat listovy papier a obalky s motyvom SNOOPY. A na to nejaka krasna basnicka. A kedze budem 100 km od nej tak jej to pekne poslem postou a pripadne nejaku krasnu SMS. Osobne jej to vynahradim ked sa na vikend vratim domov. Podla mna je to krasny sviatok.
Ach ta laska nebeska ...