Váš nazor na toto je???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Radsej pozdravit ako nepozdravit. To plati vzdy ;) Ked nepozdravis tak je to vyslovene neslusne, ked pozdravis a ten druhy ta nepozna, tak sa nad tym iba pozastavi alebo pousmeje, ale vzdy lepsie ako keby sa mal urazit.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pokial ti to nerobi tazkosti, tak by si ju mal pozdravit. A ked je to suseda tak aj bez toho, aby ste si spolu pisali, ved robim si pozitivne vstahy v okoli, nie sa izolovat. Ked sa nepozdravis, nezastavis pri nej, tak si pomysli, ze aky pako zakriknuty, cez net si pise a inak sa tvari, ze ma nevidi
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Urcite pozdravit. Ved nakoniec, co tym mozes pokazit :wink: ?
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

jednoznacne sa jej pozdrav sak preco ne preco by si sa nemal
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Frikso napísal:Pokial ti to nerobi tazkosti, tak by si ju mal pozdravit. A ked je to suseda tak aj bez toho, aby ste si spolu pisali, ved robim si pozitivne vstahy v okoli, nie sa izolovat. Ked sa nepozdravis, nezastavis pri nej, tak si pomysli, ze aky pako zakriknuty, cez net si pise a inak sa tvari, ze ma nevidi
100 percentny suhlas, ja sa tiez zdravim so vsetkymi susedmi a pritom som s niektorymi za 10 rokov prehodil maximalne 2 vety :D

na druhej strane ma icq a skype naucili normalne a otvorene kecat s babami o vsetkom aj v normalnom zivote :roll:
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

100% co by si o tebe pomyslela?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vždy sa pozdravím každému, koho poznám. :!: A... niekedy sa pozdravím aj tomu koho nepoznám. :D Som proste veľmi výrečný, ja sa dám do rozhovoru s každým, či ho poznám alebo nie, ale skôr tie známosti, veď kecať s úplne cudzímui ľudmi je trochu divné, ale napr. keď nastane taká situácia, že napr. kráčame ja a nejaký neznámy človek napr. po prázdnej chodbe, tak ho pozdravím. :)
freestyler
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freestyler »

ked sa mu slusne prihovoris napr:ahoj... hmm.. ved s tebou si ja pisem po nete... super.. no ako sa mas? atd...
a je to.. ale urcite ho neignorovat
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Urcite sa pozdravit, ved si spolu pisete a jediny rozdiel medzi realitou a tym, ze si pisete je ten, ze ste od seba par metrov a nepozerate sa do oci.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Re: Váš nazor na toto je???

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :

Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit???? :?:
No podla toho ci ste sa uz videli aspon na fotke cez net...lebo ak ty si videl len ju je troxa dementne ist po ulici pozdravit ju a ist dalej... ona si moze mysliet to aky dement bol ? :) hh..to uz by som sa zastavil a kecol ze som ten a ten ze kecame spolu na nete...to by bolo ine..
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

barcica napísal:no podla mna by ste sa mali pozdravit..teda ak vie ako vyzeras a tak...ja som sa raz pred mesiacom zoznamila z jednym chalanom a pisem si s nim na icq..ale odvtedy som ho stretla len raz a vtedy ma ani nevidel a myslim si ze ani nevie ako vyzeram...a pomaly uz ani ja nie ako on.....len viem ze je pekny.. :) :?
Barca :lol: :lol: :lol: ale Tibor by ta podla mna pozdravil...az taky blby neni,a mimochdom ludia newerte jej on neni pekny :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No mne sa to par krat stalo, ze som si s niekym pisal cez net a na ulici som ako hlupak nepozdravil a je to dost blbe a ubohe :( ... snazim sa to tak nerobit
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

jasneee, že pozdravit Preco nie????
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Podla mna by si ju mal pozdraviť.A ešte ktomu že sa poznáte tak tým duplom!!Možno len čaká kedy ju pozdravíš prvý(chalani vždy majú zdraviť prvý) :)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Neviem čo riešiš, normálne sa jej pozdrav ? Keď sa jej nepozdravíš a potom prídeš večer na net a napíšeš jej AHOOOJ tak neviem čo si asi o tebe pomyslí, že dneská ste išli okolo seba a pozeral si na ňu ako teľa na nové vráta a nepovedal si ani ň a prídeš na net a si zhovorčivý. Určite bude lepšie keď sa jej normálne pozdravíš, neviem v čom vidíš problém ... počuj inak poznám ťa z videnia :wink:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :

Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit???? :?:
ak si znou pises a ste proste mate dobry vztach ako vazne kamosi a ve o tebe tak sa jej pozdrav :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no ja neviem v akom ste stadiu ci je to uz fakt ze si pisete dlhsie a riesite tam uz sukromne veci tak samozrejeme patri sa !!! ale ked si pisete 1 den alebo tak a este k tomu nemate foto tak to neries :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pozdraviť?
Samozrejme - slušnosť naša každodenná 8) !
Môže skúsiť prihodiť úsmev od ucha k uchu, niekedy to zaberá :D .
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Matiass napísal:Ano ja tu babu poznam a aj ona vie kto som . A mate prevdu budem sa s nou zdravit ved je to slušnost ! A už ju tak trochen aj poznám. :wink:
ked pre nic ine, tak aspon zo slusnosti
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

mne sa to uz stalo..som si pisala s jednym boyom a stretli sme sa v obchode najprv len pohlady tipu"ty si kto?si mi znami.." hah a potom ze caw a tak..ak si pisete dlho je to samozrejme..a a k nie skus len ahoj a uvidis.... :oops:
Napísať odpoveď