Váš nazor na toto je???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no jasne uplne v pohode teda ked v pohode chatujete :-) akurat otazka ej oslovit menom abo nickom haluz je ked nespoznaju teba a potom povis ale len + skusenost celkom sa da pokecat a zasmiat a plati nehambit sa bo ten 2 sa hambi rovnako cize v pohode aspon par viet prehodit a potom ok musim bezat :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

no jasne...preco by si ju nemohol pozdravit ved poznate sa iba cez chat tak teraz sa mate sanu vidiet nazivo :P
midnight_man
Guru
Guru

Re: Váš nazor na toto je???

Príspevok od používateľa midnight_man »

Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :

Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit???? :?:
jasna vec kamo...no podla toho ci sa mas chut pozdravit ty alebo sa pytas tak ze ci so slusnosti ale v oboch pripadoch vravim ano :) ak sa stretavate castejsie a pisete si dlhsie a ta baba sa ti mozno paci troska nemas problem ju pozvat vonka :) ;)
sigot
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sigot »

audiotrack napísal:určite áno. patrí sa pozdraviť. ak ste kamaráti (čo ste keďže si píšete) tak sa jej aj prihovor..
jj, jednoznacne to ze sa poznate po nete, neznamena ze to je iny svet to je to iste ako keby ste si telefonovali, proste na druhej strane klavesnice je clovek nie nick. je to ubohe bavit sa ok po nete a nebyt stastny pokecat si osobne. eto tolko po moemu mneniu :D
schw33k
Guru
Guru

Re: Váš nazor na toto je???

Príspevok od používateľa schw33k »

k6 napísal:Keby len pozdravit :hehe: mne sa stalo ze som sa s jadnou takou stretol v jednom klube a skoncilo to :censored: :smt044
že sa na Teba dokonca pozrela :smt009

http://www.audio4fun.com/download/funso ... -lacht.mp3
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ja som sa cez net zoznamil s jednou mojou "kamoskou". bolo to asi tak ze ona bola v zahranici odcestovana ,(medzi nami bol casovy rozdiel cca 7 hodin :D)obcas som z nou pisal vecer o jedenastej a rano opet o siestej 8) takze som mal aspon s kym pisat pocas noci ked som sa nieco "ucil". kedze mi poslala foto a pisali sme si dlhsi cas pokladam za prejav slusnosti minimalne z nou previest kratsi rozhovor, resp sa len pozdravit.

edit " kamoska davam do uvodzoviek preto,lebo na kamaratsky vztah sa malo spolu mimo netu rozpravame
15melissa15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 15melissa15 »

pred tym tuna bola uplne ina.....si ju mohol nahat..teraz prispevky nemaju zmysel ktore ti sem dali
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

samozrejme ze sa jej pozdrav, keby si sa nepozdravil, vyzeral by si ako mantak :) aj ked poznam par ludi, ktori za mi absolutne nepozdravia a pritom na icq si bezne piseme...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Samozrejme ... ked si s nou pisem ... tak jednoznacne aj odzdravim ...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Joj,mne sa stalo,že som sa zoznámil s jednou holkou z mesta a aspoň raz sa stretneme keď ideme zo školy.Poznáme sa len z ICQ,ale vždy keď sa stetneme,proste nič.Ani pozdrav,ani nič.Len sa pozeráme na seba,..a vieme,že kto je ona a zase ona vie,kto som ja :lol: Nabudúce sa už pozdravím.
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Baxxter99 napísal:Joj,mne sa stalo,že som sa zoznámil s jednou holkou z mesta a aspoň raz sa stretneme keď ideme zo školy.Poznáme sa len z ICQ,ale vždy keď sa stetneme,proste nič.Ani pozdrav,ani nič.Len sa pozeráme na seba,..a vieme,že kto je ona a zase ona vie,kto som ja :lol: Nabudúce sa už pozdravím.
zaskoc ju, povedz jej "ahoj milacku, ako sa mi mas ?" reakcia imho bude fajn :) 8)
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

Matiass, určite ju nezdrav ! a vieš čo, radšej sa jej vyhýbaj
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

skaner napísal:Matiass, určite ju nezdrav ! a vieš čo, radšej sa jej vyhýbaj
tolko ironie :D ......... jasne ze sa jej mas pozdravit ... ked uz pre nic ine tak aspon zo slusnosti sa to patri ked ju poznas
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

slavo120 napísal:tolko ironie :D ......... jasne ze sa jej mas pozdravit ... ked uz pre nic ine tak aspon zo slusnosti sa to patri ked ju poznas
to je sarkazmus, nie irónia
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nechapem preco by sa jej nemal prozdravit :) pohoda
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

hehe...niektori obcas beru net ako nieco strasne anonymne...ked ju poznas a ona teba, urcite pozdrav alebo aspon zakyvaj :smt006
Napísať odpoveď