To som chcel akurát napísať, že ten web spravíš aj v základnom html je škoda používať neprístupný flash [pokiaľ nie je dobre nakódený a nemá interné xmlko, ktoré dopĺňa prístupnosť a validitu].
Tak by bolo fajn keby tam ten flash bolo aj vidieť. Čo ja viem že keď prejdem nad one tak by sa niekde niečo vysunulo napr. že comming soon alebo niečo také. Prosto nie len to urobi´t vo flashy aby si moholo hovoriť že máš flashovú stránku, ale nech sa to nejak interaktívne správa... Načo myslíš že sa stránky robia vo flashy?
to je prvy pokus. vsetko casom bude. len v html som nevedel docielit aby sa tie texty vysvietili az po nabehnuti presne na nejake pismeno (vramci vyseku ma to moc neoslovilo)
som rad ze som tomu vobec dokazal dat "geturl" prikaz. spravit animaciu mi pride podstatne lahsie jak hrabat sa v tych nenormalnych prikazoch actionscriptu.
vramci webu som uplny novacik takze som rad aj za toto
...mne to nefungovalo, mal som len čiernu plochu...potom som si prečítal "Klepnutím aktivujete ovládací prvek." ...tak som klikol...ale predstav si čo by asi spravil užívateľ ktorý vie len zapnúť prehliadač...
Grim-Reaperka napísal:...mne to nefungovalo, mal som len čiernu plochu...potom som si prečítal "Klepnutím aktivujete ovládací prvek." ...tak som klikol...ale predstav si čo by asi spravil užívateľ ktorý vie len zapnúť prehliadač...
to nieje chyba praska, ani flashu ale tvojho prehliadaca, mne to vo FF ani IE nerobi...viem ze to robi Opera, takze ten kto ju pouziva uz je na to zvyknuty