|
|
|
| Autor |
Správa |
Swayne Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.06.2007 Príspevky: 52
Zaslal: 24 Aug 2008, 14:30 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Swayne: hlavne pri tretej otazke posobis dost obmedzene.
Co je to 100 korun, ked mozes mat film v plnej kvalite na velkom platne a s vybornym zuvkom...
50 sk za dvd to je tiez dost dobra cena. |
Nuž tak pri počte filmov, ktoré pozriem trebárs do mesiaca by som za to isté v kine dal minimálne 5000 - a to akože ďakujem pekne, ale ani bohovy... posledne som bol v kine po takmer po pol roku na The Dark Knight... to som chcel vidieť v kine - ale obyčajné rádové filmy... načo sa trepať niekam do mesta do kina či požičovne ak to môžem mať za 5 minút stiahnuté v compe a pozerať pekne doma?
Tiež nepozerám nejaké CAM ripy či TSka... počkám si prinajhoršom na R5. A tvorcov filmov podporujem inými spôsobmi... ak sa mi film naozaj páčil, tak si kúpim DVDčko, s tým nemám problém. No ako som už povedal, nebudem vyhadzovať prachy na každú hlúposť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lyson2580q Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.06.2008 Príspevky: 599
Zaslal: 24 Aug 2008, 14:33 Predmet: |
|
|
A co chces stiahnut za 5 minut film DVD5
//To mame 300 sekund tak aj keby ti stahovalo 3 mb/s tak to mame 900mb.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Swayne Light Expert

Zaslal: 24 Aug 2008, 14:37 Predmet: |
|
|
DVD nesťahujem
Na pozretie mi stačí klasický DVDRip v XviDe prípadne nejaký ten HDRip ak ide o kvalitnejší film, ktorý si chcem viac vychutnať.
DVD sú už pasé v dnešnej dobe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lyson2580q Zablokovaný

Zaslal: 24 Aug 2008, 14:46 Predmet: |
|
|
| No tak ja si to o dvd filmoch nemyslim ja stahujem iba dvd filmy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Swayne Light Expert

Zaslal: 24 Aug 2008, 16:27 Predmet: |
|
|
MPEG2 sa časom už prestane používať... začína sa nástup HD (MPEG4). Osobne necítim žiadnu potrebu sťahovať DVD pre nejaké menu, ktoré mi je zbytočné, pre bonusy či výber viacerých jazykov alebo titulkov - stiahnem avi v jazyku aký chcem + titulky aké chcem Rovnako to platí aj pri x264 Ak by som si mal vybrať medzi sťahovaním DVDčka a mkv o rovnakej veľkosti, tak 100% si vyberiem mkv.
Ale toť iba môj osobný pohľad na vec... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lyson2580q Zablokovaný

Zaslal: 24 Aug 2008, 17:04 Predmet: |
|
|
| A ty si si myslel, ze ja stahujem film kvoli menu alebo 4 jazykom 6 titulkam na vyber.Stahujem to kvoli kvalite.Ale su aj take avi filmy, ze clovek ani nerozozna ci pozera dvd alebo avi.To uz je vec nazoru kazdy stahuje take ake chce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus87 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: do toho ťa je kkt Karma: 
|
Zaslal: 24 Aug 2008, 18:42 Predmet: |
|
|
Využivam warez, keď už toľko cvakam za net tak nech horí...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Swayne Light Expert

Zaslal: 24 Aug 2008, 19:07 Predmet: |
|
|
| Lyson2580q napísal: |
| A ty si si myslel, ze ja stahujem film kvoli menu alebo 4 jazykom 6 titulkam na vyber.Stahujem to kvoli kvalite. |
A zdá sa ti byť kvalita DVD lepšia ako napríklad nejakého HD ripu?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 1206 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 24 Aug 2008, 21:11 Predmet: Re: Vas nazor na warez |
|
|
| Holubar napísal: |
1/Stiahli ste uz niekedy nieco nelegalne z internetu?
2/Aky mate na to nazor?
3/Ak ste "vlastnikom" ilegalnych suborov, mate v plane ich niekedy zlegalizovat zakupenim licencii alebo originalov?
4/Z akeho dovodu uprednostnujete stahovanie pred kupou?
5/Ocitli ste sa uz v situacii, ked niekto iny pouzival/prezentoval/pomahal si/dosiahol nejake vysledky prave vdaka vasej praci a to bez vasho vedomia ci dovolenia? |
1. Áno.
2. Keby na Slovensku mali zavierať ľudí, ktorý používajú nelegálny softvér, tak by bolo vo väzniciach viac ľudí ako na slobode.
3. Možno.
4. Lepšia dostupnosť, cena. A na čo mám kupovať niečo, čo sa mi nebude páčiť a nikdy to v konečnom dôsledku nevyužijem.
5. Neviem o tom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lyson2580q Zablokovaný

Zaslal: 24 Aug 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
| Swayne napísal: |
A zdá sa ti byť kvalita DVD lepšia ako napríklad nejakého HD ripu?  |
No tak to zalezi ako to je spravene.Niekedy je lesie spraveny ten hd ripp a niekedy dvd film. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Swayne Light Expert

Zaslal: 24 Aug 2008, 21:45 Predmet: |
|
|
Nuž podľa mňa niet o čom debatovať... 1280x720 (v tom horšom prípade) uprednostním pred 720x576 odteraz už navždy myslím...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 1:18 Predmet: |
|
|
GothaR: Film vo velmi dobrej kvalite mam aj na PC a ak ma AC3 zvuk, tak nie je problem. Navyse ja som typ divaka, ktory si na HD kvalitu ci ine vysoke rozlisenie nepotrpi, rovnako ani na zvuk, takze mne staci bohapuste DVDrip ci HDTVrip a stereo zvuk, aby som si film ci serial pozrel a vychutnal. Filmy, ktore ma zaujimaju su na nete aj tak skor ako u nas v kine, zivy priklad su Simpsonovci z minuleho roku. Tretina miest na Slovensku ho vysielala hned, tesil som sa, ze na to pojdem do kina, no nestalo sa tak, pretoze u nas sa vysielal az po dvoch ci troch tyzdnoch a tak som si ho stiahol z netu a pozrel doma. I ked som skoro rok rozpraval, ze pojdem do kina na ten film, tak som napokon nesiel, pretoze bol v kine neskoro a ja som si ho pozrel doma, navyse ako som si ho pozrel, tak ma neuputal natolko, aby som za neho zaplatil vstup do kina. To je zaroven aj odpoved na tvoju otazku, ze preco nepodporit tvorcov, ked je dobry film..., mno ako mam vediet, ci je film dobry? Nie vzdy suhlasim s nazormi divakov na internete, takze kym ho neuvidim, tak tomu neuverim a ked film uz uvidim, tak nemam zaujem si ho o par dni pozriet opat v kine. Naposledy som bol v kine mozno niekedy pred tromi mesiacmi ci kedy to bolo, bol som v kine s kamaratkou na nejakej rozpravke, ktora ma nebavila, nehovoriac o tom teple v kine. Este som som neplatil to vstupne ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6595 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 9:09 Predmet: |
|
|
Hojko: ja ta chapem, u nas boli Simpsonovci hned, tak som isiel Ale vacsinou staci pozriet na csfd.cz a ked tam ma film cez 80%, tak sa kino oplati. Ale zabudol som spomenut jednu vec - do kina by som nesiel napriklad na nejaku dramu, preferujem nieco akcnejsie alebo potom komedie. Je to prave tym, co si spomenul - ze na normalny film staci rozlisenie dvdripu, ale napriklad taki Transformers boli v kine zazitkom, podobne ako Vojna svetov, atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Swayne Light Expert

Zaslal: 25 Aug 2008, 9:29 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
| Ale vacsinou staci pozriet na csfd.cz a ked tam ma film cez 80%, tak sa kino oplati. |
S týmto by som nesúhlasil - nie je to tak vo všetkých prípadoch predsa... každý má iný vkus a niečo čo sa páči iným sa nemusí hneď páčiť aj mne. Napríklad včera: pustil som si film The Air I Breathe, ktorý má na CSFD síce dobré hodnotenia, no mňa osobne to nudilo, keďže Crash tu bol už dávnejšie. Je to otázka vkusu.
Podľa mňa je to presne o tom ako hovorí hojko - v dnešnej dobe dať peniaze na niečo o čom si nie si istý, že sa to oplatí... heh... no to sa neoplatí Keby som dal stovku za Superhero v kine, tak si asi 3 dni ešte trepem hlavu o stenu. Tak som si to pozrel na compe a radšej tie peniaze dal na niečo užitočnejšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6595 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 9:38 Predmet: |
|
|
Ten film ma 73%, ja som napisal 80%, pretoze to mam v praxi overene
7x%ne filmy mozu byt dobre, ale nemusia sa pacit kazdemu. Matuce je akurat to, ze csfd filmy nad 70% oznaci cervenou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|