Váš nazor na toto je???
Pokial ti to nerobi tazkosti, tak by si ju mal pozdravit. A ked je to suseda tak aj bez toho, aby ste si spolu pisali, ved robim si pozitivne vstahy v okoli, nie sa izolovat. Ked sa nepozdravis, nezastavis pri nej, tak si pomysli, ze aky pako zakriknuty, cez net si pise a inak sa tvari, ze ma nevidi
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
100 percentny suhlas, ja sa tiez zdravim so vsetkymi susedmi a pritom som s niektorymi za 10 rokov prehodil maximalne 2 vetyFrikso napísal:Pokial ti to nerobi tazkosti, tak by si ju mal pozdravit. A ked je to suseda tak aj bez toho, aby ste si spolu pisali, ved robim si pozitivne vstahy v okoli, nie sa izolovat. Ked sa nepozdravis, nezastavis pri nej, tak si pomysli, ze aky pako zakriknuty, cez net si pise a inak sa tvari, ze ma nevidi
na druhej strane ma icq a skype naucili normalne a otvorene kecat s babami o vsetkom aj v normalnom zivote
-
Andi_Cibula
Addict
Vždy sa pozdravím každému, koho poznám.
A... niekedy sa pozdravím aj tomu koho nepoznám.
Som proste veľmi výrečný, ja sa dám do rozhovoru s každým, či ho poznám alebo nie, ale skôr tie známosti, veď kecať s úplne cudzímui ľudmi je trochu divné, ale napr. keď nastane taká situácia, že napr. kráčame ja a nejaký neznámy človek napr. po prázdnej chodbe, tak ho pozdravím. 
-
freestyler
Expert
Re: Váš nazor na toto je???
No podla toho ci ste sa uz videli aspon na fotke cez net...lebo ak ty si videl len ju je troxa dementne ist po ulici pozdravit ju a ist dalej... ona si moze mysliet to aky dement bol ?Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :
Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit????
Barcabarcica napísal:no podla mna by ste sa mali pozdravit..teda ak vie ako vyzeras a tak...ja som sa raz pred mesiacom zoznamila z jednym chalanom a pisem si s nim na icq..ale odvtedy som ho stretla len raz a vtedy ma ani nevidel a myslim si ze ani nevie ako vyzeram...a pomaly uz ani ja nie ako on.....len viem ze je pekny..![]()
-
Behemoth
Light Star
Neviem čo riešiš, normálne sa jej pozdrav ? Keď sa jej nepozdravíš a potom prídeš večer na net a napíšeš jej AHOOOJ tak neviem čo si asi o tebe pomyslí, že dneská ste išli okolo seba a pozeral si na ňu ako teľa na nové vráta a nepovedal si ani ň a prídeš na net a si zhovorčivý. Určite bude lepšie keď sa jej normálne pozdravíš, neviem v čom vidíš problém ... počuj inak poznám ťa z videnia 
-
Spiro
Star
ak si znou pises a ste proste mate dobry vztach ako vazne kamosi a ve o tebe tak sa jej pozdravMatiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :
Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit????
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
last_knight
Light Professional
mne sa to uz stalo..som si pisala s jednym boyom a stretli sme sa v obchode najprv len pohlady tipu"ty si kto?si mi znami.." hah a potom ze caw a tak..ak si pisete dlho je to samozrejme..a a k nie skus len ahoj a uvidis....Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :