Váš názor pre cintorín pre zvierata

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No ja som videl už aj horšie prípady ako zvierací cintorín,napríklad keď si nejaký milionár nechal spopolniť psa (alebo nejaké zviera) a dal z toho urobiť diamant...taký malý.... :lol:
Ale čo sa týka zvieracích cintorínov tak postoj k nim mám pozitívny, i keď ja by som svojho psa predsa len pochoval na záhrade...alebo ešte ak ten diamant... :lol: :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Theking napísal:No ja som videl už aj horšie prípady ako zvierací cintorín,napríklad keď si nejaký milionár nechal spopolniť psa (alebo nejaké zviera) a dal z toho urobiť diamant...taký malý.... :lol:
Ale čo sa týka zvieracích cintorínov tak postoj k nim mám pozitívny, i keď ja by som svojho psa predsa len pochoval na záhrade...alebo ešte ak ten diamant... :lol: :lol:
mno presne o tom vravim ... niekde zdochynauj ludia ze nemaju anilen spinavu vodu a my(ludia) robime pre zvierata restauracie .. som sa neubranil lachenfallu ked som to videl v telke .. som sa hanbil ze som clovek :lol:
KuJaB
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KuJaB »

tak zalozit by som ho asi nezalozil.nemal by som nato zaludok.Asi si myslim ze nie ale tak je to celkom pekne od ludi ked spravia nieco take ked maju uctu k zvieratam
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mek napísal:jasne ze pes skonci na zahrade, ked umrie
(i ked ja by som ho dal radsej vypchat) :D
k psim cintorinom: blbost, to by sa potom ozvali ti, co chovaju macky, a tak by sme mohli pokracovat :roll:
Vsak naov temy je cintorin pre zvierata a nie psi cintorin.
Napísať odpoveď