|
|
|
| Autor |
Správa |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 223 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
Ja si myslim ze je to chyba obchodnikov. Zaspali dobu. Preco by mal clovek zdlhavo vybavovat kupu jedinejj MP3 v nejakom internetovom obchode ak si to moze pohodlne stiahnut za..ovela kratsie. Dobre, porusuje zakon. Ale myslite ze by napadalo ludi porusovat tento zakon ak by bolo stiahnutie mp3 alebo filmu jednoduchsie ako cez torrent ? zakaznici za PC su maximalne lenivi a pohodlni.Beru jednoduchsiu volbu. Mam pocit ze jediny kto to vie je Apple(iTunes) . Dokym vydavatelstva ,predajcovia atd nenajdu sposob ako zamedzit jednoduchemu stahovaniu a zaroven ulahcit predavanie svojich produktov nemaju sancu na najmensi uspech. dalej je chyba v cenach. v usa si kupite CD za zopar dolarov..a tu na slovensku od vas pytaju za CD americkeho interpreta niekedy aj 600sk ...a platy su nizke..
a k programom a OS este.. Vo firmach sa oplati mat oreginal vsetko lebo kontroly sa predsa obcas ukazu. Ale doma ? ak na nelegalnych kopiach nezarabate policia vas ma v pake:)
ps. - odporucam antipiratsku reklamu
| Kód: |
http://www.youtube.com/watch?v=MTbX1aMajow
|
..aj tak , mp3 is not a crime  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silent Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 419 Bydlisko: Web Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 8:31 Predmet: |
|
|
| me se libi warez si muzu primo neco stahnout kdyz neco potrebuju je to dobra vec |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 325 Bydlisko: sidlisko Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:15 Predmet: |
|
|
1/Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu?
samozrejme, len si uz nepametam co to bolo, ale ked budem za nelegalne povazovat cracknute verzie programov, tak to asi kazdy den.
2/Aky mate na to nazor?
je to v pohode podla mna, keby dali mozno prijatelnejsie ceny pozeral by som sa na to inak, ale ked si to ja stiahnem, nic im neukradnem
3/Ak ste "vlastnikom" ilegalnych suborov, mate v plane ich niekedy zlegalizovat zakupenim licencii alebo originalov?
NIKDY
4/Z akeho dovodu uprednostnujete stahovanie pred kupou?
cena, financie, je to rychlejsie
5/Ocitli ste sa uz v situacii, ked niekto iny pouzival/prezentoval/pomahal si/dosiahol nejake vysledky prave vdaka vasej praci a to bez vasho vedomia ci dovolenia?
ano, akurat dnes v skole...a nielen raz...ale je to v pohode, prehlbuje to priatelske vztahy a moji spoluziaci maju uz aj nejake dospelacke navyky (reciprocita), takze aj toto je v pohode (ale nikdy neposielam vsetkym, iba niektorym) - ale to vsetko bolo S MOJIM DOVOLENIM |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 713 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 9:30 Predmet: Re: Vas nazor na warez |
|
|
1/Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu?
Kvantum.
2/Aky mate na to nazor?
Warez=preview
3/Ak ste "vlastnikom" ilegalnych suborov, mate v plane ich niekedy zlegalizovat zakupenim licencii alebo originalov?
Áno.
Viď bod 2.
5/Ocitli ste sa uz v situacii, ked niekto iny pouzival/prezentoval/pomahal si/dosiahol nejake vysledky prave vdaka vasej praci a to bez vasho vedomia ci dovolenia?
Nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1955 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 13:41 Predmet: Re: Vas nazor na warez |
|
|
1) Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu?
Tiez kvantum ale netaham vsetko co vidim, iba to, co viem, ze vyuzijem
2) Aky mate na to nazor?
vid 4)
3) Ak ste "vlastnikom" ilegalnych suborov, mate v plane ich niekedy zlegalizovat zakupenim licencii alebo originalov?
Iba v niektorych pripadoch
4) Z akeho dovodu uprednostnujete stahovanie pred kupou?
Mam to hned, nemusim nikam chodit, nie je to predrazene. Naviac ked potrebujem nieco (soft) pouzit len raz za pol roka, predsa nebudem platit za plnu verziu
5) Ocitli ste sa uz v situacii, ked niekto iny pouzival/prezentoval/pomahal si/dosiahol nejake vysledky prave vdaka vasej praci a to bez vasho vedomia ci dovolenia?
Bohuzial viackrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 713 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 13:50 Predmet: |
|
|
| Aby som to upresnil. Nie som žiadny Warez-fanatik, ktorý stiahne všetko nové, čo vyjde a aj keď je to čistý odpad, tak si to nechá, pretože je to "cool" a "in" (prípad môjho kamaráta). Ja stiahnem, zahrajem. Nepáči? Okamžite mažem a už sa k tomu v živote nevrátim (Crysis). Páči? Napálim, počkám tak 1-2 roky a kúpim za bagatel. Za 3 litre mám doma 12 originálok. Keby som mal kupovať hry v momente, keď vyjdú, tak ich doma zo zažmúrenými očami maximálne 3. A TO sú vyhodené peniaze. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 350
Zaslal: 07 Máj 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
bez warezu by som nemal asi nic sice mam nejake originalky ale v pomere by to asi bolo warez 100:3 original takze bez toho by to bola dost bieda |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 115 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 21:49 Predmet: Re: Vas nazor na warez |
|
|
1/Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu ?
Ano,ale len to co potrebujem
2/Aky mate na to nazor?
kladny
Ak by to nebolo take drahe,tak ano
naco utracat peniaze za maximalne predrazene programy
Ano a nevadi mi to |
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 442 Bydlisko: SL Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 22:30 Predmet: |
|
|
Nwm ze ci existuje clovek ktory by nic z warezu nestiahol.Mal som rad warez kim sa na jednom fore nedostal PermBan.Odvtedy taham len torenty
Kupujem si aj origo hry ale len tie od TopCD a pod. (300sk>x) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 1:05 Predmet: |
|
|
jedine originalky co mam je BadBoysII co bolo za volakych par supov a The Hulk co som nevedel strasne dlho zohnat napalene lebo to som este ani net nemal tka som to nakoniec kupil asi za 7kil.....warez berek lebo niesom milionar aby som si mohol dovolit kazdy software ktory pouzijem parkrat mal origos alebo aj hry, kvanta ake vychadzaju a co si chcem zahrat to by sa jednoducho nedalo....som student a v prachoch sa netopim takze warez je pre mna perfektne riesenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 15:58 Predmet: |
|
|
Ja stahujem pomerne vela veci, aj ked vecsinou ide o filmy. No ked si precitam trzby za hociktory film tak sa vobec necitim previile ze som si ten film stiahol4. Bohatym beriem chudobnym (sebe) davam
SW vecsinou pouzivam legalny alebo freeware... Teda teraz mam asi 3 neleg. sw na mojom PC. Som toho nazoru, ze niektore druhy sw by mali byt zadarmo pre domace pouzitie ako napr., photoshop, corel draw, autoCAD ... Proste ako sa maju naucit ludia pre svoju vlastnu potrebu pracovat s tymito programami ked si nemozu dovolit kupit za take prachy pre svoju neziskovu cinnost ? Ak to nieje free tak warez ...
Hry stahujem malo kedy, jedine ked ma nieco zaujme. Zopar ich mam ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 623
Zaslal: 08 Máj 2008, 16:49 Predmet: |
|
|
| miki690 napísal: |
Ja stahujem pomerne vela veci, aj ked vecsinou ide o filmy. No ked si precitam trzby za hociktory film tak sa vobec necitim previile ze som si ten film stiahol4. Bohatym beriem chudobnym (sebe) davam
SW vecsinou pouzivam legalny alebo freeware... Teda teraz mam asi 3 neleg. sw na mojom PC. Som toho nazoru, ze niektore druhy sw by mali byt zadarmo pre domace pouzitie ako napr., photoshop, corel draw, autoCAD ... Proste ako sa maju naucit ludia pre svoju vlastnu potrebu pracovat s tymito programami ked si nemozu dovolit kupit za take prachy pre svoju neziskovu cinnost ? Ak to nieje free tak warez ...
Hry stahujem malo kedy, jedine ked ma nieco zaujme. Zopar ich mam ... |
Zrovna AutoCAD maju studenti zadarmo, alebo za lepsiu cenu. Pravdaze pre domace potreby, akonahle tym chces zarabat musis kupit full verziu. Prave pre toto ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
.:M4jco:. Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 204 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:00 Predmet: |
|
|
1/Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu? - Nejaký Terabajt sa za ten čas už nazbieral.
2/Aky mate na to nazor? - Moj názor je taký, že načo budem kupovať napríklad nejaký convertor ktorý ma obmedzené funkcie a pre ich zfunkčnenie potrebujem plnú verziu. No funkcie si nemožem vyskúšať tak si musím program stiahnuť z nejakeho warezu a odtestovať jeho plnú funkčnosť.
3/Ak ste "vlastnikom" ilegalnych suborov, mate v plane ich niekedy zlegalizovat zakupenim licencii alebo originalov? - Ani nie...
4/Z akeho dovodu uprednostnujete stahovanie pred kupou? - Pohodlnosť, rýchlosť, objavovanie, cena (som predsa ešte len študent)
5/Ocitli ste sa uz v situacii, ked niekto iny pouzival/prezentoval/pomahal si/dosiahol nejake vysledky prave vdaka vasej praci a to bez vasho vedomia ci dovolenia? - Pokial sa jedná len o internet, tak nie. Pokial o reálny život tak áno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 325 Bydlisko: sidlisko Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 21:32 Predmet: |
|
|
taky som vystraseny ze sa ani vysrat nemozem!!!
1. Je to v cesku.
My sme v Cesku?
2. Policie si odnesla přibližně deset domácích počítačů napěchovaných nelegálními kopiemi hudby, filmů, her a dalších programů.
Kto ma dnes 10 PC plnych nelegalneho softu?
3. ...obsah svých disků sdíleli prostřednictvím P2P sítí.
Nezdielajte cez P2P, radsej si nieco kuknite na lamky.net |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|