1/Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu?
Ak by som to mal zaplatiť, tak ani nedoštudujem strednú...
2/Aky mate na to nazor?
Keď je to veľmi drahé, tak stiahnem, ale keď je to lacné, tak si to kúpim... Prípad lacnej hry sa mi stal len s mojou srdcovkou HoMaM 3 Complete za 399Sk z Brlohu...
3/Ak ste "vlastnikom" ilegalnych suborov, mate v plane ich niekedy zlegalizovat zakupenim licencii alebo originalov?
Nie, niektoré som len vyskúšal a nahradil ich lepším freewarom... A to by som z programom čo stojí 6 litrov asi normálne nespravil... To by som si dodnes drbal hlavu o stenu...

4/Z akeho dovodu uprednostnujete stahovanie pred kupou?
V prípade malých vecí je to rýchlejšie a hlavne lacnejšie, keď mám Dynamic IP, ale takú divnú, najskôr musím vypnúť router na 15 minút, takže taký AVI filmík mi trvá taq 2 hodinky...
A čakať na vydanie PB 3, série na DVD, to by som neprežil a čakať na JOJKU, no dovi dopo

5/Ocitli ste sa uz v situacii, ked niekto iny pouzival/prezentoval/pomahal si/dosiahol nejake vysledky prave vdaka vasej praci a to bez vasho vedomia ci dovolenia?
Možno, to si nepamätám, ale hrou sa nijaké veľké výsledky nedosiahnu, jedine, že by si sa na nelegálnej FIFE naučil hrať a potom vyhral Majstrovstvá sveta Electronic Games, čo je okolo 8 litrov doláčikov...