Váš nazor na toto je???
-
midnight_man
Guru
Re: Váš nazor na toto je???
jasna vec kamo...no podla toho ci sa mas chut pozdravit ty alebo sa pytas tak ze ci so slusnosti ale v oboch pripadoch vravim anoMatiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :
Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit????
jj, jednoznacne to ze sa poznate po nete, neznamena ze to je iny svet to je to iste ako keby ste si telefonovali, proste na druhej strane klavesnice je clovek nie nick. je to ubohe bavit sa ok po nete a nebyt stastny pokecat si osobne. eto tolko po moemu mneniuaudiotrack napísal:určite áno. patrí sa pozdraviť. ak ste kamaráti (čo ste keďže si píšete) tak sa jej aj prihovor..
Re: Váš nazor na toto je???
že sa na Teba dokonca pozrelak6 napísal:Keby len pozdravitmne sa stalo ze som sa s jadnou takou stretol v jednom klube a skoncilo to
![]()
http://www.audio4fun.com/download/funso ... -lacht.mp3
ja som sa cez net zoznamil s jednou mojou "kamoskou". bolo to asi tak ze ona bola v zahranici odcestovana ,(medzi nami bol casovy rozdiel cca 7 hodin
)obcas som z nou pisal vecer o jedenastej a rano opet o siestej
takze som mal aspon s kym pisat pocas noci ked som sa nieco "ucil". kedze mi poslala foto a pisali sme si dlhsi cas pokladam za prejav slusnosti minimalne z nou previest kratsi rozhovor, resp sa len pozdravit.
edit " kamoska davam do uvodzoviek preto,lebo na kamaratsky vztah sa malo spolu mimo netu rozpravame
edit " kamoska davam do uvodzoviek preto,lebo na kamaratsky vztah sa malo spolu mimo netu rozpravame
-
15melissa15
Novice
-
Harlequin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
zaskoc ju, povedz jej "ahoj milacku, ako sa mi mas ?" reakcia imho bude fajnBaxxter99 napísal:Joj,mne sa stalo,že som sa zoznámil s jednou holkou z mesta a aspoň raz sa stretneme keď ideme zo školy.Poznáme sa len z ICQ,ale vždy keď sa stetneme,proste nič.Ani pozdrav,ani nič.Len sa pozeráme na seba,..a vieme,že kto je ona a zase ona vie,kto som jaNabudúce sa už pozdravím.
-
midnight_man
Guru