Váš názor pre cintorín pre zvierata

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:... a co takto cintorin pre PC, telefony? pre PDAcka, pre projektory, pre auta ... IMHO kravina ... ale ked sa niekomu lubi a je ochotny vrazat do toho cash, nech sa paci ... hold.: cim mas uleteny napad a cim viac " v urcitom smere hlupych " ludi si pren ziskas, tym si vacsi boss :-) ...
No co viac dodat :) uplne s tebou suhlasim ;) cintorin pre zvieratka je len dalsia vec na ktorej sikovny zbohatnu na blbych :D to je moj nazor, nikoho som tym nechcel urazit ak sa tak stalo tak sorry ;)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

po tom co som videl cintorin domacich zvierat, ten film, tak nechcem byvat blizko toho :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Je mi to absolutne jedno ci pochovam psa v zahrade alebo na cintorine :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Myslím ze rozdiel je v cene. Neverim ze pochovavanie na cintorine ta vyjde lacnejsie ako v zahrade. :roll:
Momo46
Professional
Professional

P3Bo napísal:Myslím ze rozdiel je v cene. Neverim ze pochovavanie na cintorine ta vyjde lacnejsie ako v zahrade. :roll:
Na cintaku sa plati na zahrade nie :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

No a co tu potom riesis keby som mal domace zvieratko ktore mi zdochlo a mohol by som si vybrat ci vysolim zopar tisic alebo si ho zakopat na zahrade s tichou uctou tak si vyberiem to druhe :wink:
Momo46
Professional
Professional

P3Bo napísal:No a co tu potom riesis keby som mal domace zvieratko ktore mi zdochlo a mohol by som si vybrat ci vysolim zopar tisic alebo si ho zakopat na zahrade s tichou uctou tak si vyberiem to druhe :wink:
No ved o tomto to.V tom sa zhodneme aj moj pes ked bol stari zomrel tak je v zahrade :
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mno mam taky dojem ze v tomto state sa ludia lepsie spravaju k psom a morcatam, ako k ludom ...Za tyranie zvierat 10 rokov vazenia za vrazdu 11??(toto nieje az taka overena sprava.. je len obrazna) utulkov pre zvierata je viac ako utulkov pre bezdomovcov ... nieze by zviera ako skvely spolocnik cloveka( niekedy aj jediny :cry: ) nemalo byt "pochovane" lenze cintorin?? akosi neviem...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Treba to brat asi tak ze kolko priestoru treba pre takeho psa a kolko zozerie a porovnat to s tradicnym bezdomovcom ktoreho lozko zabera asi viac nez tri klietky . A taktiez treba povedat ze utulky su v dezolatnom stave . Mne sa inac tiez zda ze niektore veci su ohladom tyrania zvierat prehnane ale videl som zabijanie tulenov a proste sa mi hnusia ludia ktori dokazu zabit bez stipky sucitu nejake nevinne zviera popripade ho tyrat pre vlastne potesenie to je chore :?
SRneC
Addict
Addict

P3Bo napísal:Treba to brat asi tak ze kolko priestoru treba pre takeho psa a kolko zozerie a porovnat to s tradicnym bezdomovcom ktoreho lozko zabera asi viac nez tri klietky . A taktiez treba povedat ze utulky su v dezolatnom stave . Mne sa inac tiez zda ze niektore veci su ohladom tyrania zvierat prehnane ale videl som zabijanie tulenov a proste sa mi hnusia ludia ktori dokazu zabit bez stipky sucitu nejake nevinne zviera popripade ho tyrat pre vlastne potesenie to je chore :?
Suhlasim s tymi tulenmi aj ja som to videl ... vlastne po cloveku ide hned zviera... ale clovek nech je aka kur*a zasluzi si viac ako najsamppc pes ... je to niekedy tazke ale musime sa s tym zmierit :?
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No ja som videl už aj horšie prípady ako zvierací cintorín,napríklad keď si nejaký milionár nechal spopolniť psa (alebo nejaké zviera) a dal z toho urobiť diamant...taký malý.... :lol:
Ale čo sa týka zvieracích cintorínov tak postoj k nim mám pozitívny, i keď ja by som svojho psa predsa len pochoval na záhrade...alebo ešte ak ten diamant... :lol: :lol:
SRneC
Addict
Addict

Theking napísal:No ja som videl už aj horšie prípady ako zvierací cintorín,napríklad keď si nejaký milionár nechal spopolniť psa (alebo nejaké zviera) a dal z toho urobiť diamant...taký malý.... :lol:
Ale čo sa týka zvieracích cintorínov tak postoj k nim mám pozitívny, i keď ja by som svojho psa predsa len pochoval na záhrade...alebo ešte ak ten diamant... :lol: :lol:
mno presne o tom vravim ... niekde zdochynauj ludia ze nemaju anilen spinavu vodu a my(ludia) robime pre zvierata restauracie .. som sa neubranil lachenfallu ked som to videl v telke .. som sa hanbil ze som clovek :lol:
KuJaB
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KuJaB »

tak zalozit by som ho asi nezalozil.nemal by som nato zaludok.Asi si myslim ze nie ale tak je to celkom pekne od ludi ked spravia nieco take ked maju uctu k zvieratam
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mek napísal:jasne ze pes skonci na zahrade, ked umrie
(i ked ja by som ho dal radsej vypchat) :D
k psim cintorinom: blbost, to by sa potom ozvali ti, co chovaju macky, a tak by sme mohli pokracovat :roll:
Vsak naov temy je cintorin pre zvierata a nie psi cintorin.
Napísať odpoveď