vaše grafické výtvory
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vaše grafické výtvory
Klobúk dole...máš SS.
-
pipo406
Novice
Môj pokus
- Prílohy
-
- v.1
- kenblock.jpg (95.22 KiB) 787 zobrazení
-
- v.2
- kenblock3.jpg (96.03 KiB) 787 zobrazení
-
- v.3
- kenblock2.jpg (57.58 KiB) 787 zobrazení
tak, niečo aj ja. je to render z Cinemy, modely nie sú moje, ide o robotu pre kámoša. chcem komenty ku kompozícii a svetlu 
-
lekoklatik
VIP
curuj podľa mňa je to nasvietené úplne umelo.
prask. čo má toto spoločné s flashom? Veď toto napíšeš aj bez flashu...
prask. čo má toto spoločné s flashom? Veď toto napíšeš aj bez flashu...
-
uplink
VIP
To som chcel akurát napísať, že ten web spravíš aj v základnom html
je škoda používať neprístupný flash [pokiaľ nie je dobre nakódený a nemá interné xmlko, ktoré dopĺňa prístupnosť a validitu].
-
prask
Light Professional
spravena bola aj verzia bez flashu (teda obycajne HTML so slicami), ako prva ale chcel som spravit aj flash. tak som ho spravil 
-
lekoklatik
VIP
Tak by bolo fajn keby tam ten flash bolo aj vidieť. Čo ja viem že keď prejdem nad one tak by sa niekde niečo vysunulo napr. že comming soon alebo niečo také. Prosto nie len to urobi´t vo flashy aby si moholo hovoriť že máš flashovú stránku, ale nech sa to nejak interaktívne správa... Načo myslíš že sa stránky robia vo flashy?
-
prask
Light Professional
to je prvy pokus. vsetko casom bude. len v html som nevedel docielit aby sa tie texty vysvietili az po nabehnuti presne na nejake pismeno (vramci vyseku ma to moc neoslovilo)
som rad ze som tomu vobec dokazal dat "geturl" prikaz. spravit animaciu mi pride podstatne lahsie jak hrabat sa v tych nenormalnych prikazoch actionscriptu.
vramci webu som uplny novacik takze som rad aj za toto
som rad ze som tomu vobec dokazal dat "geturl" prikaz. spravit animaciu mi pride podstatne lahsie jak hrabat sa v tych nenormalnych prikazoch actionscriptu.
vramci webu som uplny novacik takze som rad aj za toto
-
Grim
Darca
...mne to nefungovalo, mal som len čiernu plochu...potom som si prečítal "Klepnutím aktivujete ovládací prvek." ...tak som klikol...ale predstav si čo by asi spravil užívateľ ktorý vie len zapnúť prehliadač...
-
prask
Light Professional
pochopil som princip co sa mi tu snazite povedat, ale cela ta stranka je a bude skuska takze to tak treba brat. ucim sa vsetko od HTML az po flash.
http://ostrich213.deviantart.com/ nieco odomna.. nemam tam vsetko
-
webmasterr
Medium Professional
to nieje chyba praska, ani flashu ale tvojho prehliadaca, mne to vo FF ani IE nerobi...viem ze to robi Opera, takze ten kto ju pouziva uz je na to zvyknutyGrim-Reaperka napísal:...mne to nefungovalo, mal som len čiernu plochu...potom som si prečítal "Klepnutím aktivujete ovládací prvek." ...tak som klikol...ale predstav si čo by asi spravil užívateľ ktorý vie len zapnúť prehliadač...
-
lekoklatik
VIP
pstros. Velmi sa mi paci napad "lets play"
To CS logo WN sa mi nepaci vobec, nakolko mi to pride nejak zle umiestnene. Hlavne ten "podnapis" the best cs clan ci ako to tam mas.
Celkom faijn
To CS logo WN sa mi nepaci vobec, nakolko mi to pride nejak zle umiestnene. Hlavne ten "podnapis" the best cs clan ci ako to tam mas.
Celkom faijn
Neberte to ako ze s achvalim s cudzim perim, robil to kamarat, ja som mu to malicku trosku editoval amatersky v painte, podla mojoh gusta...potrebuje kritiku. Dik.
Lub0$ napísal:Neberte to ako ze s achvalim s cudzim perim, robil to kamarat, ja som mu to malicku trosku editoval amatersky v painte, podla mojoh gusta...potrebuje kritiku. Dik.
napad pekny, ale zle spravene.. ta tvar je nejaka, nedobre spravena, ten spodok nosa dost cudne, dal by som tam skor nejake krajsie krivky, jemnejsie... A to obocie prichadzajuce z nosa tiez vobec nie, vyzera to ako breznev.. ale to je len moj nazor
Cinges videl si sa už niekedy z profilu ?
Lubos mne sa to páči pekná praca, pochváľ kamoša
Lubos mne sa to páči pekná praca, pochváľ kamoša